2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12868366 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Fırat yine birşeyler sallayacak gibi :kop:
tutmuyor dedikleri bi sağlam stoper alak artık saç baş yoluyorum defans hatalarından

Çevrimdışı eski inönü

Danny muhteşem bir oyuncu ama bizim aradıgımız tipte bir kanat mı emin değilim. Sosa'nın kanatta oynadıgı maçları hatırlarsanız takımın top teknigi ve topla oynama yüzdesi artarken, ceza sahası içi etkinligi azalıyordu. Çünkü Olcay haricinde ceza sahasına boş koşu atan ve önüne top isteyen kanat oyuncumuz yoktu. Bir de buna durağan Demba eklenince top bizde olmasına ragmen pozisyona giremiyorduk ( son Gs maçı buna guzel ornek ) Benim kafamdaki yeni sol kanat transferi Olcay'ın fizik olarak daha gelişmiş olanı. Yani maç içinde zaman zaman 2. forvet gibi oynayabilecek, önüne top atıldıgında kaçabilecek, ceza sahasında etkili, fizikli ve golcü kanat. Babel'i örnek verebiliriz mesela

Çevrimdışı Renton

Fırat yine birşeyler sallayacak gibi :kop:
Savunma sistemi kurdu luce>fener diyecek
See you in another life,brother.

Çevrimiçi murat

ba  ya 10 verilirse hemen gönderilsin.yeri doldurulur.töreye ise en az 17-18 verilmeliki satılsın.bu yetenekte adamı daha ucuza vermek aptallık olur.

Çevrimdışı Tolga

tutmuyor dedikleri bi sağlam stoper alak artık saç baş yoluyorum defans hatalarından
Ne dediğinden daha çok böyle sürekli yeni bilgiler öğrenmiş gibi haber paylaşması yok mu en çok ona gülüyorum :evillol: :evillol:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Mayıs 2015, 00:25:32
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Bunun gerçekleşmesi mümkün değil.

Normalde olması gereken bu.

Dünya'nın her yerinde tamamı sayılıyor bir tek bizde böyle çünkü bu olay ama Galatasaray lobisi izin vermez tabi ki.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Mayıs 2015, 00:26:32
  • Beşiktaş / Bodrum
Samba'yı alacağız gibi hissediyorum ama istediğimiz için değil başkası istediği parayı vermeyeceği için bizim kucağımıza kalacak Haziran'da bizimkiler de bulamadığı için adam hadi alalım olacak :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Normalde olması gereken bu.

Dünya'nın her yerinde tamamı sayılıyor bir tek bizde böyle çünkü bu olay ama Galatasaray lobisi izin vermez tabi ki.
Normalde dediğin gibi heryerde böyle belki zamanında yapılsaydı yapılırdı ama şu saatten sonra hayatta gerçekleşmez bu :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Mayıs 2015, 00:26:40
  • Beşiktaş / Bodrum
@Çağrı özkaynak düzeni ve futbol akademisi projeleriyle adından söz ettirecek Altınordunun sezon incelemesini kaçırma.

http://www.transfermerkez.com/2015/05/sezon-degerlendirmesi-altnordu.html

:ok:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Samba'yı alacağız gibi hissediyorum ama istediğimiz için değil başkası istediği parayı vermeyeceği için bizim kucağımıza kalacak Haziran'da bizimkiler de bulamadığı için adam hadi alalım olacak :D
Samba'ya para verecek dolu kulüp var mesela İngiltere'den :icool:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Mayıs 2015, 00:27:53
  • Beşiktaş / Bodrum
Samba'ya para verecek dolu kulüp var mesela İngiltere'den :icool:

32 yaşında yıllar önce kariyer yerine parayı seçmiş adama sözleşme veren İngiliz takımı çıkar mı çıkarsa da küme düşecek olan olur muhtemelen :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl

15 senede 7 sampiyonluk kazanacagimizi umuyorsun yani her iki sezonun birinde biz alacagiz kupayi, iyi guzel de, 8 senede bir sampiyon olur hale gelmisiz, bu is nasil olacak...neyse, sirf fb dusmanligiyla Besiktaslilar kendini sabote etmeyi tercih ediyor demek, bunu da bir kenara yazalim... Halbuki asil sikinti ligin tepesinden kopmus olmamiz ama bosverin..
Öncelik bu yaz iyi bir kadro kurup 2 sene üst üste şampiyonluğu alabilmekte. Zaten o gazla, gelirle ve stadla en fazla 3 senede 1 şampiyon olur haline geliriz

Çevrimdışı Tolga

32 yaşında yıllar önce kariyer yerine parayı seçmiş adama sözleşme veren İngiliz takımı çıkar mı çıkarsa da küme düşecek olan olur muhtemelen :D
Bu İngiliz takımlarının bütçesinin iyi olduğunu düşünürsek hiç de belli olmaz yani :D

Çevrimdışı rawen54

Bugün oynanan Adana Demirspor Antalyaspor maçı

Bu serefli Hüseyin Göcek Galatasaray macındaki penaltıyı neden calamadı? diye sorarlar adama

Çevrimdışı Tolga

Fırat başladı yazmaya :icool: :kop:

Luce için gelişmeler olumlu diyor :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Mayıs 2015, 00:30:49
  • Beşiktaş / Bodrum
Bursaspor'un sağ bek oyuncusu Şener içinse sözleşmesindeki serbest kalma maddesini kullanmak isteyen Fenerbahçe, 5 milyon Türk Lirasını gözden çıkardı. Sarı-lacivertliler, bu paranın ödenmesi halinde Bursaspor ile anlaşmak zorunda kalmayacak. Milli oyuncunun da Fenerbahçe'de oynamaya sıcak bakması, transferin önünü açıyor.

Şener'e yürümediğimize göre Maxi ile anlaştık varsayıyorum.

He anlaşmadıysak ve bunu da kaptırdıysak ben çok kötü yönetime yürüyeceğim bu yaz. Çünkü başka sağ bek yok piyasada.  :s20: :s20:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Bursaspor'un sağ bek oyuncusu Şener içinse sözleşmesindeki serbest kalma maddesini kullanmak isteyen Fenerbahçe, 5 milyon Türk Lirasını gözden çıkardı. Sarı-lacivertliler, bu paranın ödenmesi halinde Bursaspor ile anlaşmak zorunda kalmayacak. Milli oyuncunun da Fenerbahçe'de oynamaya sıcak bakması, transferin önünü açıyor.

He anlaşmadıysak ve bunu da kaptırdıysak ben çok kötü yönetime yürüyeceğim bu yaz. Çünkü başka sağ bek yok piyasada.  :s20: :s20:
Çağrı bonservis ödeyemiyoruz ki zaten istesek de alamayız :icool:

Çevrimdışı TØLGA

Fırat Günayer ‏@firatgunayer  2 dk.2 dakika önce
2) Maaş, kadro planlaması ve takımla ilgili bir çok konuda orta noktada buluşuldu..Şu an için en önemli problem Shaktar Başkanı Ahmedov..

Lucescu topu Shaktar Başkanı'na attı..
Biz anlaşırız ama ben başkanı kıramam..O "gidebilirsin" demeden, buradan ayrılamam dedi..
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

yürüyelim çağrı başkan yaz benide yanına :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Anıl

DANİEL OPARE

Çevrimdışı Tolga

Fırat'ın şu dediği doğru olabilir.

Biz anlaşırız ama ben başkanı kıramam..O "gidebilirsin" demeden, buradan ayrılamam dedi..

Lucescu ne zaman gündeme gelse Ahmedov'u ikna ederseniz gelirim diyor yine aynısını demiş olabilir.

Çevrimdışı Anıl

Fırat başladı yazmaya :icool: :kop:

Luce için gelişmeler olumlu diyor :evillol: :evillol:
Lucescu gelecek

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Mayıs 2015, 00:35:09
  • Beşiktaş / Bodrum
Çağrı bonservis ödeyemiyoruz ki zaten istesek de alamayız :icool:

3-4 çürüğü elden çıkarırsak toplayabiliriz o parayı  :icool:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Mayıs 2015, 00:35:43
  • Beşiktaş / Bodrum
Fırat'ın şu dediği doğru olabilir.

Lucescu ne zaman gündeme gelse Ahmedov'u ikna ederseniz gelirim diyor yine aynısını demiş olabilir.

Ya yok bunun gelişmelerden haberi yok dünkü Fanatik haberinden kaynağını alıyor dana :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

3-4 çürüğü elden çıkarırsak toplayabiliriz o parayı  :icool:
Hangi çürüğe kim para verecek :D