abi bursa bu sene sampiyon oldu yada 2olduda bizmi bilmiyoruz yada uefada yari final falan oynadida bizmi bilmiyoruz benim bildigim bursa 6.idi en son uefada da chicuki mi ne oyle komik isimli bi takima daha ilk turda elendi bursaninin kadrosu cokmu kotuydu bence cok iyi bi kadrolari vardi hani biraz daha ileriye gidecem bizim takimla hemen hemen ayni idi belki bzim takim bir tik ondedir bunlara ragmen o takim altinci olduysa biz suanki stadsizlikta bir zamanin gs si oluruz ligden dusmemeye ugrasiriz allah korusun bizi ondan o gelecegine sifo ,riza yada ertugrul saglam gelsin luce gelmeyecekse bence bu ucluden biri olsun
Kim bizim takimla ayniydi onu anlamadım?
Bursayi takim yapan oyunculari oyuncu yapan senol gunesti.
5 dkni ayirip senol gunesten önce ozan tufan,şener, fernandao,josue,belluschi volkan sen gibi adamlara bakabilirsin.volkan senin ts den salya sumuk aglayarak kovulduğu görüntülere dikkat etmeni öneririm.
Önce oyunculari saygideger yaptı ,simdi nedeyse tamamina teklif yagiyor.
Basari konusuna gelince,her ne kadar oyuncu parlatmak ve gelistirmek konusunda usta olsa da senol gunesin yonettigi takim 2. Kalite olan bir bursaspor.elinde sihirli degnek yok bir yerden sonra td faktoru de yetmiyor.
Herseye ragmen bizim koskoca sene tek gol dahi atamadigimiz fenere kadikoyde 3 tane atip tr kupasında finale cikti.kupayi kazanir,kaybeder bilinmez ama bursa spor gibi bir takima gore ciddi basari yakaladigi ortada.
Simdi Beşiktaş gibi kadro kalitesi bursanin ustunde olan,kerim ozi,tosun ,gunay,milosevic,atinc gibi potansiyeli yüksek oyunculari kadrosunda barindiran Besiktasi yonetme sansi verirsek +75 puan barajini cok rahat asar ,fazlasini da rahatca basarir.benim kendisine inancim tam..