2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12909908 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

verimsiz oguzhan 3 gol 12 asist yapmis cok dikkat cekici gercekten adam neredeyse her mac yedekti oguzhani hazirlacak bi teknik ekip lazim her yonden
aslında kendisinde de hata var o kadar yeteneklisin ama katkın son derece az

Çevrimdışı Kadir G.

Zico iyi olmaz@ZEKI Abi o zaman oynarlar ilk ikiye.

Biz Luce'yi alalım ve mümkünse 5 yıl adamı koltuğundan ne yaparsa yapsın kıpırdatmayalım gerisini onlar düşünsün.

Büyük konuşmak istemiyorum aslında ama emekli olana kadar daha iyi birini bulabileceğimizi düşünmüyorum bırakana kadar kalmalı bence. Tabi kendini iyi hissettiği müddetçe.

Çevrimdışı ömer

İsmail gitmedi.1 sene daha çatır çatır yicek parasini
Bir yılı kaldıysa İsmail bu sezon yeni sözleşme için kendini yırtar bi kaç maçta kafayı yarar başkan da sözleşmesini uzatir

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

1903'ün verdiği haber başlığına bakın ;

Fikret Orman, Bilic ve yardımcılarına verdiği parayı helal etti mi? Resmen açıkladı!

Hey Allahım ya.. :bandit:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı muhalefet

Fikret Orman, Bilic ve yardımcılarına verdiği parayı helal etti mi? Resmen açıkladı!

Fernandese verdigimiz parayi helal etmiyorum diye aciklama yaparsan adamlar da boyle baslik atar. Helal etmiyecegin kontrati yapmayacaktin o zaman

Çevrimiçi Samet Ç

koz verirsen yaparlar hakkını helal etsen ne olur etmesen ne olur sonuçta o kontratları yapanda başkan bakalım taraftar sana hakkını helal ediyor mu

Çevrimdışı Tolga

Neto bence de çok iyi olur ama şimdiye kadar atmadıysa sanırım bir yerle anlaştı o.
Juventus ile anlaştı diye biliyorum :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Kadir G.

aslında kendisinde de hata var o kadar yeteneklisin ama katkın son derece az

Katlısı ilk 11 de çok az oynamasına rağmen çok iyi bence. On birde oynasa totalde 8 gol 17-18 asist alabilirdik.

Oğuzhanın fizik olarak daha çok yolu var bakın wilshere ile aynı durumdaydılar arsenalde. Oğuzhan bize geldi aradaki fark dağlar kadar.

Şu gelişim her şeyi açıklıyor.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Fernandese verdigimiz parayi helal etmiyorum diye aciklama yaparsan adamlar da boyle baslik atar. Helal etmiyecegin kontrati yapmayacaktin o zaman

Muhalefet yapıcam diye saçmalıyosunuz.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Deniz

Sambade de ayrilmis.takimda adam kalmadi ..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Medya Gökhan Töre'yi ne kadar ucuza satıyor. Atletico 7 m. euro veriyormuş. Luce gelsin seneye 15 e satarız . Aradaki fark Luce'nin 2 yıllık maaşı
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Sambade kim ? Hangi takımdan ayrıldı ? Bu takımdan daha önce kim ayrıldı ? Biz sizin gibi herşeyi biliyormuyuz ? Neyse google baba sağolsun  :busted_cop:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bilic ekibine almış galiba

Çevrimdışı Deniz

Sambade kim ? Hangi takımdan ayrıldı ? Bu takımdan daha önce kim ayrıldı ? Biz sizin gibi herşeyi biliyormuyuz ? Neyse google baba sağolsun  :busted_cop:
Kaleci antrenörumuz :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı murat_

Bakın buraya yazıyorum Şenol Güneş gelsin seneye şampiyonluğu bırak ilk üçe bile giremeyeceğiz. Yılmaz vural ondan on gömlek daha hocadır.
itiraz etmeyin kimse şans vermiyorki. Adam kendini göstersin. adamın kaderi stepne olmaktan geçiyor.
abi bursa bu sene sampiyon oldu yada 2olduda  bizmi bilmiyoruz yada uefada yari final falan oynadida bizmi bilmiyoruz benim bildigim bursa 6.idi en son uefada da chicuki mi ne oyle komik isimli bi takima daha ilk turda elendi bursaninin kadrosu cokmu kotuydu bence cok iyi bi kadrolari vardi hani biraz daha ileriye gidecem bizim takimla hemen hemen ayni idi belki bzim takim bir tik ondedir bunlara ragmen o takim altinci olduysa biz suanki stadsizlikta bir zamanin gs si oluruz ligden dusmemeye  ugrasiriz allah korusun bizi ondan o gelecegine sifo ,riza yada ertugrul saglam gelsin luce gelmeyecekse bence bu ucluden biri olsun

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Herkes Lucescu ile anlaşmaya varıldı yazıyor fakat önemli olan shakhtar  başkanının rıza gösterip göndermesi. Eğer olmazsa zaten biz Lucescu ile anlaşıldı yazmıştık diye R yapacak çok kişi var spor medyasında. Birde Lucescu hayalleri kurarken Şenol Hoca ben ikinci bir seçenek olup beklemem deyip ya bursayla uzatıp ya da  başka kulübe giderse C planımız var mı ?
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

abi bursa bu sene sampiyon oldu yada 2olduda  bizmi bilmiyoruz yada uefada yari final falan oynadida bizmi bilmiyoruz benim bildigim bursa 6.idi en son uefada da chicuki mi ne oyle komik isimli bi takima daha ilk turda elendi bursaninin kadrosu cokmu kotuydu bence cok iyi bi kadrolari vardi hani biraz daha ileriye gidecem bizim takimla hemen hemen ayni idi belki bzim takim bir tik ondedir bunlara ragmen o takim altinci olduysa biz suanki stadsizlikta bir zamanin gs si oluruz ligden dusmemeye  ugrasiriz allah korusun bizi ondan o gelecegine sifo ,riza yada ertugrul saglam gelsin luce gelmeyecekse bence bu ucluden biri olsun
katılmıyorum şenol güneş iyi hocadır. denizliden sonraki en iyi yerlilerden biridir bizim takımı uçurur.

Çevrimdışı Kadir G.

Herkes Lucescu ile anlaşmaya varıldı yazıyor fakat önemli olan shakhtar  başkanının rıza gösterip göndermesi. Eğer olmazsa zaten biz Lucescu ile anlaşıldı yazmıştık diye R yapacak çok kişi var spor medyasında. Birde Lucescu hayalleri kurarken Şenol Hoca ben ikinci bir seçenek olup beklemem deyip ya bursayla uzatıp ya da  başka kulübe giderse C planımız var mı ?

Şu andaki duyumlara göre iş başkanda değil artık başka küçük pürüzler varmış.

Çevrimdışı acan07

atiba ile yollar ayrıldı falan filan demediklerine göre , yeniden anlaşılacak sanırım .

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Luce'nin 1 sene opsiyonlu sözleşmesi kalmış. Gönlü başka ülkede, başka bir takımda olan bir hocayı hiç bir başkan takımın başında tutmaz. O yüzden iş shakhtar başkanında değil Luce'de biter.
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı F1RAt

Büyük konuşmak istemiyorum aslında ama emekli olana kadar daha iyi birini bulabileceğimizi düşünmüyorum bırakana kadar kalmalı bence. Tabi kendini iyi hissettiği müddetçe.
Zaten su Lucesku nun yasina takilanlara anlam veremiyorum. Herkes ayni yasta ayni durumda olmuyor ki. Kimisi 60 nda cokup perisan oluyor, kimi insan da 80 yasinda zimba gibi oluyor ve calismak istiyor. Luce bu kadar kariyer yapmis, harcayamayacagi kadar para kazanmisken, kendine guvenmese hic bu tip bir isin altina girer mi? birakir emekliligini yasar misler gibi. Demek adam kendinde hala o enerjiyi istegi arzuyu goruyor. Yoksa bu yastaki adam bu kadar parasi varken, birazdaha kazanayim diye bu isin altina girmez. Senel Gunes her ne kadar iyi bir hoca olsa da, Luce gelmeyi kabul ettikten sonra, hic bir sekilde lafi bile olmamali.

Çevrimdışı Deniz

Kim bizim takimla ayniydi onu anlamadım?
Bursayi takim yapan oyunculari oyuncu yapan senol gunesti.

5 dkni ayirip senol gunesten önce ozan tufan,şener, fernandao,josue,belluschi volkan sen gibi adamlara bakabilirsin.volkan senin ts den salya sumuk aglayarak kovulduğu görüntülere dikkat etmeni öneririm.

Önce oyunculari saygideger yaptı ,simdi nedeyse tamamina teklif yagiyor.

Basari konusuna gelince,her ne kadar oyuncu parlatmak ve gelistirmek konusunda usta olsa da senol gunesin yonettigi takim 2. Kalite olan bir bursaspor.elinde sihirli degnek yok bir yerden sonra td faktoru de yetmiyor.

Herseye ragmen bizim koskoca sene tek gol dahi atamadigimiz fenere kadikoyde 3 tane atip tr kupasında finale cikti.kupayi kazanir,kaybeder bilinmez ama bursa spor gibi bir takima gore ciddi basari yakaladigi ortada.

Simdi Beşiktaş gibi kadro kalitesi bursanin ustunde olan,kerim ozi,tosun ,gunay,milosevic,atinc gibi potansiyeli yüksek oyunculari kadrosunda barindiran Besiktasi yonetme sansi verirsek +75 puan barajini cok rahat asar ,fazlasini da rahatca basarir.benim kendisine inancim tam..

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Şu andaki duyumlara göre iş başkanda değil artık başka küçük pürüzler varmış.

o zaman umudum bir kat daha artar..

Luce'nin 1 sene opsiyonlu sözleşmesi kalmış. Gönlü başka ülkede, başka bir takımda olan bir hocayı hiç bir başkan takımın başında tutmaz. O yüzden iş shakhtar başkanında değil Luce'de biter.

Abi ben opsiyonlu olduğunu yeni öğreniyorum iyi mi  :by2:  Ben direk bir yıl daha sözleşmesi var sanıyorum. Peki opsiyon nasılmış uzatmak istemeyip serbest kalması için para vermesi gerekiyor mu  nasıl ki ?
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı ucanlaz

Sambade niye gitti? Onun sözlesmesi devam ediyordu!
Avrupadan önemli klüpler pesindeydi. Nasil biraktik?

Çevrimdışı ucanlaz

Seneye kim gelirse gelsin. Ekibimin uzmanlarla dolu olmasi lazim, dost ahpaplarda degil. Her bölümün en iyileriyle calismayizki basari gelsin.