2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12856777 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bilicin hirvat basinina verdigi aciklamalari okudum da iyi gitti dedim.bizim takimin buyuklugunden zerre haberi yok.anca fener ile gsyi övmüş. 4 macta tek bir gol dahi atamadigi fenerle gsyi.

20 yilda kalsa bu kafayla bizi sampiyon yapamazdi.

kesinlikle asıl skandal antep akhisar ve konyadan 2 puan aldı bunun hiçbir şekilde izahı yok yollasak yardımcı antrenörle veya bir başkasıyla en azından 2 maçı alırdık hala aklıma geldikçe biliçe giydiriyorum

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bilicin hirvat basinina verdigi aciklamalari okudum da iyi gitti dedim.bizim takimin buyuklugunden zerre haberi yok.anca fener ile gsyi övmüş. 4 macta tek bir gol dahi atamadigi fenerle gsyi.

Aynen bende gördüm de o lafları söylerken karşısında olsam çok fena şeyler yapardım nasıl olsa Beşiktaş hocası değil artık :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Alper1903

kesinlikle asıl skandal antep akhisar ve konyadan 2 puan aldı bunun hiçbir şekilde izahı yok yollasak yardımcı antrenörle veya bir başkasıyla en azından 2 maçı alırdık hala aklıma geldikçe biliçe giydiriyorum

4 mactan sadece 2 puan alabildik ya sadece 2... Gencler macindan da 3 puan alamaz bu yetersiz₁.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Şuraya bak Bilic, başarısızlığını direkt olarak kadroya bağlamış kendi suçu hiç yokmuş gibi konuşmuş ayıp valla.

Trabzon maçından sonra 5 maçımız kalmıştı şampiyon olmamız için oraya kadar bu kadaroyla gelmedin mi diye sorarlar adama.

Trabzon'u deplasmanda yenerken bu kadroyla yenmedin mi Liverpool'u elerken bu kadro ile elemedin mi şimdi kalkmış Fb'de şu oyuncular ve Gs'de şu oyuncular var diyor.

Zaten sahaya çıkarken Fb ve Gs'den ne kadar çok korktuğunu biliyorduk da bari bunları bu kadar bariz anlatmasaydın Bilic.
Nasıl oynamamız gerektiğini bilen bir hoca 2 seçeneğimiz de.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı talha

Yanlız yazı komedi pek inandırıcı gelmedi özellikle Sporx falan. Neyse doğruluğu varsa ortaya çıkar.

Doğru ise de ne diyeyim. Bu adam bu takımı hiç anlayamamış.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı f_madida

Iste bu yuzden Luce disinda yabanci Senol Gunes disinda yerli hoca gelmemeli...Besiktas'in buyuklugunu bilen adam lazim bize. Sosa-Demba-Tolgay-Gokhan sendeyken E.Belezoglu'nun Diego'nun hayalini kuruyorsan senin yapacagin is bu kadar olur ancak.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Nasıl oynamamız gerektiğini bilen bir hoca 2 seçeneğimiz de.
Ya bilic şaka gibi tamam arada az biraz fark var rakiplerde töre gibi adam yok sosa var demba ba var ilerisi için kesinlikle ligin en iyi 3 lüsü olabilir komple olarak savunma ve gerisi leş bencede

Çevrimdışı matias_27

adam gibi 3 tane oyuncu olsunlar başka da bir şey istemiyoruz.

1-sağ bek

2-stoper

3-sol açık

bunlar yeterli ama 3 tane olsun ama taş gibi olsun.zerzevat doldurmasınlar takıma.
4 yıl üst üste şampiyonluk gelecek

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Yanlız yazı komedi pek inandırıcı gelmedi özellikle Sporx falan. Neyse doğruluğu varsa ortaya çıkar.

Doğru ise de ne diyeyim. Bu adam bu takımı hiç anlayamamış.
Demba Ba'nın bir yardım kuruluşu yemeğine katılmasını doğum günü kutlaması olarak haber yapan basınımızdan beklenir herşey :)

Çevrimdışı TØLGA

hakan gündoğar şenol güneş zu Beşiktaş
lucescu fb diyoooooo  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Deniz

Ya bilic şaka gibi tamam arada az biraz fark var rakiplerde töre gibi adam yok sosa var demba ba var ilerisi için kesinlikle ligin en iyi 3 lüsü olabilir komple olarak savunma ve gerisi leş bencede

Cenk tosun varken pektemeği kerim varken necipi oynatırsan adam olmaz tabi.herif kapatmış gözünü ezbere kadro çıkartıyor hala konuşuyor.Bir an önce gitsin
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Alper1903

Bu sezon da iptal olur, olmasin yalan olsun o haber

Çevrimdışı talha

Bu sezon da iptal olur, olmasin yalan olsun o haber

Yalan hakan gündoğar da bir kere bile tutturamadı. :icool:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Tolga

İlki olabilir de ikincisine ihtimal vermiyorum :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ömer

adam gibi 3 tane oyuncu olsunlar başka da bir şey istemiyoruz.

1-sağ bek

2-stoper

3-sol açık

bunlar yeterli ama 3 tane olsun ama taş gibi olsun.zerzevat doldurmasınlar takıma.
Zerzevat doldurmaya başladılar bile

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Şunları bi okuyun hele :icool: :icool:

RÜZGAR SAĞNAK
‏@ruzgarsagnak
Ama elbette kendi fikrim ötesinde CAMİAYI temsil edersem, küfür müfür etmem tabi. Sorumluluğum var. İçimden ederim..:-)))

VİZYONUMUN parasal kaynağını hemen açıklayayım : SİZLERSİNİZ. hepinizi eğlendirip, güldürüp, mutlu edip paralarınızı alıcam...:-))

O kadar memnun kalacaksınız ki, öbür sezon daha çok paranızı alıcam. Helal ettireceğim tüm sizlerden söğüşleyeceğim paraları..:-)))

Sizler Haaa Huuuu Haaaa Huuuuu, zevkten keyiften kudururken biletleri satıcam, formaları satıcam, çoğaldıkça sponsorları kafalicam. Böyle:-)

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Cenk tosun varken pektemeği kerim varken necipi oynatırsan adam olmaz tabi.herif kapatmış gözünü ezbere kadro çıkartıyor hala konuşuyor.Bir an önce gitsin
neymiş kadromuz  zayıfmış neresi zayıf ya vallahi şaka gibi biz zayıf kadromuzla kimleri yendik anlamamış beşiktaşı ya da anlatamamışız futbolculara bunu hissetriyosa tabi kazanamayız güntekin onaya sallıyodum adam haklı çıktı bilicin takımlar iyi oynar gibi gözükür ama hiçbir zaman winner takım olamaz dediğinde haklı çıktı adam.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

İlki olabilir de ikincisine ihtimal vermiyorum :D
Ne açıdan ? Fenerli olsam Luce yi isterim aziz den  :money:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Şunları bi okuyun hele :icool: :icool:

RÜZGAR SAĞNAK
‏@ruzgarsagnak
Ama elbette kendi fikrim ötesinde CAMİAYI temsil edersem, küfür müfür etmem tabi. Sorumluluğum var. İçimden ederim..:-)))

VİZYONUMUN parasal kaynağını hemen açıklayayım : SİZLERSİNİZ. hepinizi eğlendirip, güldürüp, mutlu edip paralarınızı alıcam...:-))

O kadar memnun kalacaksınız ki, öbür sezon daha çok paranızı alıcam. Helal ettireceğim tüm sizlerden söğüşleyeceğim paraları..:-)))

Sizler Haaa Huuuu Haaaa Huuuuu, zevkten keyiften kudururken biletleri satıcam, formaları satıcam, çoğaldıkça sponsorları kafalicam. Böyle:-)

Cem Yılmaz'ı başkan yapalım o zaman  :D
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Tolga

Ne açıdan ? Fenerli olsam Luce yi isterim aziz den  :money:
Aziz varken Lucescu oraya gitmez bunu uzun zamandır söylüyorum  :D

Türkiye'den ayrılırken Lucescu açık açık 2 şampiyonluğumu Aziz Yıldırım engelledi demişti hiç azetmiyor ondan ayrıca Aziz, getirdiği hocaların neredeyse hepsinin işine karışmıştır o yüzden de anlaşamazlar :ok:

Çevrimdışı TØLGA

bu arada skrtel arteta flen görüyorum babel görüyorum iyicene trabzon forumuna doğru kayıyor burası  :biggrinking:
skrtel gelse tartışmasız türkiyenin en iyi stoperi olur nett getirebiliyonmu asıl soru bu?
babel konusunda ise yetenek olarak beşiktaş'da oynayabilir evet ama mental anlamda imkansız  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı matias_27

Zerzevat doldurmaya başladılar bile

dusco tosic zerzevat değil çok maçını canlı ve dikkatli izledim .stopere çekildiğinden performansı düştü yeri değildi.ama izlediğim bütün sol bek olarak oynadığı maçlarda resmen yardırdı o kanatı. iddaa ediyorum önüne iyi bir sol açık transfer edilebilirse hallaç pamuğu gibi atarlar o kanatı

ha takımımızda baya zerzavat var ona bişey diyemem.isim vermeyeyim şimdi anladınız siz onları :))
4 yıl üst üste şampiyonluk gelecek

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Cem Yılmaz'ı başkan yapalım o zaman  :D
Aslında isterim Rüzgar'ı başkanlıkta görmek ama şu yüzden,

Acaba onca laf icraata dökülecek mi yoksa kulübü batırıp gidecek mi :D Ki zaten seçilmeyeceği malum

Bi paralel evren olsa da Rüzgar başkan desek :evillol:

Çevrimdışı Tolga

bu arada skrtel arteta flen görüyorum babel görüyorum iyicene trabzon forumuna doğru kayıyor burası  :biggrinking:
skrtel gelse tartışmasız türkiyenin en iyi stoperi olur nett getirebiliyonmu asıl soru bu?
babel konusunda ise yetenek olarak beşiktaş'da oynayabilir evet ama mental anlamda imkansız  :biggrinking:
Babel gibi adamlar bize transfer olunca iyice raydan çıkıyorlar o yüzden ben karşıyım yetenekli bir oyuncu olmasına rağmen. :)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Babel'e acaip gıcığım neden bilmiyorum :alala: :D