2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12893971 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Deniz

Özelden yaz konu dışı diye vururlar bizi burada :D
Saglik herseyden once gelir
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Mayıs 2015, 23:01:01
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Lucescu 4 gün önce %90 demiştik bugün %95'e çıktı  :icool:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı onder23

Sivoka üzüldüm be ne yalan söyleyeyim
Bizde bırakma şansı olsaydı
Altın kafa Sivok

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Mayıs 2015, 23:02:40
  • Beşiktaş / Bodrum
Ek olarak belirteyim.

Biz Lucescu Fener Bielsa Galatasaray Hamze ile çalışırsa seneye sıralama şöyle olur.

1 - Beşiktaş

2 - Galatasaray

3 - Trabzonspor

4 veya 5 Fenerbahçe
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Efe

2 senedir eleştiriyorum adamı ama gitmesi üzdü be. Başarılı olmasını çok istemiştim. Güle güle Bilic.

antep maçı bitidi onu ve takımı ama rıdavan dilmen ne diyoru beşiktaşlılar üzülmesin diğer 2 takım enkaz ken beşiktaş aynı takımla devam edecek gelecek iyi hocayla şampiyonluğun en büyük adayıdır diyor katılıyorum bu yoruma ve luçenin gelişi ve vodafone arenanın açılışıyla bu sene karşımızda kimse duramaz  :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Ek olarak belirteyim.

Biz Lucescu Fener Bielsa Galatasaray Hamze ile çalışırsa seneye sıralama şöyle olur.

1 - Beşiktaş

2 - Galatasaray

3 - Trabzonspor

4 veya 5 Fenerbahçe

bielsa sezonun ortasında trip atar bu stadın yanından neden bok  kuyusu geçiyor diye :) hızlı başlayan bir sezon  senin  dediğin gibi 4. sırada biter :)

Çevrimdışı Hasan Tahsin

İyi ki gs yerine fb şampiyon olmamış. Sanırım Luce'ye gs göz koyardı o zaman. Şu şampiyonlar ligi maçlarını hasretle bekleyeceğim. Bakalım hamza ya ne kadar sabredecekler. fb nin yeni hocasına ise şimdiden acıyorum
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı talha

besleyelim yani
aferin devam,hala parlatıcam diyorsunya biz ne anlatıyoruz sen ne diyon:)) olmaz onlardan diyoruz ama sen olur diyorsun o sebeble zaten ayrı yollardayız
alacagın adam satıcagın parayla olusur
trilyonlarca tolgay var piyasada onlarıda çalısan para alan personeller bulsun bi zahmet
aslında olay bu kadar basit:)

Böyle bir yere varamayız ki.  Bu arada Tolgay 25 yaşında Oğuzhan 22 yaşında. Ne yapalım gönderelim tamam olduğunda bir daha mı alalım?  :evillol: Kalsın işte.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Renton

Lucescu bugün bitti abi benimde var bir kaç kaynağım ama lucescu gelmeeeeeez  :money: :money:
See you in another life,brother.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

http://www.transfermarkt.com.tr/eren-albayrak/profil/spieler/59931

bu sene bir çok macını izlediğim yetenekli bi cocuk ismail ile takas edilmeli eger yedek olacaksa bu cocuk otursun yedekte.

Çevrimdışı Kadir G.

%5 in sebebi ne?

Çevrimdışı ömer

oguzhanda öyle bi yetenek varki; bugun satsan 4 büyükleri bi turlayıp Bjkye geri gelme şansı yüksek
Atsan atılmaz satsan satılmaz diyorsun

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Mayıs 2015, 23:08:46
  • Beşiktaş / Bodrum
Lucescu ile 5 yıllık imzalansa havalara uçarım burada.

Geleceğimizi teminat altına almak demek bu. En azından 2 belki de 3 şampiyonluk ve Avrupa'da başarı demek.

Pahalı olmayan kaliteli transferler demek.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Benim gibi bir adamı bile etkiledi sivoğun gidişi.. Eksik hissediyorum bugün kendimi.

Çevrimdışı Türkay

Sivok kalmayacaksa 2 stoper gerekiyor. Biz 1 tane bulamıyorduk şimdi 2 taneyi nasıl bulucaz?  :biggrinking:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Mayıs 2015, 23:10:19
  • Beşiktaş / Bodrum
Lucescu bugün bitti abi benimde var bir kaç kaynağım ama lucescu gelmeeeeeez  :money: :money:
%5 in sebebi ne?

Sabırla bekleyin :D

Mesele Şaktar başkanı değil. Luce ben gidiyorum dediği anda o adam önünde durmaz zaten. Şimdiye kadar Luce gitmek istemedi bir yere artık istiyor.

Yüzde 5 başka konu umarım çözülecektir o da  :icool:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Mayıs 2015, 23:11:11
  • Beşiktaş / Bodrum
Bir Sivok'un gidişi böyle hissettiriyorsa gerçekten bize şampiyonluklar kazandıran bir bayrak oyuncumuz bıraksa neler hissederiz düşünün.

Umarım Sosa bunu yapabilir.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Türkay

Sivok Vodafone Arena'yı görmeyi hak ediyordu. Zaten zar zor transfer yapıcaz kalmalıydı 1 sezon daha.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Renton

See you in another life,brother.

Çevrimdışı Efe

sivok kendi istedi bence artık yeter demiş olabilir o kalsa bile çok iyi 2 tane direk oynayacak stoper almalıyız 2 side tecrübeli olmalı ersanla falan oynamak zorunda kaldıklarında onun hatalarını gidersinler yoksa ersanda pedroda aynı tas aynı hamam giderler önlerinde oynayacak oyuncu gelmeli onların yedeği olacak oyuncu değil :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Kadir G.

Sabırla bekleyin :D

Mesele Şaktar başkanı değil. Luce ben gidiyorum dediği anda o adam önünde durmaz zaten. Şimdiye kadar Luce gitmek istemedi bir yere artık istiyor.

Yüzde 5 başka konu umarım çözülecektir o da  :icool:

Çözülemeyecek bir sorun değilse sevibelim bari. şu getireceği 3. futbolcu kim olabilir adriano ilsinho 3.??

Çevrimdışı Efe

Sivok Vodafone Arena'yı görmeyi hak ediyordu. Zaten zar zor transfer yapıcaz kalmalıydı 1 sezon daha.
bencede belli olmaz belki gitmez yarın ne olacağını bilemeyiz süpriz yapıp kalır belki
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ek olarak belirteyim.

1 - Beşiktaş

2 - Galatasaray

3 - Trabzonspor

4 veya 5 Fenerbahçe
O kadar diyorsun :upto: :upto:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Lucescu ile 5 yıllık imzalansa havalara uçarım burada.

Geleceğimizi teminat altına almak demek bu. En azından 2 belki de 3 şampiyonluk ve Avrupa'da başarı demek.

Pahalı olmayan kaliteli transferler demek.

Aynen valla :sevinc :sevinc

Benim gibi bir adamı bile etkiledi sivoğun gidişi.. Eksik hissediyorum bugün kendimi.

Aynen be abi :by2:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."