2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12825727 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Şenol Güneş, Bursa yönetiminin ilk sözleşme uzatma tekllifini kabul etmemiş. Kupa finalinden sonra ikinci bir görüşme olacakmış.

Şahsi fikrim, kabul edecek adam ilk teklifte kabul eder.
Şenol Hoca orada devam edecek olsaydı zaten çoktan sözleşme uzatırdı yeni sezonda hocamız olacak öyle gözüküyor :ok:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı TØLGA

Onu ben de çok merak ediyorum olursa tabi :D
büyük bir ihtimal olucak gibi duruyor hayırlısı bakalım  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Samet Ç

bu adama pek güvenmem ama neyse paylaşayım olabiliritesi var

Yilmaz Canpolat
‏@canpolatyilmaz
Baskanın yenı. A. Takımı Ahmet Nur Cebı.  Serdar Adalı.  Tamer Kıran.  Atıla. Gulcıcek

fikret orman başkan adayıyken serdal adalıya karşı çok insan vardı şimdi yönetim kuruluna alınmasına ne diyecekler çok merak ediyorum :biggrinking:
Bir ara haber1903 te böyle bir haber yapmıştı olabilir.

Çevrimdışı TØLGA

Bir ara haber1903 te böyle bir haber yapmıştı olabilir.
ben genede pek ihtimal vermiyorum serdal adalının yönetim kuruluna gireceğine
pek umrumda değil açıkçası ibrahim altınsayı alsın bakalımda görelim :D ibrahim altınsay
bu yönetim ile kesinlikle çalışmaz ama eminim
[ Son Düzenleme: 25 Mayıs 2015, 21:12:38 Tolga ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ozan062

bu adama pek güvenmem ama neyse paylaşayım olabiliritesi var

Yilmaz Canpolat
‏@canpolatyilmaz
Baskanın yenı. A. Takımı Ahmet Nur Cebı.  Serdar Adalı.  Tamer Kıran.  Atıla. Gulcıcek

fikret orman başkan adayıyken serdal adalıya karşı çok insan vardı şimdi yönetim kuruluna alınmasına ne diyecekler çok merak ediyorum :biggrinking:

elini ayagını gozunun yagını yerim yutarım baskanın
sen neer diyor yahu bu kadroya herturlu varım...

dememi beklemeyin
kalanınıda gorelim
[ Son Düzenleme: 25 Mayıs 2015, 21:14:44 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı TØLGA

elini ayagını gozunun yagını yerim yutarım baskanın
sen neer diyor yahu bu kadroya herturlu varım...
atila gülçiçek kim abi tanıyonmu?  :alala:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ozan062

atila gülçiçek kim abi tanıyonmu?  :alala:

bi kişi daha var oda tamamsa zaten dicek birsey kalmıyor
fakat işte bunlar temenni,,yani gorusmelerden cok onceden planlanmayan seyler,, dusunulen noktalar
bu kişi transferlerle alakalı bir arkadastı diye kalmıs aklımda kucukemrelerin grubundaydı
oda olmayabilir tam olarak bilmiyorum ne desem yanlıs olabilir
bize saglam bi finans uzmanı, ve para sahibi bir amator sube sorumlusu
neden para sahibi cnk oralarda bi uefa denetcisi yok yani rahatlıkla kurtulabiliriz o kotu durumlardan
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı TØLGA

bi kişi daha var oda tamamsa zaten dicek birsey kalmıyor
fakat işte bunlar temenni,,yani gorusmelerden cok onceden planlanmayan seyler,, dusunulen noktalar
bu kişi transferlerle alakalı bir arkadastı diye kalmıs aklımda kucukemrelerin grubundaydı
oda olmayabilir tam olarak bilmiyorum ne desem yanlıs olabilir
bize saglam bi finans uzmanı, ve para sahibi bir amator sube sorumlusu
neden para sahibi cnk oralarda bi uefa denetcisi yok yani rahatlıkla kurtulabiliriz o kotu durumlardan
o isim hüsnü gürelide işte neyse :D basketboldan anlayan yönetici lazım birde
sırf boyu uzun diye basktebol şubesine bakan yöneticimiz var bizim yaaa  :biggrinking: :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Samet Ç

Fırat Günayer ‏@firatgunayer  5 dk.5 dakika önce
Carlo Ancelotti yaklaşık 10 dk önce kovuldu.
Başakşehir Fb'nin şampiyonluk şansını 5 dk önce bitirdi.
2 cümle arasındaki ilişkiyi bulunuz.

Adam Milan'a gidecek badem ne diyor  :kop:

Çevrimdışı TØLGA

yok yaaa o ismail eagle real madrid'in başına geçeceğini söylüyor  :biggrinking: :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

ysariusta

• Ziyaretçi

Angelotti 3 ay önce kovuldu resmi açıklama öğlen geldi. Doğru diyorsa çok eğleniriz

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Mayıs 2015, 21:38:48
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Jorge Jesus'u şahsen ben isterim iyi hoca da sanmıyorum Benfica'dan buraya gelmek isteyeceğini.
İsteyen varsa bonservis alınmasına bile gerek yok gidebilir :kop:
:dont:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Mayıs 2015, 21:40:30
  • Beşiktaş / Bodrum
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

ysariusta

• Ziyaretçi

Şenol Güneş  :bandit:
Ya @Çağrı 40 kere söylersen olur derler ya. Olacak galiba. Ama hep şüpheci olurum. Ne biliyim bir noktada yeterli olmayacak gibi. Öyle olsun istemem. Gelirse de desteklerim ama tam içime sinmiyor nedense.

Çevrimdışı Tolga

Ya @Çağrı 40 kere söylersen olur derler ya. Olacak galiba. Ama hep şüpheci olurum. Ne biliyim bir noktada yeterli olmayacak gibi. Öyle olsun istemem. Gelirse de desteklerim ama tam içime sinmiyor nedense.
Yunus abi çok fazla seçeneğimiz yok aslında bu yüzden Şenol Hoca gelecek gibi duruyor. :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Mayıs 2015, 21:50:20
  • Beşiktaş / Bodrum

O şüphe hepimizde var abi. Ama şuan birçok açıdan bizi doyuracaktır.

En başta sakinliği, yol göstericliği , gençleri eğitmesi ve tabi ki hücum futbolu.

Öyle  açık ara filan şampiyon olamayız ama seneye yine kesinlikle şampiyonluk yarışı veririz. Kazanır mıyız? Bilmiyorum.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı adil arif

Çok ağır konuşmuş

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı f_madida

He hep senin ahindan oldu Yalcin Ayhan...Bu kadar salak bir adam olamaz, sanki ilk kez transferden bir klup vazgecmis gibi..Gelse bizde yine yedekti, Bilic kimleri kesti kafasina gore, oynayacak miydi sanki.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı rawen54

Birlerde Cambiasso yazıyor bizim hakkımızda..

Çevrimdışı mehmetthedum

Yalçın haklı.. kampa getirip, göstermelik de olsa antrenmana çıkarmadan aynen gelişine göndermek tam bir amatörlüktü, daha da ötesinde insanlığa sığmaz. Sizin birbirinizden haberini yok mu derler adama ki, bu sezon deli gibi stoper ihtiyacı çektik üstüne.
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı f_madida

Yalçın haklı.. kampa getirip, göstermelik de olsa antrenmana çıkarmadan aynen gelişine göndermek tam bir amatörlüktü, daha da ötesinde insanlığa sığmaz. Sizin birbirinizden haberini yok mu derler adama ki, bu sezon deli gibi stoper ihtiyacı çektik üstüne.

yapilan yanlisti ama gelse bile oynamasi zordu..Atinc'i bile kac hafta yedege kitledi, Pedro'yu oynatmaz oldu, bosuna uzuluyor yani kendi icin daha iyi oldu..
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı kyiv

Şimdi bizim futboldaki stratejimizi kim belirleyecek?Fikret Orman mı?Ahmet Nur Çebi mi? Mete Vardar mı? Kim? En önemli şey komutanı belirlemek olacak. Komutan kim olacak? Muhtemel başarısızlık da artık önümüzdeki yıl tek kelimeyle sorumlu Yönetim Kurulu olacaktır. İster yerli ister yabancı, ister genç ister tecrübeli ama artık adam gibi takıma birşey katacak bir teknik direktör gelsin.Yeni teknik direktör eksikleri çok olan ama tamamende boş olmayan bir takıma gelecek. Sanki stankoviç, milutinoviç devrinden sonra gelen Gordon Milne gibi...

Herne kadar Lucescu falan derken sanki Şenol Güneş daha hayırlı olur gibime geliyor.Şenol Güneş'in daha şampiyonluk yaşamaması tıpkı Galatasaray'dan kovulan Lucescunun bizdeyken hırslanması gibi Şenol Güneş'in hırsından faydalanabiliriz. Ayrıca aynı takımın başına 2. defa gelen teknik direktörler genelde başarısız oluyor.Lucescu ile ilgili tek çekincem bu olur.

Çok zor seçim olacak en doğrusunu seçmek hiç de kolay değil.