2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12895703 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Çok saçma bir cümle var röportajda. BEŞİKTAŞ KİME 4 MİLYON EURO VERMİŞ Kİ BANA VERECEK. Bunu Lucescu asla söylemez hatta hiç kimse söylemez. Ayrıca şu aziz hikayesi de bana göre çok saçma. Türkiye'nin şu genel durumuna yakışır fake bir röportaj bu. ABV. Amin.
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Türkay

Çok saçma bir cümle var röportajda. BEŞİKTAŞ KİME 4 MİLYON EURO VERMİŞ Kİ BANA VERECEK. Bunu Lucescu asla söylemez hatta hiç kimse söylemez. Ayrıca şu aziz hikayesi de bana göre çok saçma. Türkiye'nin şu genel durumuna yakışır fake bir röportaj bu. ABV. Amin.

Aynen abi ben de böyle düşünüyorum. Bizi küçük düşürme amaçlı gibi geliyor bana
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 31 Mayıs 2015, 00:24:31
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Birbirinizle tepişmeyin gençler  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı sosyalkartal

tam aksi düşüncedeyim senle abi luceskunun dili serttir o cümleyi söyleme ihtimali çok yüksek hatta tam luceskuluk söz
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı TØLGA

Ben size gelecek ismi soliim siz atın fava bekleyin

Mustafa Denizli
ne diyimki  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Samet Ç

Önümüzdeki hafta her şey belli olabilir hayırlısı olsun

Çevrimdışı Kadir G.

Şenol güneş olmazsa anç kendi tarafındaki 5 yöneticiyle istifa edecek diyorlar. Lucenin gelmesinden daha çok sevindirir. Şu an yazması bile mutluluk verdi.

Çevrimdışı TØLGA

Birbirinizle tepişmeyin gençler  :evillol:
gel seni geçirelim takımın başına ayar oldum iyice  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Samet Ç

Şenol güneş olmazsa anç kendi tarafındaki 5 yöneticiyle istifa edecek diyorlar. Lucenin gelmesinden daha çok sevindirir. Şu an yazması bile mutluluk verdi.
umarım doğrudur şenol güneşin gelmesi Beşiktaş'ın çöküşü demek

Çevrimdışı Alper1903

Çevrimdışı atalay

3'ünde Şenol Güneş'in 4'ünde Lucescu'nun kupa finalleri var. 9'unda da transfer sezonu açılıyor. Minumum 5 gün maksimum 10 gün sonra en azından bu iki isimin akıbeti belli olur. 9 Haziran günü en azından KAP'ta bu isimler ile görüşme başlamıştır ifadesi yok ise Fikret Orman'ın yönetiminin felsefesine hazır olun. "Misafir umduğunu değil; bulduğunu yer."

"Misafir" biz oluyor burada.  :D

Çevrimdışı Türkay

Onu bunu bilmem de seneye bizim şu arabesk sözlerden veya şerefli ikincilik meselesinden kurtulmamız için son şans. Ya Vodafone Arena da şampiyon oluruz ya da 10 yılda bir şampiyon olan takıma döneriz.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

@Çağrı abi bişeyler yaz içim şişti valla ya :bandit:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı TØLGA

@Çağrı abi bişeyler yaz içim şişti valla ya :bandit:
+1903 ümit ver bize   :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Volkan Başaran

Ne lucescuymus arkadaş. Şenol Güneşi alın gelin ışte.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Kadir G.

İyi şairler mutsuz adamlardan çıkar. Neden beste yönüyle Beşiktaş taraftarı en önde? Nasıl olmasın?

Çevrimdışı sosyalkartal

bu lucesku quaresma işine döndü bakalım bununda sonu mutlu olacak mı :)
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Deniz

Ne lucescuymus arkadaş. Şenol Güneşi alın gelin ışte.
Belki onu da getiremiyorlar tum sisirme haberler bundan olabilir mi diye sormaktan kendimi  alamiyorum :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Kemal

Ba 13 m
töre 10 m
Pedro 4m
pektemek 1.5 m
ömer   2.5 m
tolga 2.5 m
ozi  5m

Satalim 40m euro para yapar borçları kapatmadan kullanalım

Gunay
serdar  atınc Milo  Motta
        Veli     tolgay
kerim      sosa      Olcay
             Tosun

Yapalım yedeklerini de altyapı paf yaparız. Yine uefaya gideriz diyorum ben.

Hemde yıllık en az 13m euro maaş yüküde cebe kalır. Takımın başınada Üzülmez geçsin

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

+1903 ümit ver bize   :evillol: :evillol:
Ümit değil mantık istiyorum biraz :eyes :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı TØLGA

Ümit değil mantık istiyorum biraz :eyes :evillol:
Beşiktaş'da mantık aranmaz  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Hasan Tahsin

tam aksi düşüncedeyim senle abi luceskunun dili serttir o cümleyi söyleme ihtimali çok yüksek hatta tam luceskuluk söz
Luce " beni kötü şekilde gönderdiniz" diyebilir ama ne demek Beşiktaş kime 4 milyon vermiş ki demek. Demba ba ne alıyor. Ayrıca kimin parası kalmış Beşiktaş'ta. Gönüllü demiyorum gönülsüz de olsa ferrari yi ve Del Bosque yi biliyoruz. Parasının ödenmemesi demek Beşiktaş'ın avrupa kupasına katılamaması demek. Neyse; para konusuna kimse girmez . Şimdi ben konuyu Türkiye'nin genel durumuna uygun olarak TRT bu haberi yaptı diyorum. Anlayan anladı. Ne hukuğumuz kaldı, ne medyamız ne de ciddiyetimiz. Bu haberi yapanlardan kim hesap soracak eğer yalansa. El Cevap : Hiç kimse
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı TØLGA

Ba 13 m
töre 10 m
Pedro 4m
pektemek 1.5 m
ömer   2.5 m
tolga 2.5 m
ozi  5m

Satalim 40m euro para yapar borçları kapatmadan kullanalım

Gunay
serdar  atınc Milo  Motta
        Veli     tolgay
kerim      sosa      Olcay
             Tosun

Yapalım yedeklerini de altyapı paf yaparız. Yine uefaya gideriz diyorum ben.

Hemde yıllık en az 13m euro maaş yüküde cebe kalır. Takımın başınada Üzülmez geçsin

bunların hepsi bu kadara gitsin razıyım ben imkansız  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Türkay

Amaan  bugünlerde geçer be

Çevrimdışı Renton

Ertuğrul Sağlam veya Denizli olmasın rıza hoca iyidir
See you in another life,brother.