2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12907929 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Teknik heyetimizle yeneriz rakipleri, futbolcu transferine bile gerek yok.

Abi dedikleriniz yanına ek olarak mesela maçta gol attığımızda kenarda İlhan Mansız'ın sevincini,Zago'nun Lucescu ile olan sarılmalarını görünce çoğu kişinin gözleri dolacak kesin   :by2:  :lol: :lol:
[ Son Düzenleme: 30 Mayıs 2015, 16:57:56 siyahbeyaz7 ]

Çevrimdışı Tolga

Luce ile çalışan kondisyoner belli mi
Lucescu'nun kendi ekibi var nereye giderse gitsin hep onlarla çalışıyor :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Türkay

Bugün Bilic'in güzel şekilde gönderilmesi Luce'yi de etkilemiştir. Kendisi çok kötü gönderilmişti.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Nereye gittiki adam :evillol: :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tolga

Bizden gitti ya onu diyorum gerçi ufak tefek değişiklikler yine oldu bu zaman zarfında ama genelde güvendiği kişilerle çalışıyor :icool:

Çevrimdışı ozan062

iyi dedin:D
ama bizimkiler bide onların parasını odeyebilirmi bu guzel sorunun cevabıda onemli:D

sonra baskan helal falan etmez aynı ferdiye dediğigibi sonra iş sakata doner
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Hasan Tahsin

O zaman mansız ve üzülmez olaki görev verilirse yardımcılıktan çok takımla irtibatı sağlayan bir iletişim elemanı olacaklar desenize
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Tolga

O zaman mansız ve üzülmez olaki görev verilirse yardımcılıktan çok takımla irtibatı sağlayan bir iletişim elemanı olacaklar desenize
Aynen öyle olacak Bilic'e de bu yüzden önerdiler ama beyfendi istemedi yerli yardımcı hoca :)

Çevrimdışı Türkay

Luce gelmedi mi daha  :money:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ozi lucenin sisteminde iş yapar mı ?

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Fatih Berker

Luce ne oldu beyler son duyumları söyler misiniz?

Çevrimdışı Tolga

Yeni bir gelişme yok bekliyoruz :)

Çevrimdışı Deniz

Ukrayna da shaktar takim otobusune binmek uzeredir :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Atkar

Demba Ba 13+ teklife satılmalıdır.Gökhan Töreyi ise 7M'a satmak ihanettir.Töremin potansiyeli çok fazla.4 gol 5 asist yaptı yaptı bu sene fakat seneye Lucescu Töreyi işlerse 7-8 gol 8-9 asist gibi bir rakama ulaşabilir.
Ba 13
Pedro 4-4.5
Ozi 4-4.5
Kerim 3-3.5 gibi rakamlara satılırsa 24-25M bütçe oluşuyor.Bide Mbia,Adriano,Maxi gibi kaliteli bonservissiz futbolcular gelirse çok daha rahatlarız.Lucescu varsa benim kafam rahat.10-11 oyuncu gönderip,7-8 oyuncu kadroya katacaktır.Kimsede yok sil baştan vb vb demesin Gs öyle şampiyon oldu.Şuan kaleci-2 stoper-sağ/sol bek bildiğiniz YOK.Ba giderse forvette yok.Ön libero ve sol kanatta da kalite eksikliği var.Hadi inşallah

Çevrimdışı Kadir G.

Lucescu gelsin isteyeceği adamlar makul kişiler olur zaten onlarıda alırlarsa kimin oynayacağının önemi yok. 4 sene minimum 2 şampiyonluk artı son sene uefa kupası bekliyorum. Kısmet :)

Çevrimdışı murat

En alt teklifler şu şekilde olmalı ba 6+ pedro 5+ oğuzhan 10+ kerim 6+ töre 16+ olmalı.na için 13 diyorsanız aslında diğerleri için verdiğim rakamları 2 ile çarpmak lazım. 30 yasında son transferini yapacak adamla 21 yaşındaki adamları ters orantılamışsınız.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Demba Ba 13+ teklife satılmalıdır.Gökhan Töreyi ise 7M'a satmak ihanettir.Töremin potansiyeli çok fazla.4 gol 5 asist yaptı yaptı bu sene fakat seneye Lucescu Töreyi işlerse 7-8 gol 8-9 asist gibi bir rakama ulaşabilir.
Ba 13
Pedro 4-4.5
Ozi 4-4.5
Kerim 3-3.5 gibi rakamlara satılırsa 24-25M bütçe oluşuyor.Bide Mbia,Adriano,Maxi gibi kaliteli bonservissiz futbolcular gelirse çok daha rahatlarız.Lucescu varsa benim kafam rahat.10-11 oyuncu gönderip,7-8 oyuncu kadroya katacaktır.Kimsede yok sil baştan vb vb demesin Gs öyle şampiyon oldu.Şuan kaleci-2 stoper-sağ/sol bek bildiğiniz YOK.Ba giderse forvette yok.Ön libero ve sol kanatta da kalite eksikliği var.Hadi inşallah
Töre'yi Atletico ya 1 seneliğine kiralık verelim seneye iyi fiyat eder deseydin iş tamam dı  :D
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Kadir G.

En alt teklifler şu şekilde olmalı ba 6+ pedro 5+ oğuzhan 10+ kerim 6+ töre 16+ olmalı.na için 13 diyorsanız aslında diğerleri için verdiğim rakamları 2 ile çarpmak lazım. 30 yasında son transferini yapacak adamla 21 yaşındaki adamları ters orantılamışsınız.

Oğuzhana kimse 10 milyon vermez pek bir olayı yok. 35 gole doğrudan etki etmiş oyuncuya 15 te veren çıkar.

Çevrimdışı Kadir G.

Bu arada griezman chelseaye gidebilir töre haberi doğruysa alternatif arıyorlardır. Ben hocanın madridte olduğu gibi töreyi ba nın arkasında serbest yardımcı olarak oynatmasını isterdim

Çevrimdışı Deniz

Ba ya araplar +13 falan verirlerse satilsin tabii ki  ama 7-8m gibi fiyata ba nin sol bacagi verilmez.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ba ya araplar +13 falan verirlerse satilsin tabii ki  ama 7-8m gibi fiyata ba nin sol bacagi verilmez.
13 m euroya pektemeğide verek onu alana 😄 ozi lucenin sistemde iş yapar mı 11 şansı var mı ?

Çevrimdışı murat

Ozi 10+ etmez ama salih eder

Çevrimdışı TØLGA

ahmedov bırakmıyor diyolar :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK