Her transfer çok titiz bir gizlilikle yapılırkem Lucescuyu acaba kim basının önüne sürdü ? Herkes Şenol Güneş'e razıyken Luce ortaya atıldı yönetim niye beklentiyi yükseltsin falan diyorsunuz fakat şunu unutuyorsunuz.Bizler harici Maxi-Linnes varken Opare alındığına 1-2 gün tepki veriyor,sonra hepsi unutuyor balık hafızalılar.Hatta kötü olsa Portoda oynayamazdı falanda başlıyor.Lucescu haberleri eğer olmayacaksa milletin gazını almak içindir."Bakın benim vizyonum geniş Luceyi istiyoruz ama paramız yok.Stad yapıyoruz".İşte bunu malesef %90 BJKliler yiyor.
Şenol Güneş'in ne katacağıda çok mechul.Transferi Şenol Hoca yaparsa zaten işimiz yaş.Kadroya 1-2 takviye yeterli diyoruz ama kadromuz iyi bakınca gerçekten kötü.Sosa-Tolgsy-Veli orta sahamız malesef hiç skorer değil 10 golü geçemezler bile.Olcay 10/10 yapar ama 20 maçta sahada kayıp oluyor.Ersan-Serdar-Motta-Günay bu takımın oyuncuları değil malesef.Şenol Güneş gelirse Ozi parlar,Töre parlar vb vb gibi şeyler benimde aklıma geliyor ams ben şampiyonluk istiyorum.Ve Malesef kimseye 2 sene sabredicek halimiz bile yok.Kazara Şenol hoca seneye 3.-4. olsun direk kovulur yine sil baştan
466M TL bütçe var ben transfere 30M para harcıyamıyorum çünkü cezam var.İsterse 1 milyar olsun başarı gelmeyince yine zarar olacak.Lucescu hariç bu takımı şaha kaldıracak kimse yok.Oda bize diyo yook.