2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12821649 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Deniz

FB Fernandao haberi ne kadar doğrudur bilmiyorum ama içten içe inşallah doğrudur diyorum. Bu adam FB'ye gitsin Mustafa'dan daha beter olur.
Mustafadan daha beter olması için iki ayağını ayrı ayrı kırması lazım  :kop: :kop:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı atalay

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı atalay

Çevrimdışı Tolga

Lille ile sözleşme uzatmış.
Yapacak birşey yok sağlık olsun :)

Çevrimdışı Türkay

Bence Van der Vaart gelecek.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Tolga

Bence Van der Vaart gelecek.
Hiç gerek yok ona nerede oynatacağız ki zaten :)

Çevrimdışı atalay

çAre Belli. Biat edin!  :biggrinking:

Çevrimiçi doganay

Ne Webo su arkadaslar , fenerin coplerini toplamaktan bikmadiniz mi! hadi adamlarin yildiz oyuncusunu kopartip aliyor olsak tamam ama adamlarin serbest biraktiklarini toplama istegi nedir  :ebebe:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ne Webo su arkadaslar , fenerin coplerini toplamaktan bikmadiniz mi! hadi adamlarin yildiz oyuncusunu kopartip aliyor olsak tamam ama adamlarin serbest biraktiklarini toplama istegi nedir  :ebebe:
Aynen.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yusuf

Sidney Sam da iyi bir tercih olabilir. Sakatlık problemi var ama kanattan beklediğimiz skor katkısını verir rahatlıkla.

Çevrimiçi Samet Ç

alıp on bire koyalım demiyorum yedek beklet o beğenmediğin adam geçen sene ve bu sene kaç tane maç aldı.

Çevrimiçi Samet Ç

Sidney Sam da iyi bir tercih olabilir. Sakatlık problemi var ama kanattan beklediğimiz skor katkısını verir rahatlıkla.
katılıyorum

Çevrimdışı Yusuf

alıp on bire koyalım demiyorum yedek beklet o beğenmediğin adam geçen sene ve bu sene kaç tane maç aldı.

Oyun olarak katkı sağlar da çok karaktersiz bir adam sürekli kendini atma peşinde. Taraftarla kimyası uyuşmayabilir zaten Fb'den geldiği için önyargı oluşur.

Çevrimdışı Deniz

webo falan kendinize gelin çöp oyuncu almaktan yorulmadınız mı.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Samet Ç

webo falan kendinize gelin çöp oyuncu almaktan yorulmadınız mı.
fernandao süperstar webo çöp değil mi ?

Çevrimdışı Deniz

fernandao süperstar webo çöp değil mi ?
evet Webonun yanında süperstar

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı mehmetthedum

Ben arada söylüyorum yine yazayım,

Avustralya ligine dadanalım,,,, bonservis, kira bir şekilde uefa'nın gözünden ırak transfer imkanı. Nispeten uygun fiyatlar, aç ve oyuna istekli gençler var. Avrupa görmüş underrated elemanlar da mevcut.

Mesela skorer orta saha/kanat oyuncusu nathan burns...

Pire gibi adam. Demba  nın yanında olcay kadar skorer, pektemekten daha akıllı, ayağı top yapan, adam eksilten 27 yaşında.. bu yıl 23 maçta 13 gol 6 asist..
[ Son Düzenleme: 26 Mayıs 2015, 19:24:40 mehmetthedum ]
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimiçi Samet Ç

Avustralya ligine dadanalım,,,, bonservis, kira bir şekilde uefa'nın gözünden ırak transfer imkanı. Nispeten uygun fiyatlar, aç ve oyuna istekli gençler var. Avrupa görmüş underrated elemanlar da mevcut.

Pire gibi adam. Demba  nın yanında olcay kadar skorer, pektemekten daha akıllı, ayağı top yapan, adam eksilten 27 yaşında..
yok abi oralara hiç girmeyelim ersan geldi oradan allah korusun ikincisine katlanamam

Çevrimdışı mehmetthedum

Sen bir izle videolarını ben kendisini bu sene izledim
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı Deniz

Pire gibi adam. Demba  nın yanında olcay kadar skorer, pektemekten daha akıllı, ayağı top yapan, adam eksilten 27 yaşında.. bu yıl 23 maçta 13 gol 6 asist..
Scout ekibi bildiğim kadarıyla ordan oyuncu izlemiyor.bence oradan transfer imkansız..

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Masörümüz Cemil Karataş abimizin instagram hesabından..

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi doganay

Hic boyle seylerle kendimizi avutmayalim, ara artik cok acildi. Kapatmak icin ust uste sampiyonluklara ambargo koymaliyiz. Bunun icinde stad ile beraber ekonomik olarakta toparlanacagimiz farzedersek olmayacak is degil.

Çevrimiçi Samet Ç

Masörümüz Cemil Karataş abimizin instagram hesabından..

kendini avutma çabaları