Beşiktaş değerlerini değersizleştiren benmiyim?
Yoksa şampiyonluk kaçtıktan 1 gün sonra teknede poz veren başkan mı?
Ben Sebanın öyle bir pozunu hatırlamıyorum siz hatırlıyormusunuz?
Ben Sebanın Beşiktaşın parasını yediğini duymadım siz duydunuzmu?
Ben Sebanın hesabı sorulacak bir iş yaptığını duymadım fakat hesap soraman etkisiz bir yönetim var haberiniz varmı?
Burasının ne olduğunu çözmeye anlamaya çalışıyorum ama eski akbaba zihniyetleride Beşiktaşı doğrayıp bitirmiştir
Sahada şike yapsınlar demedik,Ezdirmesinler dedik
Ayrıca sizin çirket dediğiniz renkli Feneri geçen sezon Tebrik etmişti BEŞİKTAŞ DEĞERLERİNİ KORUYAN YÖNETİM
Lütfen geçelim Beşiktaş değerleri ve duruşlarını
Kimse kimseyi sevmek ve desteklemek zorunda değildir o makamda oturan yanlış yapıyorsa bunu yazamayan insanın ayırt etme gücü yoktur
Beşiktaşın parasını yiyenmi var bunu açıklaman lazım
böyle bir kelime hukuksal olarakta suçtur kanıt olmadan konuşmakta çamur atmaktır.
Belkide Sebanın teknesi olmadığı için poz vermemiştir
Şampiyonluk kaçtı diye yas mı tutması gerekiyor ne alaka anlamadım
Bende bu yönetimin hesap sorulacak bir iş yaptığını duymadım zaten Beşiktaş kurumdur hesaplarıda kayıt altındadır
Yönetimin elindede değil o hesaplara ulaşanda denetleyende çok kurum var
hesap sormadı diyorsan onun hesabınıda 8 yıldır ibra eden kongreye soracaksın
kimse kimseyi elbette sevmek zorunda değil eleştiri mekanızmasının açık olması fayda sağlar ama hakaret eleştiri değildir kanıtsız suçlama eleştiri değildir
burasıda insanların gaz çıkartma yeri değildir. Yönetimi yanlışı varsa bunu kanıtlarıyla koyup eleştirini yaparsın neden yanlış olduğunu doğrusunun ne olduğunu ortaya koyarsın.
ama makamı küçültücü itibarsızlaştırıcı asılsız kanıtsız suçlama yapamazsın bunu yaptığın anda burda direk forumla ilişkin kesilir.
@burak gülbunu uyarı olarak al istediğin şeyi söylersin bu seni bağlar ama burda söyleyemezsin bu bizi bağlar bunada izin vermeyiz. Bu sadece Yönetimlede alakalı Değil mesela en basitinden
Demirörenede burda hakaret edemezsin Aziz yıldırımada rakip takımlarada yada herhangi Beşiktaş taraftarınada burası bu tip şeylerden beslenmiyor.