2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12896453 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Deniz

Ba 13 m
töre 10 m
Pedro 4m
pektemek 1.5 m
ömer   2.5 m
tolga 2.5 m
ozi  5m

Satalim 40m euro para yapar borçları kapatmadan kullanalım

Gunay
serdar  atınc Milo  Motta
        Veli     tolgay
kerim      sosa      Olcay
             Tosun

Yapalım yedeklerini de altyapı paf yaparız. Yine uefaya gideriz diyorum ben.

Hemde yıllık en az 13m euro maaş yüküde cebe kalır. Takımın başınada Üzülmez geçsin
Abi ne yaptin okurken tansiyonun yukseldi :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Deniz

Bir dönem gölge yapmayın uefaya gidelimciler vardi hatirlar misiniz?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ulan herşey kötü gitsin rezil halde olalım başkanlığa da Rüzgar Sağnak gelsin çok merak ediyorum napacak :kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 31 Mayıs 2015, 00:40:03
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
@Çağrı abi bişeyler yaz içim şişti valla ya :bandit:

Oğlum bana iyice Bülent Ecevit muamelesi yapmaya başladınız yalnız  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Volkan Başaran

Belki onu da getiremiyorlar tum sisirme haberler bundan olabilir mi diye sormaktan kendimi  alamiyorum :)
Bursa nin kupa maçı bitsin belli olur o

Yönetimin bu sene kötü bir hoca getirme şansı yok bence. Çünkü bundan sonraki sene herhangi bir olumsuzlukta artık cevap verilemez duruma gelir

Lucescu mu Güneş mi sorusuna da ben 10 kere Güneş derim. 70 yaşında ki, egosu bu kadar tavan yaptirilmis buradan giderken herkesin dilinde olan Fenerbahçe hayranlığı olan bir adamla ne diye bu fiyatlar rakamlar konuşulur bilmiyorum

Ha gelecem derse de, mevcut yönetimin bunu başarma ihtimalini az görüyorum
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı acan07

töre ile ba yı satarım dersen  lucescu gelirmi abi hiç , takımda 3-4  tane adam var zaten sen bunları gönderirsen zaten ne  anlamı kalıyo ozmn lucescuyu getirmenin .
illa satıcam diyosan  getir şenol güneşi koysun genç adamları istikrarı bozmadan en ucuzundan 3. lüğe devam edelim bari .

ayrıca bu oyuncu satıpta oyuncu alabilirsin olayını tam olarak nedir.
mesela 3 mil. luk oyuncu satarsan max 3 mil. luk oyuncumu alabiliyosun ?

Çevrimdışı atalay

Ba 13 m
töre 10 m
Pedro 4m
pektemek 1.5 m
ömer   2.5 m
tolga 2.5 m
ozi  5m

Gunay
        Veli     tolgay
             Tosun

Hemde yıllık en az 13m euro maaş yüküde cebe kalır. Takımın başınada Üzülmez geçsin

Sorun tam da bu. Fikret Orman sen misin?  :kop:

Birincisi Ba katar dahil 13 milyon etmez.
Töre, şu an 10 milyon hayatta etmez. Max. 6-7.
Pedro, Copa America sonrası 3,5 belki
Geri kalanların piyasası yurt içi olduğu için kimse 500.000 eurodan fazlasını vermez. Hatta üstüne biz para veririz. Zira biz böyle bir kulübüz.

Plan 3 yıldır bu olacağına şuraya 3 tane şampiyon yapacak adam ekle satarak 40 kazanacağına - ki yok öyle bir dünya -
Şampiyon olup, ŞL ligi ve şampiyonluk gelirleri ile 50 milyon kazan.Sonra bu oyuncular şampiyonlar liginde vitrin yapsın. O yazdığın paralar gerçek olsun bir 40 daha kazan.

Böyle küçük düşünmeye devam ettikçe o oyuncular 15 kağıt bile etmiyor işte.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Ba 13 m
töre 10 m
Pedro 4m
pektemek 1.5 m
ömer   2.5 m
tolga 2.5 m
ozi  5m

Gunay
        Veli     tolgay
             Tosun

Üzülmez hariç katılıyorum. İşte bu kadro üç aşağı beş yukarı Bursa'nın kadrosu gibi. Hiç olmazsa beklentilerimiz yüksek olmaz. Ayrıca bir sene de stressiz bir sezon geçiririz. Oyuncu alacaksak ta şimdiden kancayı takarız. Ohhhhhhhhhh be rahatladım valla. Ne Luce'si ne Şenol'u. Beşiktaş'ın başına Beşiktaş'ın evladı Rıza .
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Oğlum bana iyice Bülent Ecevit muamelesi yapmaya başladınız yalnız  :evillol:
:evillol: :evillol:

Çevrimdışı Kemal

Sorun tam da bu. Fikret Orman sen misin?  :kop:

Birincisi Ba katar dahil 13 milyon etmez.
Töre, şu an 10 milyon hayatta etmez. Max. 6-7.
Pedro, Copa America sonrası 3,5 belki
Geri kalanların piyasası yurt içi olduğu için kimse 500.000 eurodan fazlasını vermez. Hatta üstüne biz para veririz. Zira biz böyle bir kulübüz.

Plan 3 yıldır bu olacağına şuraya 3 tane şampiyon yapacak adam ekle satarak 40 kazanacağına - ki yok öyle bir dünya -
Şampiyon olup, ŞL ligi ve şampiyonluk gelirleri ile 50 milyon kazan.Sonra bu oyuncular şampiyonlar liginde vitrin yapsın. O yazdığın paralar gerçek olsun bir 40 daha kazan.

Böyle küçük düşünmeye devam ettikçe o oyuncular 15 kağıt bile etmiyor işte.

İroni var orda güzel kardeşim

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

SERDAR SARIDAĞ ‏@serdarsaridag  8 dk.8 dakika önce İstanbul, Türkiye
60 milyon TL transfer geliri hedeflendi. Skrtel işi çok ciddi.

:naughty: :naughty:

Çevrimdışı atalay

İroni var orda güzel kardeşim

İroni olsa ne olur realite bu. Böyle düşünen gerçekte yok mu. Yönetimin 3 yıldır yaptığı ne iliklerine kadar gerçek var orada.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Salla, salla yer yerinden oynasın :ishock:

SERDAR SARIDAĞ ‏@serdarsaridag  7 dk.7 dakika önce İstanbul, Türkiye
Sportif direktör ismi yabancı olacak gibi çok sağlam bi isim. Platini'ye bi telefonla ulaşacak biri

:naughty: :naughty:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

SERDAR SARIDAĞ ‏@serdarsaridag  6 dk.6 dakika önce
Bi kanat oyuncusuyla prensip anlaşmasına varıldı. Ismini Luce duyunca çok şaşırdı

SERDAR SARIDAĞ ‏@serdarsaridag  5 dk.5 dakika önce
Bi golcü var... Sağ beki bekletiyorlar hala. Iki yabancı stoper olabilir

SERDAR SARIDAĞ ‏@serdarsaridag  3 dk.3 dakika önce İstanbul, Türkiye
Yabancı kaleci satılacak oyunculara göre netleşecek

Ziyaaaaaa :naughty: :naughty:

Çevrimdışı Kemal

İroni olsa ne olur realite bu. Böyle düşünen gerçekte yok mu. Yönetimin 3 yıldır yaptığı ne iliklerine kadar gerçek var orada.

Boşuna mi yönetim başarısız dedik

Çevrimdışı Kadir G.

Şenol güneşi anç getirir getirirsede olağanüstü seçime gider başkan seçilirsede yönetime almaz. Başka biri geldiği taktirde anç istifa eder(en büyük dileğim).

Bu arada messi 23. kupayı almış :)

Çevrimdışı atalay

Boşuna mi yönetim başarısız dedik

Öyle tabii. Neyse stat yapıyoruz.

Çevrimdışı ozan062

ne dedim bu adamların hepsi pompacıdır sakın olaki umutlanmayın
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Kemal

Serdar saridag her kimse hafta sonu alkolu fazla kacirmis

Çevrimdışı Deniz

Bursa nin kupa maçı bitsin belli olur o

Yönetimin bu sene kötü bir hoca getirme şansı yok bence. Çünkü bundan sonraki sene herhangi bir olumsuzlukta artık cevap verilemez duruma gelir

Lucescu mu Güneş mi sorusuna da ben 10 kere Güneş derim. 70 yaşında ki, egosu bu kadar tavan yaptirilmis buradan giderken herkesin dilinde olan Fenerbahçe hayranlığı olan bir adamla ne diye bu fiyatlar rakamlar konuşulur bilmiyorum

Ha gelecem derse de, mevcut yönetimin bunu başarma ihtimalini az görüyorum
Cevap verirler stad yapıyoruz :)

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Bu arada Zago'ya Twitter dan We Love You falan demiştim. Şimdi bi fak mak çekeyim  :lol:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimiçi Samet Ç

şimdi sermaye arttırımı yapıldı bu stat için değil ise transferler ve hoca içindir herhalde serdar çok sallar ama bu durumda mantıklı geliyor ayrıca o kanat oyuncusudaa danny değil ise ayew olabilir sezon bitimine 2 ay kalımı menajeri ile görüşüldü istanbulda

Çevrimdışı Kemal

Su takıma 2 senedir sağ bek almadilar
yabancı sınırı kalktı pektemekle anlastilar
2 senedir stoper gelmedi kaliteli, geçen sene aldıkları danny bizi cl  den etti.

Kimse yönetim futbolda başarılı demesin

Çevrimdışı Deniz

Beşiktaş taraftari böyle 3 kurusluk duyumcu paçavralarini hak etmiyor.iyice taraftari salak bellediler.hepsi sallıyor.