Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Özelden yaz konu dışı diye vururlar bizi burada
2 senedir eleştiriyorum adamı ama gitmesi üzdü be. Başarılı olmasını çok istemiştim. Güle güle Bilic.
Ek olarak belirteyim.Biz Lucescu Fener Bielsa Galatasaray Hamze ile çalışırsa seneye sıralama şöyle olur.1 - Beşiktaş 2 - Galatasaray3 - Trabzonspor4 veya 5 Fenerbahçe
besleyelim yaniaferin devam,hala parlatıcam diyorsunya biz ne anlatıyoruz sen ne diyon:)) olmaz onlardan diyoruz ama sen olur diyorsun o sebeble zaten ayrı yollardayızalacagın adam satıcagın parayla olusurtrilyonlarca tolgay var piyasada onlarıda çalısan para alan personeller bulsun bi zahmet aslında olay bu kadar basit:)
Lucescu 4 gün önce %90 demiştik bugün %95'e çıktı
oguzhanda öyle bi yetenek varki; bugun satsan 4 büyükleri bi turlayıp Bjkye geri gelme şansı yüksek
%5 in sebebi ne?
Lucescu bugün bitti abi benimde var bir kaç kaynağım ama lucescu gelmeeeeeez
Sabırla bekleyin Mesele Şaktar başkanı değil. Luce ben gidiyorum dediği anda o adam önünde durmaz zaten. Şimdiye kadar Luce gitmek istemedi bir yere artık istiyor.Yüzde 5 başka konu umarım çözülecektir o da
Sivok Vodafone Arena'yı görmeyi hak ediyordu. Zaten zar zor transfer yapıcaz kalmalıydı 1 sezon daha.
Lucescu ile 5 yıllık imzalansa havalara uçarım burada.Geleceğimizi teminat altına almak demek bu. En azından 2 belki de 3 şampiyonluk ve Avrupa'da başarı demek.Pahalı olmayan kaliteli transferler demek.
Benim gibi bir adamı bile etkiledi sivoğun gidişi.. Eksik hissediyorum bugün kendimi.