2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12834547 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Kemal

Luce gelecek

Tolga Ersan satılacak p.Cech alınacak

koybasi pektemek ile Şener takas edilecek

Şişmanoğlu satılacak  Luce stoper getirecek

Mbia ile anlasilacak

Luce bedelsiz sol açık ve forvet getirecek

Asgari ücret 5000 tl olacak

Emekli maaşı 10000 tl olacak

Ne mutlu Türküm diyene

Çevrimdışı Tolga

Luce gelecek

Tolga Ersan satılacak p.Cech alınacak

koybasi pektemek ile Şener takas edilecek

Şişmanoğlu satılacak  Luce stoper getirecek

Mbia ile anlasilacak

Luce bedelsiz sol açık ve forvet getirecek

Asgari ücret 5000 tl olacak

Emekli maaşı 10000 tl olacak

Ne mutlu Türküm diyene
Okurken yoruldum valla @Kemal abi :evillol:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Mayıs 2015, 01:10:39
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Stoke alır tabi adamı.

Lige yeniden çıkan norwichin sadece gelecek sene alacağı yayın payı, bizim kulubün genel gelirinden fazla, bakın yayın geliri demiyorum, genel gelirimizden çok daha fazla.

O yüzden ingilizlerin isteyip de alamayacağı kimse yok, bide bu adam bedava. Verirler yüksek maaş alırlar, dert bile değil onlar için.

o yüzden bizim çok fazla zamanımız yok, haziranın ilk haftası en az 3 transferi bitirmemiz lazım. Yoksa bu free oyuncular bir bir kuluplere dağılacak.

Copa america oynanacak 12 hazirandan itibaren. Pedro da kadroda sanırım, belki ordan süpriz bir satış yaparız, onun parasıyla transfer yaparız o başka, ama haziranın ilk haftası bu işi bitirmemiz lazım.

Orası öyle değil aslında tam olarak.

Maddi olarak aşağıda kalmıyoruz onlardan adam lige ve rekabete gidiyor.

Yoksa Stoke 5 versin sen 2.5 ver aynı maaşa denk geliyor. Biz 3.5'a kadar çıkıyoruz yıldız oyuncularda onların anca büyük takımları 7-8 maaş verebiliyor.

İkna etmek yine vizyon meselesi biraz sunumu nasıl yaptığın hedeflerin hepsi işin içinde.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Renton

ahmet nur çebi vs fikret orman var hangisi gerçek başkan anlıcaz bakalım :D
ahmet nur çebi daha ağır basıyor ama gönlüm fikret ormandan yana  :biggrinking:
ANÇ ne derse o
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Mayıs 2015, 01:12:41
  • Beşiktaş / Bodrum
Luce gelirse Tosic Pedro + getireceği stoper ile 3-6-1 oynar söylemedi demeyin :D

Ortada Sosa Tolgay Oğuzhan Veli :D

sol kanat Motta ( 3lü defansta süper performans verir  gözlerinize inanamazsınız ) sağda muhtemelen Töre evrilebilir :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Luce gelirse Tosic Pedro + getireceği stoper ile 3-6-1 oynar söylemedi demeyin :D

sol kanat Motta ( 3lü defansta süper performans verir  gözlerinize inanamazsınız ) sağda muhtemelen Töre evrilebilir :D
1 tane çok iyi orta saha ister Guinti gibi bence :icool:

Çevrimiçi COB

Sanirsam iki aday konusunda mutabiklar. Biri Lucescu, digeri Senol hoca.

Herseye ragmen transferlerde ille de teknik direktoru beklemenin manasi yok, malum sonra menajer oyunlari (bilic te oldugu gibi) gibi konular tekrar basimizi agritmasin. Takimin eksikleri belli. Acil eksiklerimiz Kaleci, Sag Bek, On Libero ve Stoper. 

Gelen teknik direktor kim olursa olsun bu bolgelere transfer isteyecek.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Mayıs 2015, 01:16:09
  • Beşiktaş / Bodrum
1 tane çok iyi orta saha ister Guinti gibi bence :icool:

Okan Koç'un başına gelen Töre'nin başına gelmesin de :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Çevrimdışı Tolga

Okan Koç'un başına gelen Töre'nin başına gelmesin de :D
Okan Koç'tan çok ümitliydim hem bize hem de ona yazık oldu bir de üstüne üstlük Kaan Dobra'dan da faydalanamadık :icool:

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Sağlık olsun :evillol: :evillol:

Keşke olsa sağlık mı bıraktılar adamda yav ama buna da şükür tabi

Çevrimdışı Tolga

Keşke olsa sağlık mı bıraktılar adamda yav ama buna da şükür tabi
Şenol Hoca da iyidir :tabe:

Çevrimdışı atalay

Halen Veli - Oğuzhan - Tolgay üçlüsünü görüyorum. Çok enteresan Güntekin?

Şu takımın kurtuluş reçetesi:

Bekleri oyuna çıkaran, iki kutu arasını oynayacak, şut özelliği olan, denge oyununu oynayabilecek, fundamentals becerileri - alan oyunu becerisi yüksek, kreatif bir orta saha oyuncusu. Bu özellikleri 10 üzerinden 9 olmasına gere yok; zaten öyleyse alamazsın.  :lol:

Şöyle bir adam alın.

Sonra kimi alıyorsanız alın.

Çevrimdışı Kadir G.

Bekleri oyuna çıkaran, iki kutu arasını oynayacak, şut özelliği olan, denge oyununu oynayabilecek, fundamentals becerileri - alan oyunu becerisi yüksek, kreatif bir orta saha oyuncusu. Bu özellikleri 10 üzerinden 9 olmasına gere yok; zaten öyleyse alamazsın.  :lol:

Şöyle bir adam alın.

Çare modric :D

Çevrimdışı Anıl

Şöyle bir adam alın.

Belluschi :D

Çevrimdışı Renton

See you in another life,brother.

Çevrimiçi mayguntr

Yalnız pedro'nun beyin tekrardan yanabilir adam yeni alışıyodu çizgi savunmasına , ama o iyi bi uzun sağ stoperle çok pis temizlerler oraları , 4-2-3-1 den sıkıldık valla yeni bişeler görsek ne güzel olur  :biggrinking:

Çevrimdışı TØLGA

pedro ağır kalmazmı?
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Mayıs 2015, 01:39:43
  • Beşiktaş / Bodrum
pedro ağır kalmazmı?

3-6-1 blok savunmada kademeli savunma var.

Öndeki ikili boğuyor arkadaki 3 stoper kenarlara yayılıyorlar 5 li gibi savunuyorsun göbeği.

Ortadaki stoperin asıl görevi araya atılan topları kesmek oluyor yani PEDRO'nun nacizane yeteneği  :icool:

Ronaldo Guiarro ağır kalmadıysa Pedro hiç kalmaz :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Luce gelmez bosa beklemeyin ,heveslenmeyin iyi geceler :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

3-6-1 blok savunmada kademeli savunma var.

Öndeki ikili boğuyor arkadaki 3 stoper kenarlara yayılıyorlar 5 li gibi savunuyorsun göbeği.

Ortadaki stoperin asıl görevi araya atılan topları kesmek oluyor yani PEDRO'nun nacizane yeteneği  :icool:

Ronaldo Guiarro ağır kalmadıysa Pedro hiç kalmaz :D
Ne stoperdi be :bawling:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Mayıs 2015, 01:41:34
  • Beşiktaş / Bodrum
Tosic Pedro Samba ya daErsan Pedro Samba izleriz eğer 3 lü oynarsa yine Luce tabi gelirse ve Samba'yı getirirse hayaller hayaller :D .

Buna yatkın oyuncular var yine. Sosa Ba klasik 1+1 öndeki ikili.

Ama iki tane pozisyon hatası asla yapmayan ortasaha lazım. Oraya adam aldıracaktır. Ilsinho'yu getirebilir.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Luce gelmez bosa beklemeyin ,heveslenmeyin iyi geceler :)

Çağrı her gün bir kez Şenol Güneş yazıyor sen de Lucescu gelmeyecek yazmaya başladın ben de mi birşey yazmaya başlasam acaba :kop:

Çevrimdışı Tolga

Tosic Pedro Samba ya daErsan Pedro Samba izleriz eğer 3 lü oynarsa yine Luce tabi gelirse ve Samba'yı getirirse hayaller hayaller :D .

Buna yatkın oyuncular var yine. Sosa Ba klasik 1+1 öndeki ikili.

Ama iki tane pozisyon hatası asla yapmayan ortasaha lazım. Oraya adam aldıracaktır. Ilsinho'yu getirebilir.
Danny ne güne duruyor :icool: