2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12856485 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı TØLGA

Babel gibi adamlar bize transfer olunca iyice raydan çıkıyorlar o yüzden ben karşıyım yetenekli bir oyuncu olmasına rağmen. :)
bende onu söylüyorum zaten gerek yok :D
ayrıca ömer şişmanoğlu takası konuşuluyor onada karşıyım
veriyosan para ver illa taka olacaksa tunay- pektemek takası yap  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Aziz varken Lucescu oraya gitmez bunu uzun zamandır söylüyorum  :D

Türkiye'den ayrılırken Lucescu açık açık 2 şampiyonluğumu Aziz Yıldırım engelledi demişti hiç azetmiyor ondan ayrıca Aziz, getirdiği hocaların neredeyse hepsinin işine karışmıştır o yüzden de anlaşamazlar :ok:
Doğru valla. Yaşlanınca kafa basmıyor işte  :icool:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı TØLGA

Babel'e acaip gıcığım neden bilmiyorum :alala: :D
donk'la karıştırıyondur laa  :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

bende onu söylüyorum zaten gerek yok :D
ayrıca ömer şişmanoğlu takası konuşuluyor onada karşıyım
veriyosan para ver illa taka olacaksa tunay- pektemek takası yap  :bandit:
Pektemek'i yollayalım da takasa falan gerek yok :kop:

Doğru valla. Yaşlanınca kafa basmıyor işte  :icool:
Est. abi sen daha gençsin hepimizi gömersin :evillol:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı atalay

Bu Skertel hangi uçuk gazetenin haberi ?

Sözleşmesi devam ediyor minumum 5 milyon sterlin. Nereye geliyor.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Yok yok 2sine de gıcığım :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Aykutt

bu arada skrtel arteta flen görüyorum babel görüyorum iyicene trabzon forumuna doğru kayıyor burası  :biggrinking:
skrtel gelse tartışmasız türkiyenin en iyi stoperi olur nett getirebiliyonmu asıl soru bu?
babel konusunda ise yetenek olarak beşiktaş'da oynayabilir evet ama mental anlamda imkansız  :biggrinking:
skertel gelirse buraları yıkarım gerçekten çok iyi bir stoper bizim maçta da tutamadığı adam yoktu.Gelirse bomba olur isabet olur.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

8 0 lık maçtan sonra attığı twiti hatırlıyon mu gelmesin ne işi var

Çevrimdışı Burak Akay

Beyler Britos ve Danny ile ilgilendiğimiz söylendi yine lig tv de ikiside olsun çok istiyorum özelikle Britos tam istediğimiz sert kemik gibi formanın hakkını veren bir adam izlediğim kadarıyla danny e zaten diyecek bişey yok
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı atalay

Sağda ki twix mi; solda ki twix mi?

Çevrimdışı matias_27

Beyler Britos ve Danny ile ilgilendiğimiz söylendi yine lig tv de ikiside olsun çok istiyorum özelikle Britos tam istediğimiz sert kemik gibi formanın hakkını veren bir adam izlediğim kadarıyla danny e zaten diyecek bişey yok

aynen bize artık danny gibi lider tecrübeli adamlar lazım düşünsene danny ,sosa.demba ba, gökhan töre of of offff
4 yıl üst üste şampiyonluk gelecek

Çevrimdışı TØLGA

skertel gelirse buraları yıkarım gerçekten çok iyi bir stoper bizim maçta da tutamadığı adam yoktu.Gelirse bomba olur isabet olur.
:D olimpiyattaki maçta hayran kaldım yaa ben resmen hiç bir hava topunu vermedi adamını flen iyi kontrol ediyo baya beğenmiştim
öyle böyle değil yani keşke benim olsaaaaaaaa  :evillol: :evillol:

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Burak Akay

aynen bize artık danny gibi lider tecrübeli adamlar lazım düşünsene danny ,sosa.demba ba, gökhan töre of of offff
Kesinlikle danny ilaç olur direk olcay'danda 10 numaralı formayı alıp ona vermeliler tabi   :evillol:
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı Tolga

Britos'u ben de beğeniyorum iyi transfer olur Danny için zaten söylenecek birşey yok adam komple futbolcu :D

Çevrimdışı Tolga

:D olimpiyattaki maçta hayran kaldım yaa ben resmen hiç bir hava topunu vermedi adamını flen iyi kontrol ediyo baya beğenmiştim

Bunu da koydun ya geleceği varsa da gelmez :kop:

Çevrimdışı TØLGA

8 0 lık maçtan sonra attığı twiti hatırlıyon mu gelmesin ne işi var
ben ikisinide istemiyorum zaten sıkıntı yok  :icool:
o zamanlar twitter kullanmıyodum ben
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Burak Akay

Britos'u ben de beğeniyorum iyi transfer olur Danny için zaten söylenecek birşey yok adam komple futbolcu :D
Aynı zamanda Lucescu'danda bahsetti keşke gelse luce danny britos iki tane daha bu kalitede adam alınsa Luceyle uçarız .
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı TØLGA

Bunu da koydun ya geleceği varsa da gelmez :kop:
bu taktiği  rakip takımların istediği oyunculara yapıcam bundan sonra  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Babele sorunlu gibi şeyler demek ağır haksızlık mı desem, ağır bilgisizlik mi desem..

Adam o garip kasımpaşa da neler yaptı. Savunmasına koştu, bekine kademeye girdi vs vs. neden şımarık sorunlu bir imaj çizdi anlayamadım, adam gayet profesyonel bir sezon geçirdi.

Çevrimdışı Tolga

Aynı zamanda Lucescu'danda bahsetti keşke gelse luce danny britos iki tane daha bu kalitede adam alınsa Luceyle uçarız .
Lucescu gelsin de gerisi halledilir diyelim :icool:
bu taktiği  rakip takımların istediği oyunculara yapıcam bundan sonra  :biggrinking:
Güzel taktik :kop:

Çevrimdışı Tolga

Babele sorunlu gibi şeyler demek ağır haksızlık mı desem, ağır bilgisizlik mi desem..

Adam o garip kasımpaşa da neler yaptı. Savunmasına koştu, bekine kademeye girdi vs vs. neden şımarık sorunlu bir imaj çizdi anlayamadım, adam gayet profesyonel bir sezon geçirdi.
Şahsen ben sorunlu demedim oyuncu olarak beğendiğim bir oyuncu ama rahat adam ayrıca Kasımpaşa maçlarını ne zaman izlesem 1 maç var 1 maç yok saha içerisinde kayboluyor çoğu zaman.

Biz ne zaman bu tarz adamlar alsak yönetemediğimizden ötürü faydalanamadık he tabi yönetebilecek birini getirirsek takımın başına orası ayrı.

Schuster varken Fernandes-Quaresma-Simao-Guti vardı bunların hiçbirinden aynı anda doğru düzgün verim alamadık aslında söylemek istediğim buydu. :)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Seni dedi.. Sökücüğüümm dedi :kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ömer

dusco tosic zerzevat değil çok maçını canlı ve dikkatli izledim .stopere çekildiğinden performansı düştü yeri değildi.ama izlediğim bütün sol bek olarak oynadığı maçlarda resmen yardırdı o kanatı. iddaa ediyorum önüne iyi bir sol açık transfer edilebilirse hallaç pamuğu gibi atarlar o kanatı

ha takımımızda baya zerzavat var ona bişey diyemem.isim vermeyeyim şimdi anladınız siz onları :))
Tabata da antepde yardırıyordu

Çevrimdışı Deniz

Samet aybaba elindeki ezik feda kadrosuyla:

4 derbi 0 gol 0 puan ,7 derbi 0 galibiyet.UTAN BİLİC
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Şahsen ben sorunlu demedim oyuncu olarak beğendiğim bir oyuncu ama rahat adam ayrıca Kasımpaşa maçlarını ne zaman izlesem 1 maç var 1 maç yok saha içerisinde kayboluyor çoğu zaman.

Biz ne zaman bu tarz adamlar alsak yönetemediğimizden ötürü faydalanamadık he tabi yönetebilecek birini getirirsek takımın başına orası ayrı.

Schuster varken Fernandes-Quaresma-Simao-Guti vardı bunların hiçbirinden aynı anda doğru düzgün verim alamadık aslında söylemek istediğim buydu. :)

Madem izledin, Kasımpaşa nasıldı sence bu sezon? Takım olarak soruyorum? futbol olarak? taktik olarak?