2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12905045 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Lucescu işinde bence yine en büyük engel Ahmedov gibi duruyor onu ikna edersek olur gibi :)
Ulan yeni gelin gibi nazlanıyo heralde o da. Ver gitsin lan!  :bandit: :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı sosyalkartal

lucesku 2 günlük bir iş değil bence devre arasından beri görüşüyorlar hatta hatırlarsanız bir ara fikret ormanın luceskuya forma hediye ettiği görüntüler vardı bence bu iş bitti hayırlı olsun bir başka tabirle luce bitmiş :lol:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı TØLGA

bu arada fazla zorlamanın manası yok en son kupa finalinin ertesi günü sorulur geliyormusun diye luceye gelmiyorum derse
o gün imzala şenol hoca ile
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Şenol Güneş'in yerinde olsam Beşiktaş'a ( Luce'yi baş köşeye kendisini stepneye koyan ) asla gelmezdim.
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimiçi Samet Ç

Lucescu'yu getiremezse başkan yeni sezona başlamaya gerek bile yok

Çevrimdışı Attila

Ahmedov'un, Fikret Orman tarafindan ikna edilmesi ne demek? :D Fikret Orman, Ahmedov'u nasil ikna edebilir? Ne diyecek yani, "bize ver de biraz bizi sampiyon yapsin mi" diyecek? Ahmedov'u ikna edecek biri varsa o da Lucescu'dur. Fikret Orman ancak tazminat pazarligi yapabilir ki onu da yapamaz cunku adamin eli kuvvetli; sonucta elinde kontrat var.
Senol Gunes

Çevrimdışı Kadir G.

Lucescu gelecek diğerlerinin önemi yok. İyi futbol değil iyi sonuç istiyoruz.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Ulan yeni gelin gibi nazlanıyo heralde o da. Ver gitsin lan!  :bandit: :evillol:

Vermezse kaçırır İstanbul'da nikahı basarız  :D
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Lucescu'yu getiremezse başkan yeni sezona başlamaya gerek bile yok
Bu saatten sonra farketmez. Eğer lig biter bitmez hocanı ve tüm teknik ekibini gönderiyosan bir planın vardır.

Eğer işler bu dönemde istediğimiz gibi gitmezse yönetime güvenim baya baya sarsılır.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ozan062

İpuçlarını takip ediyorum. Tüm ekip gönderilmişse ve Luce de tam donanımlıysa Şenol Güneş'i eledik demektir. Başkan tartışılmayacak bir TD demişti. İstisnalar kaideyi bozmaz dersek Luce tartışılmaz ve Şenol Güneş'i yine eledik  :) Peki sen imzanı ne zaman değiştireceksin @ozan062

ama işte soz konusu yonetimken o cok zor kesin bir karar veremiyoruz:D
o sebeble o imza kalsınki her ihtimale karsı:D
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı sosyalkartal

şu yaşıma kadar beşiktaş tarihinde bir sezon hatırlıyorum bir gol atınca kazandık dediğim oda 100.yıl onun dışında 2 0 3 0 da bile hep bir tedirginlik bu yüzden lucesku gelmeli  :)
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Hasan Tahsin

şu yaşıma kadar beşiktaş tarihinde bir sezon hatırlıyorum bir gol atınca kazandık dediğim oda 100.yıl onun dışında 2 0 3 0 da bile hep bir tedirginlik bu yüzden lucesku gelmeli  :)
Profiline yaşını yazsan biz de bilip ona göre yazsak  :tabe:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Türkay

Bilic gittiğine göre artık geceleri teknik direktör nöbetlerine başlamamız gerekiyor  :biggrinking:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı TØLGA

ahmedovu nasıl ikna edecek demişiniz ahanda böyle twitter da gördüm  :biggrinking:

EĞER LUCESCU'YU BİZE GÖNDERMEZSEN DOUGLAS COSTA VE SRNA ÖLÜR @AkhmetovRinat
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ömer

Çevrimdışı sosyalkartal

Profiline yaşını yazsan biz de bilip ona göre yazsak  :tabe:
27  :lol:

Çevrimdışı ömer

bence duyumcunun kıvırması o:D
yani adam bastan hayır der ve olay cok onceden biter o sebeble ben ahmedov olayına inanmıyorum hersey luceye baglı
Anlamadığım şey başkan ahmetov la görüşmek için niye oraya gidsin ,yani görüşecek ne var. adam bırakmak istemiyorsa luceyi derki ben izin veriyorum

Çevrimdışı Hasan Tahsin

27  :lol:
Gordon Milne zamanında dk. 1 de attık mı tamam derdik maç en az 1-0  :lol:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı TØLGA

Bilic gittiğine göre artık geceleri teknik direktör nöbetlerine başlamamız gerekiyor  :biggrinking:
sıkıntı yok yaaa şenol hoca'da olmaz ise   @Çağrı'yı getirecez takımın başına  oraya hazırlıyoruz onu en kötü 3. yapar oda  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Sergen'de Batuhan Karadeniz'i adam ediyor galiba  :)
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı TØLGA

Sergen'de Batuhan Karadeniz'i adam ediyor galiba  :)
sergen onu adam ediyorda sergeni kim adam edicek abi  :iblush:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı sosyalkartal

Gordon Milne zamanında dk. 1 de attık mı tamam derdik maç en az 1-0  :lol:
göremedik ki o muhteşem seneleri bazen babam övüne övüne anlatıyor içim gidiyor  :)doğdum doğalı bir gün yüzü göremedik bazen güneş çıkar gibi oluyor yazlıklarla dışarı çıkıyoruz sonra yağmur patlıyor sırılsıklam anadoludaki kırkikindi yağışları gibi :D

Çevrimdışı Türkay

sıkıntı yok yaaa şenol hoca'da olmaz ise   @Çağrı'yı getirecez takımın başına  oraya hazırlıyoruz onu en kötü 3. yapar oda  :biggrinking:

Nevzat Demir'e bizi de alır o zaman :utan  :lol:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Hasan Tahsin

sergen onu adam ediyorda sergeni kim adam edicek abi  :iblush:
Luce 5 yıllığına gelirse bu 5 yılda adam olsunlar işte  :icool:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Hasan Tahsin

göremedik ki o muhteşem seneleri bazen babam övüne övüne anlatıyor içim gidiyor  :)doğdum doğalı bir gün yüzü göremedik bazen güneş çıkar gibi oluyor yazlıklarla dışarı çıkıyoruz sonra yağmur patlıyor sırılsıklam anadoludaki kırkikindi yağışları gibi :D
Bak işte bu Beşiktaş insanı şair de yapabiliyormuş  :)
Tek Büyük Beşiktaş