2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12909646 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı sosyalkartal

tosiç alındığı gün dedim lucesku hayırlı olsun diye tam luceskunun yapacağı bir transfer bence her şey bitti bugün yarın açıklarlar  :halay:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Sambade kim ? Hangi takımdan ayrıldı ? Bu takımdan daha önce kim ayrıldı ? Biz sizin gibi herşeyi biliyormuyuz ? Neyse google baba sağolsun  :busted_cop:

Dünyaca ünlü kaleci antrenörü.
2 sene önce inşa edilen her şey yıkılmış oldu böylece.Sırasıyla Önder Özen,Slaven Bilic,Jose Sambade ve diğerleri...

Yönetimin yanlış işlere bulaştığının en büyük delilidir bunlar.Şimdi sil baştan olacak her şey.Kısır döngüye devam

Çevrimdışı Hasan Tahsin

o zaman umudum bir kat daha artar..

Abi ben opsiyonlu olduğunu yeni öğreniyorum iyi mi  :by2:  Ben direk bir yıl daha sözleşmesi var sanıyorum. Peki opsiyon nasılmış uzatmak istemeyip serbest kalması için para vermesi gerekiyor mu  nasıl ki ?
Opsiyon genelde takım lehine konulan bir kuraldır o yüzden opsiyonu kullanıp kullanmamak Shakhtar ın elinde olan bir şey. Mesela biz isteseydik Biliç in sözleşmesindeki 1 yıllık opsiyonumuzu kullanıp uzatabilirdik ama kullanmadık. Sözleşmesinde cezai şartın olması kesin ama ne kadar bunu bilemiyorum. Dediğim gibi ayrılmak isteyen hocayı tutamazsın en azından takımı sabote eder, yapacak bir şeyin yok. Sonuç : Top Luce'de  :)
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı sosyalkartal

yanlışssam özür dilerim ama iyi kalecinin dünyaca ünlü çalıştırıcıya felan ihtiyacı yoktur neticede bizim kalecilerimiz öğrenecek zamanı kaçırmışlar bunlar çocuk değil ki  :) zatem sambadenin antremanlarını izliyorum ne tolga ne cenk ayak uyduramıyor
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı murat_

Kim bizim takimla ayniydi onu anlamadım?
Bursayi takim yapan oyunculari oyuncu yapan senol gunesti.

5 dkni ayirip senol gunesten önce ozan tufan,şener, fernandao,josue,belluschi volkan sen gibi adamlara bakabilirsin.volkan senin ts den salya sumuk aglayarak kovulduğu görüntülere dikkat etmeni öneririm.

Önce oyunculari saygideger yaptı ,simdi nedeyse tamamina teklif yagiyor.

Basari konusuna gelince,her ne kadar oyuncu parlatmak ve gelistirmek konusunda usta olsa da senol gunesin yonettigi takim 2. Kalite olan bir bursaspor.elinde sihirli degnek yok bir yerden sonra td faktoru de yetmiyor.

Herseye ragmen bizim koskoca sene tek gol dahi atamadigimiz fenere kadikoyde 3 tane atip tr kupasında finale cikti.kupayi kazanir,kaybeder bilinmez ama bursa spor gibi bir takima gore ciddi basari yakaladigi ortada.

Simdi Beşiktaş gibi kadro kalitesi bursanin ustunde olan,kerim ozi,tosun ,gunay,milosevic,atinc gibi potansiyeli yüksek oyunculari kadrosunda barindiran Besiktasi yonetme sansi verirsek +75 puan barajini cok rahat asar ,fazlasini da rahatca basarir.benim kendisine inancim tam..
takimlar hemen hemen ayni kalitede simdi birbirimizi niye kandiralim bizim takim sadece bir tik onde senol hoca iyi oyuncu parlatiyorsa ne guzel sence suan takima oyuncu parlatan hocami lazim yoksa basari saglayacak hocami tarafratlar arasindaki nabiz sence parlatmadanmi yana riza hocanin ne eksigi vat senol hocadan riza calimbay hem cok iyi bir besiktasli hemde cok iyi bir hoca mersinde yaptiklari ortada illa yerli olacaksa neden icimizden biri olmuyor peki gsli olsan hamzami senol hocami deseler hangisii derdin muhtemelen yine senol derdin ama hamza gs li adamlari cok iyi motive etti derbilere bilicin en buyuk eksisi korkusuydu takimi iyi motive edemedi derbilere oysa yardimci hoca olarak bi ilhan mansiz veya deli ibo tarzinda bir furbolcumuz olsaydi bak bakalim kac derbi kazaniyorduk  saydigin topculardan sener zaten hep iyiydi sag bekte fernandao kiralik bu sene geldi onu senol hovami yetistird volkanin kimyasi ts de tutmadi yoksa ts ye gitmeden oncede bole idi sanki senol hoca onu kesfetmis gibi yapma allahin seversen aynisi ozan tufan icinde gecerli adam gecen senede oyle idi madem oyuncu partatiyordu enes unal vardi onlarda gecen sene patlamaya hazir biriydi ne oldu bu sene senol hoca onu patlatti hemde ne patlatma adam topmu oynadi enesi bitirdi resmen senol hoca gelecegine bilic kalsaydi daha iyiydi derbiler icinde yerli antrenor olurdu o sorunda cozulurdu i

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

yanlışssam özür dilerim ama iyi kalecinin dünyaca ünlü çalıştırıcıya felan ihtiyacı yoktur neticede bizim kalecilerimiz öğrenecek zamanı kaçırmışlar bunlar çocuk değil ki  :) zatem sambadenin antremanlarını izliyorum ne tolga ne cenk ayak uyduramıyor
Gençler için önemliydi ama :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı JoseDemba

Lucescu gelirse Luiz Adriano'yu getirir büyük ihtimal Demba Ba'dan gelen parayla diğer transferleri yapabiliriz bence Franco Demba Ba Oğuzhan Atiba Milosevic Opare gibi isimlerle yollar ayrılacak Baba Ozi Francodan 15-20 arası para alabiliriz bence diğer transferlerde o şekilde olabilir
Ölene Kadar SİYAH BEYAZ!

Çevrimdışı ferdi1903

Herkes Lucescu ile anlaşmaya varıldı yazıyor fakat önemli olan shakhtar  başkanının rıza gösterip göndermesi. Eğer olmazsa zaten biz Lucescu ile anlaşıldı yazmıştık diye R yapacak çok kişi var spor medyasında. Birde Lucescu hayalleri kurarken Şenol Hoca ben ikinci bir seçenek olup beklemem deyip ya bursayla uzatıp ya da  başka kulübe giderse C planımız var mı ?

C plani baskanin göz bebegi samet aybaba var

Çevrimiçi Necmi

Beşiktaş değerlerini değersizleştiren benmiyim?
Yoksa şampiyonluk kaçtıktan 1 gün sonra teknede poz veren başkan mı?
Ben Sebanın öyle bir pozunu hatırlamıyorum siz hatırlıyormusunuz?
Ben Sebanın Beşiktaşın parasını yediğini duymadım siz duydunuzmu?
Ben Sebanın hesabı sorulacak bir iş yaptığını duymadım fakat hesap soraman etkisiz bir yönetim var haberiniz varmı?
Burasının ne olduğunu çözmeye anlamaya çalışıyorum ama eski akbaba zihniyetleride Beşiktaşı doğrayıp bitirmiştir
Sahada şike yapsınlar demedik,Ezdirmesinler dedik
Ayrıca sizin çirket dediğiniz renkli Feneri geçen sezon Tebrik etmişti BEŞİKTAŞ DEĞERLERİNİ KORUYAN YÖNETİM
Lütfen geçelim Beşiktaş değerleri ve duruşlarını
Kimse kimseyi sevmek ve desteklemek zorunda değildir o makamda oturan yanlış yapıyorsa bunu yazamayan insanın ayırt etme gücü yoktur
Beşiktaşın parasını yiyenmi var bunu açıklaman lazım
böyle bir kelime hukuksal olarakta suçtur kanıt olmadan konuşmakta çamur atmaktır.
Belkide Sebanın teknesi olmadığı için poz vermemiştir
Şampiyonluk kaçtı diye yas mı tutması gerekiyor ne alaka anlamadım
Bende bu yönetimin hesap sorulacak bir iş yaptığını duymadım zaten Beşiktaş kurumdur hesaplarıda kayıt altındadır
Yönetimin elindede değil o hesaplara ulaşanda denetleyende çok kurum var
hesap sormadı diyorsan onun hesabınıda 8 yıldır ibra eden kongreye soracaksın
kimse kimseyi elbette sevmek zorunda değil eleştiri mekanızmasının açık olması fayda sağlar ama hakaret eleştiri değildir kanıtsız suçlama eleştiri değildir
burasıda insanların gaz çıkartma yeri değildir. Yönetimi yanlışı varsa bunu kanıtlarıyla koyup eleştirini yaparsın neden yanlış olduğunu doğrusunun ne olduğunu ortaya koyarsın.
ama makamı küçültücü itibarsızlaştırıcı asılsız kanıtsız suçlama yapamazsın bunu yaptığın anda burda direk forumla ilişkin kesilir. @burak gül
bunu uyarı olarak al istediğin şeyi söylersin bu seni bağlar ama burda söyleyemezsin bu bizi bağlar bunada izin vermeyiz. Bu sadece Yönetimlede alakalı Değil mesela en basitinden
Demirörenede burda hakaret edemezsin Aziz yıldırımada rakip takımlarada yada herhangi Beşiktaş taraftarınada burası bu tip şeylerden beslenmiyor.

Çevrimdışı Tolga

Lucescu gelirse yeni kaleci antranörü Cordoba olur :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı sosyalkartal

rahat olun lucesku geliyor demba ba töre satıldı ondan gelecek bütçeyle luceskunun istediği adamlar alınacak bu arada cinconspor sezonun ilk kırmızısını gördü  :lol:

Çevrimdışı ONUR KOLCU

dun söylemiştim frikik golü atan  cocuk gerçekten cok iyi sol bek  oyuncusu ismaili takasta kullanmak gerekit eren albayrakla

Çevrimdışı Tolga

rahat olun lucesku geliyor demba ba töre satıldı ondan gelecek bütçeyle luceskunun istediği adamlar alınacak bu arada cinconspor sezonun ilk kırmızısını gördü  :lol:
Kime satılmış :alala:

Çevrimdışı talha

Adamlara kırmızı kart görmediler desinler diye uyduruktan kırmızı verdiler.  :claps: :claps:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı sosyalkartal

Kime satılmış :alala:
gazetelere göre demba ba 13 mil euroya katara töre de 7 mil euroya atletico madride ama töre pek inandırıcı gelmedi

Çevrimdışı Deniz

Güzel sov yapti cincon en ise yaramaz oyuncusuna kirmizi gostertti ki kirmizi kart görmeden sampiyon oldular diye anılmasın.guzel tiyatro.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Güzel sov yapti cincon en ise yaramaz oyuncusuna kirmizi gostertti ki kirmizi kart görmeden sampiyon oldular diye anılmasın.guzel tiyatro.
Aynen :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tolga

gazetelere göre demba ba 13 mil euroya katara töre de 7 mil euroya atletico madride ama töre pek inandırıcı gelmedi
Yok yav hiç sanmıyorum :)

Çevrimdışı sosyalkartal

sezonu tek fotoğrafla özetlersek cinconlu topçuların hakemliği bırakan abitoğlunu kucağa alıp havaya atıp tutmaları sevgi gösterilerinde bulunmaları  :lol:

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Abitoğlu'nu havaya attılar . Keşke bizim maçta olaydı da havaya attıktan sonra oleyyy yapsalardı
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Abitoğlu'nu havaya attılar . Keşke bizim maçta olaydı da havaya attıktan sonra oleyyy yapsalardı
Futbolcular tribüne gidip taraftarla vedalaşmadılar bile :)

Bütün sezon yağmur çamur demeden az da olsa hiç yalnız bırakmayan taraftar haketmişti. Neyin tribindeler anlamadım.

Çevrimdışı ozan062

bütün teknik heyet gitmiş doktorlar dahil

bu sebeble biz luceden once bi sportif direktor getirelimde ondan sonra o ekibinide sportif direktore danısarak olustursun

yani bildğiniz sıfırdan takım kurucaz otamatikman kim gelirse gelsin bu takım bu sene sampiyon olamaz cnk hersey sil bastan
umudunuzu seneye bundan sonraki seney bırakın arkadaslar
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

bütün teknik heyet gitmiş doktorlar dahil

bu sebeble biz luceden once bi sportif direktor getirelimde ondan sonra o ekibinide sportif direktore danısarak olustursun

yani bildğiniz sıfırdan takım kurucaz otamatikman kim gelirse gelsin bu takım bu sene sampiyon olamaz cnk hersey sil bastan
umudunuzu seneye bundan sonraki seney bırakın arkadaslar

Umut süpürücüsü :kop:

Teletabilerdeki süpürge gibi :kop:

Çevrimiçi Necmi

Dünyaca ünlü kaleci antrenörü.
2 sene önce inşa edilen her şey yıkılmış oldu böylece.Sırasıyla Önder Özen,Slaven Bilic,Jose Sambade ve diğerleri...

Yönetimin yanlış işlere bulaştığının en büyük delilidir bunlar.Şimdi sil baştan olacak her şey.Kısır döngüye devam
Dünyaca ünlü olmasının ne önemi var iki yıldır burda kalecilerdeki gelişmeye bir bak katkısı varmı
öyle değerlendir. demekki yeterli katkı vermediğini düşündüler veya hoca kendisi gitmek istemiş olabilir.
bir şeyi inşa ediyorsan zaten bunu kişilere endeksli yaptıysan bir şey inşaa etmemişsin demektir kişiler gider proje
kalır sen projeyi uygula arızalı parçaları değiştirirsin. Sonuçta oyuncularda bu projenin bir parçası ozaman onlar için
neden gitsin diyorsunuz ha hoca gitmiş ha oyuncu hiç bir farkı yok sorun varsa gider. yerine yenisi gelir bu sırkilasyon olmalı
sürekli değişim taki doğru yerlere doğru kişiler gelene kadar