2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12825583 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Efe

Şimdi bizim futboldaki stratejimizi kim belirleyecek?Fikret Orman mı?Ahmet Nur Çebi mi? Mete Vardar mı? Kim? En önemli şey komutanı belirlemek olacak. Komutan kim olacak? Muhtemel başarısızlık da artık önümüzdeki yıl tek kelimeyle sorumlu Yönetim Kurulu olacaktır. İster yerli ister yabancı, ister genç ister tecrübeli ama artık adam gibi takıma birşey katacak bir teknik direktör gelsin.Yeni teknik direktör eksikleri çok olan ama tamamende boş olmayan bir takıma gelecek. Sanki stankoviç, milutinoviç devrinden sonra gelen Gordon Milne gibi...

Herne kadar Lucescu falan derken sanki Şenol Güneş daha hayırlı olur gibime geliyor.Şenol Güneş'in daha şampiyonluk yaşamaması tıpkı Galatasaray'dan kovulan Lucescunun bizdeyken hırslanması gibi Şenol Güneş'in hırsından faydalanabiliriz. Ayrıca aynı takımın başına 2. defa gelen teknik direktörler genelde başarısız oluyor.Lucescu ile ilgili tek çekincem bu olur.

Çok zor seçim olacak en doğrusunu seçmek hiç de kolay değil.
bence şenol hoca gelecek en kısa yoldan takımı tanıyan hoca iyidir yabancıya klopp haricinde karşıyım oda gelmez zaten şenol  hoca takımı çok farklı yerlere getirir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı mehmetthedum

Kloop madride bira içmeye gidiyor diyolla...

Şenol güneş keşke gelse...

Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı Tolga

Kloop madride bira içmeye gidiyor diyolla...

Şenol güneş keşke gelse...

Klopp, Madrid'e çok önceden gitti zaten :icool: :icool:

Şenol Hoca gelecek o konuda hiç şüphem yok :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı kyiv

bence şenol hoca gelecek en kısa yoldan takımı tanıyan hoca iyidir yabancıya klopp haricinde karşıyım oda gelmez zaten şenol  hoca takımı çok farklı yerlere getirir
Eğer gelirse Şenol Güneş'in elinde her türlü eksiğine rağmen çalıştırdığı en iyi kadro olacak. Belki şampiyonluk tecrübesi yok ama hem kendisinin geçmişte yaptığı hatalar ve bizim son yıllarda yaşadığımızı son dakika başarısızlıkları umuyorum ummak istiyorum bu sene en büyük avantajımız olabilir. Artık dayak yiye yiye dayak atmayı öğrenmenin zamanı geldi de geçiyor.

Çevrimiçi blackeagle35

Şenol Güneş umarım son çare olarak düşünülüyordur

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Mayıs 2015, 22:52:41
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Şenol Güneş umarım son çare olarak düşünülüyordur

Lucescu'dan sonraki son çare  :bandit:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

İşte bu yüzden tek çare :icool:

Çevrimiçi Samet Ç

Abi Fener Luce'ye yıllık 5 milyon vermiş kabul etmemiş biz kaç versek kabul eder ki acep ? Ama hala umudum var.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi blackeagle35

Tek çare koskoca Beşiktaş için Şenol Güneş ise diyecek söz yok

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Abi Fener Luce'ye yıllık 5 milyon vermiş kabul etmemiş biz kaç versek kabul eder ki acep ? Ama hala umudum var.
Aziz ordayken asla gitmez bence.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Samet Ç

Aziz ordayken asla gitmez bence.
bende aynısını düşünüyorum 10'da verse aziz luce gitmez fenere

Çevrimdışı atalay

Jorge Jesus, büyük ego. Yaptığı gaflar, işler kötü giderken oyuncular ile olan etkileşimi düşünülürse bizde bırakın sezon sonunu devre arasını göremez. Geleceğini zannetmiyorum orası ayrı zaten.

Çevrimdışı Tolga

Lucescu, Aziz varken oraya gitmez.

Bize gelmesi için de 4-5 tane çok kaliteli oyuncu alınması lazım kendisinin isteyeceği şu şartlarda da bu mümkün gözükmüyor.

Alacağı para konusu bence en son konuşulacak konu şu anda.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Mayıs 2015, 23:00:22
  • Beşiktaş / Bodrum

Biraz atmasyon gibi geliyor bana bunlar da zaten kimse getiremeyecek Luce'yi bizden önce Rusya sırada  :uyucam:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Tek çare koskoca Beşiktaş için Şenol Güneş ise diyecek söz yok
Başka bir çare yok gerçek bu :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Mayıs 2015, 23:02:16
  • Beşiktaş / Bodrum
Jorge Jesus, büyük ego. Yaptığı gaflar, işler kötü giderken oyuncular ile olan etkileşimi düşünülürse bizde bırakın sezon sonunu devre arasını göremez. Geleceğini zannetmiyorum orası ayrı zaten.

Jorge Jesus iyi teknik direktör de değil zaten.

Bana Benfica gibi kulübü ver ben neler yaparım. Portekiz'in yüzde 51'i Benficalı.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ama hakikaten herşeyi göz önünde bulundurduğumuz da en iyi tercih Şenol Güneş'tir.

-Gençlerden kuruluyuz, onların gelişimine etki edecektir.

-Ligi en iyi tanıyan hocalardan. Derbilerde başarılı.

-Güzel futbol oynatıyor, cesur oynuyor.

-Camianın büyüklüğünü biliyor.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Mayıs 2015, 23:02:34
  • Beşiktaş / Bodrum
Ama hakikaten herşeyi göz önünde bulundurduğumuz da en iyi tercih Şenol Güneş'tir.

-Gençlerden kuruluyuz, onların gelişimine etki edecektir.

-Ligi en iyi tanıyan hocalardan. Derbilerde başarılı.

-Güzel futbol oynatıyor, cesur oynuyor.

-Camianın büyüklüğünü biliyor.
:claps: :bandit:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Biraz atmasyon gibi geliyor bana bunlar da zaten kimse getiremeyecek Luce'yi bizden önce Rusya sırada  :uyucam:
Ben milli takım çalıştıracağını düşünüyorum ama rusyada onun için ideal bir seçenek

Çevrimdışı Deniz

SPORX.COM ‏@sporx  6 sn.7 saniye önce
Süper Lig’de 2006-07 sezonundan beri yabancı teknik adam şampiyon olamadı. (En son şampiyon olan yabancı: Zico)

GÜNEŞ DOĞSUN
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Mayıs 2015, 23:04:37
  • Beşiktaş / Bodrum
Ben milli takım çalıştıracağını düşünüyorum ama rusyada onun için ideal bir seçenek

Ülkesine gitmez o sevmiyor :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Jorge Jesus iyi teknik direktör de değil zaten.

Bana Benfica gibi kulübü ver ben neler yaparım. Portekiz'in yüzde 51'i Benficalı.

Bence de değil, Benfica'nın oyuncu kalitesi düşünülürse ŞL'de ki performansı berbat. Lakin; UEFA da 2 tane final oynattı. Uyuşmaz kimyamız bizim kulübün Jorge ile.

Çevrimiçi Samet Ç

Neyse dediğim gibi şu beş transferi yapsınlar hoca kim olursa olsun ister Şenol ister Denizli ister Luce vs.

Maxi ( Şener ), Samba ( Kaboul ), Fuchs, Danny, Mavuba ( Belluschi )   

Eğer Töre satılırsa gelecek bonservisi Dzsudzsak'a yatırmak lazım. Demba giderse de Gignac veya Adriano'yu alabiliriz.
[ Son Düzenleme: 25 Mayıs 2015, 23:13:59 Samo1903 ]

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Mayıs 2015, 23:07:54
  • Beşiktaş / Bodrum
Bence de değil, Benfica'nın oyuncu kalitesi düşünülürse ŞL'de ki performansı berbat. Lakin; UEFA da 2 tane final oynattı. Uyuşmaz kimyamız bizim kulübün Jorge ile.

Fener'e uyacak hoca tipi o. Cuk oturur.

Bize gelmesi gereken hocalar hem yapıya uyacak hem bizde olmayanı bize verecek.

Örnek olarak, Klopp,  Hiddink, Van Gaal, Koeman.

Bize Hollandalı hoca uyardı aslında 2 sene önce.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli