2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12860372 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Skywalker

Sağda ki twix mi; solda ki twix mi?
Ben iki twix'i de isterim.. :evillol: tecrübe-kalite- premier Lig'den topçu daha ne olsun.
Gerçeğin mayası gözle görülmez...

Çevrimdışı Kadir G.

Aklımda olan sorular:
Britos ve danny haberleri doğru çıkacak mı? Britos gelirse sivok kalacak mı yani 2. stoper alırlar mı?

Tosici aldılarsa o halde sol bek oynayacak. Çok çok iyi sağ beke ihtiyaç var>>maxi

Tolgayın yanına biri alınacak mı? Mbia zor görsemde muazzam olur tabi.

Luce gelirse kalecide ister kimi alabiliriz bilmiyorum. Cechi herkes istesede çıkarıp 4milyonu ona verebilecek yönetim var mı?

Cech
Maxi     Sivok     Britos   Tosic
            Mbia    Tolgay
       Sosa         Danny
      Töre
                    Ba

Bekler şu formasyonda tabiri caizse yardıracağı için töre-ba nın arkasında mükemmel iki oyun kurucu iyi iş yapar. Tolgay mbia ikiside rakibi boğan oyuncular savunmada sıkıntı olmaz.(zaten luce var). Törede nefret ettirdiği çizgiye yapışık halinden kurtulup griezmann gibi oynarsa ba ile ligde min 30 gol atarlar.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Avrupa kulubü olsak, cuma akşamı maçtan sonra siteden biliçe teşekkür eder, cumartesi sabahı yeni TD duyururduk. ama değiliz en az 1 ay var.

Çevrimdışı Kemal

Aklımda olan sorular:
Britos ve danny haberleri doğru çıkacak mı? Britos gelirse sivok kalacak mı yani 2. stoper alırlar mı?

Tosici aldılarsa o halde sol bek oynayacak. Çok çok iyi sağ beke ihtiyaç var>>maxi

Luce gelirse kalecide ister kimi alabiliriz bilmiyorum. Cechi herkes istesede çıkarıp 4milyonu ona verebilecek yönetim var mı?

Cech
            Mbia    Tolgay
       Sosa         Danny
      Töre
                    Ba

Bekler şu formasyonda tabiri caizse yardıracağı için töre-ba nın arkasında mükemmel iki oyun kurucu iyi iş yapar. Tolgay mbia ikiside rakibi boğan oyuncular savunmada sıkıntı olmaz.(zaten luce var). Törede nefret ettirdiği çizgiye yapışık halinden kurtulup griezmann gibi oynarsa ba ile ligde min 30 gol atarlar.

Halaminda sakallari olsa amcam olurdu

Çevrimdışı Deniz

Avrupa kulubü olsak, cuma akşamı maçtan sonra siteden biliçe teşekkür eder, cumartesi sabahı yeni TD duyururduk. ama değiliz en az 1 ay var.
1 ay varsa kilidi vuralım.Ben tr kupası finalinden sonra açıklanacağını düşünüyorum.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı forzatunga

Babel ve Atıf C.  ikiside katkı sağlar hücum zenginliği katar her takıma.

Çevrimdışı Kadir G.

Halaminda sakallari olsa amcam olurdu

Bu muydu önemli mesajınız?

Çevrimdışı Deniz

Babel ve Atıf C.  ikiside katkı sağlar hücum zenginliği katar her takıma.
Aynen öyle.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmetx

babel gelsin de 8-0 hesabını soralım  :D ,Babeli sol kanada gözüm kapalı koyarım Kasımpaşada olduğu için zannedersem beğenmeyen arkadaşlar var.Her şeyden önemlisi 10 hazirandan önce hocanın belli olması lazım aksi takdirde yandı gülüm keten helva...
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Kadir G.

Aklımda olan sorular:

Cech
            Mbia    Tolgay
       Sosa         Danny
      Töre
                    Ba

Şu kadroda kaleye günay tolgay yerine belluschi yaz. Bunu da yapamıyorlarsa yarışmasınlar. Karşı taraf boateng diyor biz onu alamayız bunu alamayız. Parayı 3 yıldır çöplere saçacaklarına düzgün kadro kursalardı.

Çevrimdışı Burak Akay

Mioseviç İsveç milli takımına çağrılmış adamı bizim bilic iyileşti iyileşeli hiç denemedi bile necipde necip diye yedi şampiyonluğu adam boş olsa çağrılmaz herlade milli takıma
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı talha

Mioseviç İsveç milli takımına çağrılmış adamı bizim bilic iyileşti iyileşeli hiç denemedi bile necipde necip diye yedi şampiyonluğu adam boş olsa çağrılmaz herlade milli takıma

Bir adamı Anderlecht istiyorsa boşa değildir. Ama işlemesini bilmedikten sonra bir işe yaramaz. Çocuğun önünü kapmaya gerek yok. Ayrılık her iki taraf için de hayırlı olur.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı forzatunga

Şu kadroda kaleye günay tolgay yerine belluschi yaz. Bunu da yapamıyorlarsa yarışmasınlar. Karşı taraf boateng diyor biz onu alamayız bunu alamayız. Parayı 3 yıldır çöplere saçacaklarına düzgün kadro kursalardı.

Tolgay Belluschi den daha iyi bir oyuncu bence.

Çevrimdışı Burak Akay

Bir adamı Anderlecht istiyorsa boşa değildir. Ama işlemesini bilmedikten sonra bir işe yaramaz. Çocuğun önünü kapmaya gerek yok. Ayrılık her iki taraf için de hayırlı olur.
Bence Gelicek Hocanında bi görmesi lazım nasılsa kontenjan sıkıntımızda yok gelişim gösterebilir iyibir hocayla
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı Kadir G.

Tolgay Belluschi den daha iyi bir oyuncu bence.

Yerine yazmışım yanına olacaktı. Tolgay en beğendiğim iki oyuncudan biri sosa ile beraber

Çevrimdışı Burak Akay

Yerine yazmışım yanına olacaktı. Tolgay en beğendiğim iki oyuncudan biri sosa ile beraber
Bazıları kızabilir bana ama Sosa bizim asla kurtarıcımız 10 numaramız olucak bir topçu değil sırf gs macında en az 15 tane duran top kullandı 1 isabet sağladı geneli hep böyle çok kötü duran top kullanıyor bence Bir Fernandes asla etmez kıyaslamak bile yanlış olur hatta
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı Deniz

İster misiniz yılmaz vural  :biggrinking: :biggrinking:

Çevrimdışı Attila

Var mi Lucescu'nun gelme ihtimalinde bir artis? Hala % 90 mi? :biggrinking:
Senol Gunes

Çevrimdışı ozan062

cumartesi günü luce olayı netleşiyor beyler son dakika haberi vereyim size:))

ayewe teklif yapılmıs alternatifi babelmiş

pedro by by yapacak bizlere

hafiften duyumcu oldukbea
[ Son Düzenleme: 28 Mayıs 2015, 18:54:44 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bazıları kızabilir bana ama Sosa bizim asla kurtarıcımız 10 numaramız olucak bir topçu değil sırf gs macında en az 15 tane duran top kullandı 1 isabet sağladı geneli hep böyle çok kötü duran top kullanıyor bence Bir Fernandes asla etmez kıyaslamak bile yanlış olur hatta
Belluschi kullanır :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ONUR KOLCU

cumartesi günü luce olayı netleşiyor beyler son dakika haberi vereyim size:))

Eeger netleşmezse bence  Şenol hocayı netleştirsinler bu iş fazla uzamaması gerek yoksa yalan oluruz..

Çevrimdışı Burak Akay

İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı ozan062

Eeger netleşmezse bence  Şenol hocayı netleştirsinler bu iş fazla uzamaması gerek yoksa yalan oluruz..

niyetleri cabucak hocayı netleştirmek,, tahmin ediyorum haziran sonuna temmuz basına hocamız belli olur belki o kadarda aksamaz
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Burak Akay

Onur bencede hızlıca netleşmeli ama bi kaç güne luceden ses çıkmazsa Şenol hoca olucaksada kupa finalini beklemek zorunda kalıcaz
İyi Günde Kötü Günde