2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12893535 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Serkan P.

Luce den daha cok Skrtel'in gelmesini istiyorum. Efsanemiz olur efsaneeee

Çevrimdışı Atkar

Her transfer çok titiz bir gizlilikle yapılırkem Lucescuyu acaba kim basının önüne sürdü ? Herkes Şenol Güneş'e razıyken Luce ortaya atıldı yönetim niye beklentiyi yükseltsin falan diyorsunuz fakat şunu unutuyorsunuz.Bizler harici Maxi-Linnes varken Opare alındığına 1-2 gün tepki veriyor,sonra hepsi unutuyor balık hafızalılar.Hatta kötü olsa Portoda oynayamazdı falanda başlıyor.Lucescu haberleri eğer olmayacaksa milletin gazını almak içindir."Bakın benim vizyonum geniş Luceyi istiyoruz ama paramız yok.Stad yapıyoruz".İşte bunu malesef %90 BJKliler yiyor.

Şenol Güneş'in ne katacağıda çok mechul.Transferi Şenol Hoca yaparsa zaten işimiz yaş.Kadroya 1-2 takviye yeterli diyoruz ama kadromuz iyi bakınca gerçekten kötü.Sosa-Tolgsy-Veli orta sahamız malesef hiç skorer değil 10 golü geçemezler bile.Olcay 10/10 yapar ama 20 maçta sahada kayıp oluyor.Ersan-Serdar-Motta-Günay bu takımın oyuncuları değil malesef.Şenol Güneş gelirse Ozi parlar,Töre parlar vb vb gibi şeyler benimde aklıma geliyor ams ben şampiyonluk istiyorum.Ve Malesef kimseye 2 sene sabredicek halimiz bile yok.Kazara Şenol hoca seneye 3.-4. olsun direk kovulur yine sil baştan

466M TL bütçe var ben transfere 30M para harcıyamıyorum çünkü cezam var.İsterse 1 milyar olsun başarı gelmeyince yine zarar olacak.Lucescu hariç bu takımı şaha kaldıracak kimse yok.Oda bize diyo yook.

Çevrimdışı src35

önce kendi kendinize gelin güvey olup, sonra yönetime tepki koyuyorsunuz  :)

Çevrimdışı adil arif

Yok bu da yanlış.

Sportif açıdan başarısız mali açıdan vasattır bence Fikret Orman ve yönetimi.

İsim olarak da illa ünlü olması gerekmiyor. Beşiktaş'ın kaynakları kendime yeter.

İyi adam yönetimi olan profesyonel bir yönetici olsun yeterli. Yoksa Fikret Orman da mali olarak çok güçlü bir adam değil.

Altınsay veya Arat olmalıdır ama muhtemelen Adalı olacaktır çok sempatizan topluyor anlamadığım şekilde.
Adalı sempatizan değil paralı asker topluyor Demirören taktiğiyle. İzmir de taraftar derneklerine bütçeden pay teklifinde bulunan adam 110 bin bedava bilet te dağıtır, menejer ve gazetecilere para da dağıtır. Adalı taraftarlarından bu nedenle tek bir objektif yorum duyamazsın.

Hasan Arat ı Seba severdi. O yüzden ben de severim.

Orman dan tek bekentim ise 15 bin kişilik salonu ve fulya ya son gökdeleni dikmesi.

Çevrimdışı FARUK

Her transfer çok titiz bir gizlilikle yapılırkem Lucescuyu acaba kim basının önüne sürdü ? Herkes Şenol Güneş'e razıyken Luce ortaya atıldı yönetim niye beklentiyi yükseltsin falan diyorsunuz fakat şunu unutuyorsunuz.Bizler harici Maxi-Linnes varken Opare alındığına 1-2 gün tepki veriyor,sonra hepsi unutuyor balık hafızalılar.Hatta kötü olsa Portoda oynayamazdı falanda başlıyor.Lucescu haberleri eğer olmayacaksa milletin gazını almak içindir."Bakın benim vizyonum geniş Luceyi istiyoruz ama paramız yok.Stad yapıyoruz".İşte bunu malesef %90 BJKliler yiyor.

Şenol Güneş'in ne katacağıda çok mechul.Transferi Şenol Hoca yaparsa zaten işimiz yaş.Kadroya 1-2 takviye yeterli diyoruz ama kadromuz iyi bakınca gerçekten kötü.Sosa-Tolgsy-Veli orta sahamız malesef hiç skorer değil 10 golü geçemezler bile.Olcay 10/10 yapar ama 20 maçta sahada kayıp oluyor.Ersan-Serdar-Motta-Günay bu takımın oyuncuları değil malesef.Şenol Güneş gelirse Ozi parlar,Töre parlar vb vb gibi şeyler benimde aklıma geliyor ams ben şampiyonluk istiyorum.Ve Malesef kimseye 2 sene sabredicek halimiz bile yok.Kazara Şenol hoca seneye 3.-4. olsun direk kovulur yine sil baştan

466M TL bütçe var ben transfere 30M para harcıyamıyorum çünkü cezam var.İsterse 1 milyar olsun başarı gelmeyince yine zarar olacak.Lucescu hariç bu takımı şaha kaldıracak kimse yok.Oda bize diyo yook.
Yapmayın hocam eski zamanda değiliz haber sadece gazeteden felan okunmuyor 1 olay olduğu anda 1 dk içinde yayılıyor artık sosyal medyada

Linnes gaz almaydi madem o güzel konuştu denilen rüzgar sagnak ben engelledim diyor tweetlerine bakabilirsiniz
Muslukçu dediği linnesstir nur Çebi ile görüştüğünü söylüyor

Ayrica oyle basit bir oyuncu transferi değil bu teknik direktör her taraftar olayın farkında

Çevrimdışı Ozan E.

transfermarkt.com.tr 'ye göre gelecek sezonun kadrosu.Holosko ve Kadir Arı'nın sözleşmeleri bitiyor.Sosa da opsiyonlu alındığı için listede yok gözüküyor şimdilik.Sizce kimler gitmeli kimler kalmalı?

Çevrimdışı talha

Arkadaş kafayı yediniz heralde Luce'yi getirmeye çalışmanın neresi vizyon sahipliğine girer yada şöyle bir ortamda luce ile uğraşıp zaman kaybetmenin herkes tarafından tepki çekecekken ne diye böyle yalan haberler çıkarılsın kusura bakmayın ama artık paranoya kısmını biraz fazla abarttınız orası CIA değil.  Çağrı da beşiktaşatena da çalışan ajanları mı çünkü haber ondan geldi :D
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Renton

Arkadaş kafayı yediniz heralde Luce'yi getirmeye çalışmanın neresi vizyon sahipliğine girer yada şöyle bir ortamda luce ile uğraşıp zaman kaybetmenin herkes tarafından tepki çekecekken ne diye böyle yalan haberler çıkarılsın kusura bakmayın ama artık paranoya kısmını biraz fazla abarttınız orası CIA değil.  Çağrı da beşiktaşatena da çalışan ajanları mı çünkü haber ondan geldi :D
Zaman kaybedilecek durum yok ki transfer 9 unda başlıyor kupa maçı var çarşamba ondan sonra şenol hoca gelecektir zaten tosicte şenol hocanın onayıyla alınmıştır
See you in another life,brother.

Çevrimdışı safa burak

Kendi kendine  gelin guvey olup sonra olmayinca da yonetime sallamak guzel dusunce

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Oy oy oy oy ..... Ne geceydi ama . Hala kendime gelememişim. Sanırım geceden sabaha yeni bir gelişme yok  :uyucam:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Oy oy oy oy ..... Ne geceydi ama . Hala kendime gelememişim. Sanırım geceden sabaha yeni bir gelişme yok  :uyucam:
İyi günler abi :) Aynı bildiğimiz şeyler :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Burak Akay

Arkadaşlar şöyle bir durumda var Luce bu acıklamayı yaptıgında ligdeki son maçına daha çıkmamıştı ayrıca Dinamo kiev ile kupa final macı onumuzdeki günlerde adam Tabiki Beşiktaş'la görüşüyorum diyemez ve dese Kap'la bizimde başımız belaya girer bekliyeceğiz Luce kupa finalinide yapsın ondan sonra bakalım
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı Factatum

Beşiktaş Teknik Direktör Transfer Beklenti Borsası son verilerine göre;

Luce beklentileri, Tuğrul Yenidoğan ve TRTSpor'daki haberlerin ardından düşüşe geçti. Şenol Güneş ve Mustafa Denizli, beklenti piyasalarındaki değerini korudu. Son gün medyada çıkan haberlerle birlikte Zico beklentileri yükselme trendinde. Bielsa, Thomas Schaaf alternatifleri ise güne düşük beklentilerle başladı.

:evillol:

Çevrimdışı talha

Neyin acelesi var millette anlamadım. Haberler çıktığın Çarşamba idi, Pazar olmadan adam geldi oyuncular alındı sonra Luce gelmedi yönetim suçlandı gazımızı alıyorlar diye. 4 gün içinde bu kadar hezeyan yaşayan tek gruptur. Daha ikisinin de kupa maçları var. Olaylar Seçim sonrasına bile kayabilir. 1 hafta sonra herşey tamamiyle belli olur

Çevrimdışı talha

Bu arada bir kaç yorum gördüm stada ne gerek vardı gibi. Y.D. vari yorumlar yapıyorsunuz. O da şuan ne gerek var oyuncu alalım diye diye 5 yıl erteledi. Şu stadı şimdi yaptın yaptın yoksa daha yapamazdın. Herşeye kısa vade ile bakamazsın. 2 yıl varsın şampiyon olma. 

Çevrimdışı Ozan E.

Demba,Töre,Tolgay,Sosa,Oğuzhan,Cenk Tosun.Bu 6 oyuncu haricinde kalanlar gönderilmeli.Umarım teknik direktöre göre transfer yapılmaz.Bonservisi olmayan iyi oyuncular var.Bu sezon yönetimin son şansı.Başarısız olurlarsa sonları adnan polat gibi olacak.
İsmail Köybaşı kesinlikle gönderilmeli,Pektemek de keşke gitse ama öyle bir anlaşma yaptık ki ancak yıllık ücretinin yarısını vererek kiralayabiliriz onu.Tolga Zengin'i de trabzona tekrar verebilseydik güzel olurdu ama Hakan Arıkan'ı aldılar :(

Çevrimdışı Ozan E.

Kadrodaki işe yaramayan oyuncuları göndersek süper bir bütçe açılacak bizim için.Bonservissiz ve nispeten daha fazla para isteyen oyuncularla da anlaşma şansımız olacaktır.

Çevrimdışı Burak Akay

Ayırca birde Luce konusunda şöyle birşey var nerdeyse bütün kanallar ligtv ntvspor olsun bütün gazeteler luce geliyor diye konuşuldu ama yönetim hiçbirini yalanlamadı bence hala var olma ihtimali
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı cisse557

Rüyadan uyandınız sanırım artık. Pirinç ararken evdeki bulgurdan olmayalım.

Çevrimdışı ff19

Bence kalması gerekenler :
Kaleci: cenk , günay
Defans: pedro milosevic atınç serdar ersan(bütçeye bağlı) ve takviye lazım
Orta saha: sosa tolgay kerim töre oğuzhan olcay(teklife bağlı) atiba veli
Forvet: cenk ba ve eslem(özkaynak)

Çevrimdışı Renton

Eslem orta saha.Orta saha ve forvet hattımız yine kurtarıyor ama defans ve kale bölgesi felaket maalesef kale ve defansa 5 transfer lazım
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Ozan E.

Atiba bana da kalacak gibi geliyor.Eslem bildiğim kadarıyla orta saha oyuncusu.Forvetlere Ömer Şişmanoğlu da eklenmeli.İyi bir yedek

Çevrimdışı Ozan E.

Ömer Şişmanoğlu bu sezon yakın dakikalar aldığı Pektemek'e fark atmış.25 maç 10 gol 3 asist.Pektemek ise 30 maç 5 gol 2 asist.

Çevrimdışı Kadir G.

Ömer Şişmanoğlu bu sezon yakın dakikalar aldığı Pektemek'e fark atmış.25 maç 10 gol 3 asist.Pektemek ise 5 gol 2 asist

İkisi de Beşiktaşın oyuncusu olamaz. Bizdekini göndermezler 20 milyonu bayıldılar.

Çevrimdışı Ozan E.

İkisi de Beşiktaşın oyuncusu olamaz. Bizdekini göndermezler 20 milyonu bayıldılar.
Bonservisle transfer yapamayacağımızı düşünürsek Şişmanoğlu iş yapabilir.