2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12822584 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Yok be abi göz önünde bir oyuncu. Hamburg'da filan da oynadı. Mesele yönetim bulsun. Oyuncu özellikleri muazzam bir oyuncu değil ama ihtiyacımız olan profilde bedava bir oyuncu.
Tek dezavantajı yaşı . 31 yaş forvet için çok ama maliyeti ucuzsa bir sene yararlansak yeter diyorum
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Tolga

O değilde Konoplyanka Stoke City'e gitmiş ya valla çok şaşırdım.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı rawen54

Vodafone Arena'nın ilk yıldızı gelmis... Tosic... Hayırlı uğurlu olsun...

Fikret Baba öyle diyordu zaten... Vodafone Arena'nın ilk yılında yıldızları getireceğiz diye...

Ee fakir edebiyatı yapan Fikret Orman'ın yıldızları ancak bu kadar olur...

Çevrimdışı ahmetx

Demba ba  getirlirken tataristan cumhurbaşkanı na kadar bağlantı kurulduğu yazılmıştı :) neden olmasın
Demba ba mı Töre mi ?
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Türkay

Cenk Tosun 25 kişilik kadroda kaleci Günay'dan sonra en az süre alan 5. oyuncu iken 8 golle takımın en golcü 4. ismi.

Cenkten bir daha ki sezon çok daha fazla yararlanmalıyız. Sağolsun Bilic adamı 3. forvet yaptı üstelik önünde Mustafa var   :ebebe:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Çağatay

işin içinde bizim yönetim olunca insan ister istemez düşünüyor
bunlar luce ve şenol hoca deyip bizi gazlarken
sergen filan gelmesin  :evillol: :evillol:
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı FARUK

Demba ba mı Töre mi ?
Demba ba icin di abi 12m istemislerdi 6 ya kadar indi diye hatırlıyorum

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Yok be abi göz önünde bir oyuncu. Hamburg'da filan da oynadı. Mesele yönetim bulsun. Oyuncu özellikleri muazzam bir oyuncu değil ama ihtiyacımız olan profilde bedava bir oyuncu.
o adamın uçak korkusu varmıs nasıl yapacaz :D

Çevrimdışı yigitcan1903

Son sayfalardaki hayalleri duyunca ben

Çevrimdışı Deniz

hocam şu profil fotonu düzelt ayar oldum  :kop:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağatay

hayaler lucescu, hayatlar...?
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı atalay

Ali Samiyen'de 2 gol attı; Almanya'dan otobüs ile mi gelmiş.  :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

hocam şu profil fotonu düzelt ayar oldum  :kop:
tamam telefondan deniyorum bir daha :D

Çevrimdışı ahmetx

yabancı sportif direktör çok ilginç olur ama
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Celestine Babayaro

hayaler lucescu, hayatlar...?

Şenol Güneş en kötü:)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Oylamaya katılımınızı bekliyorum arkadaşlar :

http://besiktasarena.com/besiktas-futbol-takimi-201415-sezonu/kimler-gonderilmeli/
Fıratın dediğine göre sıkıntı çıkarmazsa milo kiralancakmış :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

olmuyo valla otomatik olarak yan yüklüyo resmi :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

olmuyo valla otomatik olarak yan yüklüyo resmi :D
Kesmeyi dene abi :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Deniz

Besiktas scout tan alıntıdır.TOSİC VS MOTTA özellikle @Armağan Bozkurt incelemeni öneririm

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı forzatunga

İ.Köybaşı yerine de Anıl Karaer alınsa keşke.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Besiktas scout tan alıntıdır.TOSİC VS MOTTA özellikle @Armağan Bozkurt incelemeni öneririm

Motta'dan 1 milimetre kadar iyi anladığım kadarıyla :)

Çevrimdışı yigitcan1903

Mottanın savunması çok zayıf
Hücumda da çıkmayı seviyor da sonuç yok
Aslında ikisi de 11 oynayamaz bizde
Yokluktan işte

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Mottanın savunması çok zayıf
Hücumda da çıkmayı seviyor da sonuç yok
Aslında ikisi de 11 oynayamaz bizde
Yokluktan işte
Bunun 2 nedeni var,

-Ceza sahasında çoğalamıyoruz

-Beklerimiz fazla çıkmıyor