2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12876070 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Samba'yı alacağız gibi hissediyorum ama istediğimiz için değil başkası istediği parayı vermeyeceği için bizim kucağımıza kalacak Haziran'da bizimkiler de bulamadığı için adam hadi alalım olacak :D
bu samba skrtel ve kabouldan iyi mi ? sert taş gibi stoperse gelsin :D

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Ben neşteri vururum öyle Bilic gibi anlayış filan beklemeyin çatır çatır sizi eleştirirm her hafta önce destek verip susun diye :D

Küpem yok, gitar çalamam ama cesaretim var  :bandit:

ruzgar çağrı sagnak .. :)

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Lucescuya giderken Şenol Güneşten olmak da var. ki olacak olan o. Sonra süpriz yumurtadan ne çıkacak ona bakacağız.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Rüyamda Raphael Varane'ı alıyoduk.
İnstagramdan beyaz formamızla fotoğrafını paylaşıyodu. Ben de yaldır yaldır foruma girmeye çalışıyodum "Varane'ı almışız laaaa" diyerekten.. :evillol: :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Lucescuya giderken Şenol Güneşten olmak da var. ki olacak olan o. Sonra süpriz yumurtadan ne çıkacak ona bakacağız.
her zamanki gibi umutsuz düşünce :) olmayız denizliyi alırız en kötü

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Rüyamda Raphael Varane'ı alıyoduk.
İnstagramdan beyaz formamızla fotoğrafını paylaşıyodu. Ben de yaldır yaldır foruma girmeye çalışıyodum "Varane'ı almışız laaaa" diyerekten.. :evillol: :evillol:
Güzel rüyaymış ben rüyamda pektemeği gördüm görür görmez otobüs çarptı adama  :kop:

Çevrimdışı yigitcan1903

Bekletirsek uzatır tabii Bursayla
Sonra uzun süre hoca ararız

Çevrimdışı Burak Akay

Günaydın herkese Fırat Günayer'in dün geceki açıklamaları Lucescuda olumlu işler var dedi Martin skrtelda önerilmiş ama hoca gelmeden karar verilmiyecekmiş Ayrıca babel ve tunay la ilgileniyormuşuz kasımpaşada dün dediğim gibi ömer şişmanoğluyla ilgileniyormuş bir takas söz konusu olabilirmiş
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Güzel rüyaymış ben rüyamda pektemeği gördüm görür görmez otobüs çarptı adama  :kop:
:evillol: :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Günaydın herkese Fırat Günayer'in dün geceki açıklamaları Lucescuda olumlu işler var dedi Martin skrtelda önerilmiş ama hoca gelmeden karar verilmiyecekmiş Ayrıca babel ve tunay la ilgileniyormuşuz kasımpaşada dün dediğim gibi ömer şişmanoğluyla ilgileniyormuş bir takas söz konusu olabilirmiş
Pektemeki verelim ya offf. :bandit:

Çevrimdışı ahmetx

Rinat Ahmedov : Ben Lucescuyu gönderecek kadar akılsız bir insan değilim ,stadımıza geri döndüğümüzde tekrar eski günlerimize döneceğime inanıyorum biraz sabretmek gerekiyor,Beşiktaş yönetimine de teşekkürü ederim Lucescuyu gönderdikleri için. :biggrinking:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı yigitcan1903

Rinat Ahmedov : Ben Lucescuyu gönderecek kadar akılsız bir insan değilim ,stadımıza geri döndüğümüzde tekrar eski günlerimize döneceğime inanıyorum biraz sabretmek gerekiyor,Beşiktaş yönetimine de teşekkürü ederim Lucescuyu gönderdikleri için. :biggrinking:
Al sana Lucescu diyor :evillol:

Çevrimdışı Kemal

@Kemal   senin dediğinede çok fazla katılamayacağım bir iki oyuncu mukayese ederek bir kadroyu değerlendiremezsin
rakiplerde saydığın oyuncular dışında hepsi çöp ama Beşiktaş kadrosunda bir denge var Arsenal Tottenham liverpool maçlarınıda bu takım oynadı
birde feyenord var bizim karşımızda çok zayıf göründü ama ondan sonraki maçları pekte zayıf olmadığını kanıtladı bizim sorunumuz oyuncu kalitesi değildi
hoca kalitesi kötüydü birde bazı oyuncularımızın kişisel menfaatlerini şampiyonluktan daha önemli görüp takıma ihanet etmesiydi
ve hakkını vermeyen oyuncuyu sahada tuttuğu için gene biliç hatalı avrupa maçlarıyla Türkiyedeki maçlar arasında ne fark vardı bence hakem farkı
bugün caner bizde oynasaydı en az on maç kart cezası alırdı öyle fenerdeki gibi bir ufuk açmazlardı önüne
keza melo zaten sezonu bitiremezdi valizini toplatırlardı bak iş bitti istatistikleri doğrultmak için ceza yağdırdılar renklilere
bu güne kadar akılları nerdeydi biz küfür etmediğimiz maçta küfürden ceza aldık sahalarında her maç küfür edenler anca son maçta tribün kapatma aldılar
muslera iyi kaleci ama gs 34 biz 31 gol yemişiz bizden iyi stoperide var
fenerin iki beki ve stoperleri bizden iyiyken bu sadece iki gol farkettirmiş
kendi oyuncularımıza haksızlık etmeyelim bizim ileri ucumuzda onlardan iyiydi ama defansımız onlarla aynı performansı göstermiş
bizim en büyük handikapımız velinin olmayışıydı ne olursa olsun rakipte veli gibi bir oyuncu yok Töre gibi bir oyuncu yok olcay gibi bir oyuncu yok
Demba ba gibi bir golcüleri yok birebir karşılaştırırsak bizdeki oyuncu kalitesi onlardan daha düşük değil
bizdeki fark hakem faktörüydü gs nin kırmızı kart görmediği ligde biz 10 kırmızı kart gördük işin özeti bu

@Necmi abi ;  söylediklerine şu yönden katılmıyorum ,

Arsenal Liverpool burdaki Totheam maçı , bu takımlar bize çok eksikle çıktılar.  Şimdi biz bir takıma karşı Töre siz , Ba siz , Sosa siz çıkmak zorunda kalıp bu karşı taraf için baz alınacak durum olmaz.

Arkadaş yazdığından futbolcu kıyasladim, maalesef geri 5 limiz berbat , beklerimiz ileri top tasiyamiyorlar ve bireysel hata da Ersan rekor kirmistir heralde gobekTe. Kalecimiz zaten bizi bitirdi, hem avrupa hem ligden etti.

İleri hattımiza sözüm yok pektemek dışında oda zaten Bilicin inadı yoksa yer alamaz .

Velhasilkelam geri 5 limiz için değişim şart oğlu şart. Törede lanet etti artık serdar in yanında adam basıp ileri top taşımaya çalışmaktan.

Çevrimdışı Türkay

Ahmedov'un twitter ı facesi falan yok mu ya mesaj atalım bıraksın artık Luce'yi  :busted_cop:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

@Necmi abi ;  söylediklerine şu yönden katılmıyorum ,

Arsenal Liverpool burdaki Totheam maçı , bu takımlar bize çok eksikle çıktılar.  Şimdi biz bir takıma karşı Töre siz , Ba siz , Sosa siz çıkmak zorunda kalıp bu karşı taraf için baz alınacak durum olmaz.

Arkadaş yazdığından futbolcu kıyasladim, maalesef geri 5 limiz berbat , beklerimiz ileri top tasiyamiyorlar ve bireysel hata da Ersan rekor kirmistir heralde gobekTe. Kalecimiz zaten bizi bitirdi, hem avrupa hem ligden etti.

İleri hattımiza sözüm yok pektemek dışında oda zaten Bilicin inadı yoksa yer alamaz .

Velhasilkelam geri 5 limiz için değişim şart oğlu şart. Törede lanet etti artık serdar in yanında adam basıp ileri top taşımaya çalışmaktan.
çok doğru maxiyle oynadığını düşünsene çok efor sarfetti oyuncular olcayda yetersiz ama oda savunmaya canla başla yardımcı motta ve serdar kesinlikle beşiktaşın sol beki olamaz olmamalı

Çevrimdışı Türkay

Fener sportif direktör olarak Giuliano Terraneo ile anlaşmış.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Fener sportif direktör olarak Giuliano Terraneo ile anlaşmış.
kimdir o  :alala:

Çevrimdışı Türkay

kimdir o  :alala:

Eski Milan kalecisi ayrıca Zico'nun menajeriymiş.  :tabe:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Eski Milan kalecisi ayrıca Zico'nun menajeriymiş.  :tabe:
bi cacık olmaz onlardan :D

Çevrimdışı Türkay

Ntvspor da haber yapmış iş Ahmedov'a kalmış

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı yigitcan1903

Ntvspor da haber yapmış iş Ahmedov'a kalmış
Olmaz o zaman

Çevrimdışı Deniz

Ya beyler birakin ahmedov mehmedov falan hikaye lucescu buralara gelmez bi daha..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ya beyler birakin ahmedov mehmedov falan hikaye lucescu buralara gelmez bi daha..
ya gelirse ? :D

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba