2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12828103 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ahmetx

goals for / goals against olabilir...

attigi goller / yedigi goller
teşekkürler
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Maxi olmadı Şener Fuchs Danny Belluschi. Büyük ihtimal Pedro satılacak ordan gelen parayla Şener'i alabiliriz. Artık kötünün iyisi Kaboul da gelirse transferi kapatırız bu yaz.
Kardeşim kaboul kötünün iyisi falan değil bildiğin kötü o adam :)

İstikrar 0
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Pektemek şuanda kendi durumunun ve formunun farkındayken Fb'nin kendisini alacağını düşünüp menajeri yoluyla haber yollamış olmasına hiç ihtimal vermiyorum. :icool:

Yabancı kuralı serbest olmadan önce Pektemek'i her halükarda yerli forvet yokluğundan dolayı isterdi Fb ama şu saatten sonra Pektemek'i almayacakları ortada ve bunu da en iyi Pektemek'in bilmesi lazım bilmiyorsa diyecek birşey yok zaten :D
Devre Aradında Fener Ciddi ciddi ilgileniyordu, Hala istiyorlarsa Hemen gonderelim birazda Onlar Kanser olsun :biggrinking: :biggrinking:
Ayrıca Ts de ciddi ciddi ilgileniyormuş , İnşallah 2 sinden birine iteleriz :iscrewy: :biggrinking:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Necmi

Korkak mı? 15 yıldır onun attırdığı kadar gol atamıyorsun bir taraftanda azdan az gol yedirmiş. Tüm derbileri kazanmış. Eze eze şampiyon olmuş. 85 puan almış 85. Ama korkak değil mi? Yok, yazık böyle adamları ne bu takım ne bu taraftar haketmiyor. Çünkü siz sevinmek için sevmemiştiniz değil mi? Şampiyonluk görmeden yaşarsakta sorun değildi öyle ya.

Size bilicler layık.
üslubuna dikkat et herkes burda fikrini söyler.
Evet adamın kitabında hücum futbolu yok yemeyim illaki bir tane atarım felsefesiyle oynadı burda. futbolun seyir zevki yok ama neticeye gidiyor. GS dende şampiyon olduğu halde o nedenle gönderildi Beşiktaştanda. ligde gayet iyi sonuçlar veriyordu ama avrupada yoktu şimdi çok daha fazla deneyim kazandı. Nasıl olur bilemem ama eskisi gibiyse Beşiktaşın oynadığı futbol gene zevk vermeyecektir. Birde o zamanki defans hattını on yıl uğraşsak kuramayız. on iki yıl öncenin futbol anlayışıyla bu günü değerlendirmek ne kadar doğru sanki gelirse şampiyonluk garanti diye konuşuyorsunuz ama yok öyle birşey yüzüncü yılımızda bütün rüzgarlar bizden yana esiyordu unutulmaması gereken birşey var aynı kadroyla bir sonraki sene 14 puan fark yedi

Çevrimiçi Samet Ç

Evet adamın kitabında hücum futbolu yok yemeyim illaki bir tane atarım felsefesiyle oynadı burda. futbolun seyir zevki yok ama neticeye gidiyor. GS dende şampiyon olduğu halde o nedenle gönderildi Beşiktaştanda. ligde gayet iyi sonuçlar veriyordu ama avrupada yoktu şimdi çok daha fazla deneyim kazandı. Nasıl olur bilemem ama eskisi gibiyse Beşiktaşın oynadığı futbol gene zevk vermeyecektir. Birde o zamanki defans hattını on yıl uğraşsak kuramayız. on iki yıl öncenin futbol anlayışıyla bu günü değerlendirmek ne kadar doğru sanki gelirse şampiyonluk garanti diye konuşuyorsunuz ama yok öyle birşey yüzüncü yılımızda bütün rüzgarlar bizden yana esiyordu unutulmaması gereken birşey var aynı kadroyla bir sonraki sene 14 puan fark yedi
abi yapma lucenin avrupa karnesi gs de de iyiydi bizde de

Çevrimdışı Tolga

Ntvspor td konusunda 3 aday var demiş yerli olarak Şenol,Denizli yabancı olarak ise Jorge Jesus'u yazmışlar.
Jorge Jesus'u şahsen ben isterim iyi hoca da sanmıyorum Benfica'dan buraya gelmek isteyeceğini.

Devre Aradında Fener Ciddi ciddi ilgileniyordu, Hala istiyorlarsa Hemen gonderelim birazda Onlar Kanser olsun :biggrinking: :biggrinking:
Ayrıca Ts de ciddi ciddi ilgileniyormuş , İnşallah 2 sinden birine iteleriz :iscrewy: :biggrinking:
İsteyen varsa bonservis alınmasına bile gerek yok gidebilir :kop:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ama Bu , 1 Sonraki sezon 14 puan fark yediği gerçeğini degiştirmiyor :iscrewy: :iscrewy:
Ne zaman Teknik direktör değiştirsek Hemen Lucescu , Yahu tamam eyv iyi teknik direktör ama neden hep kurtarıcı olarak görülüyor bu adam ???? Başka Adammı yok ?
Kimsenin begenmedigi Mustafa Denizli Geldi , Çifte Kupa alıp bıraktı kimse onu konuşmuyor ama Lucescu nun 100.Yıl şampiyonluğunu herkes konuşuyor...
Ben Israrla ŞENOL GUNEŞ diyorum....
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Alper1903

Pektemek hakkaten baya komik adammis eger fb mevzusu dogruysa

Çevrimdışı Necmi

:nerd: yanlış bilmiyorsam Fatih terimin elinden uefa şampiyonu olmuş kadroyu almıştı süper kupayı kazanmıştı
sonra takım düşüşe geçti gs bıraktı biz aldık
bizde bir tek chelsea maçı var deplasmanda 2-0 aldığımız yani şu sergenin tek başına aldığı maç
grubun en iddalı takımını deplasmanda yendik ama grubu 3. bitirdik bumu başarı
sonrasında uefada Valancia ile iki maç yaptık ikisindede yenildik gerçi fırtına gibi bir takımdı sanırım o sene uefa kupasını almıştı
ben luceyle avrupada ciddi başarı hatırlamıyorum gerçi ben hiç bir zaman ciddi başarı hatırlamıyorum :o_o:

Çevrimdışı Türkay

ben luceyle avrupada ciddi başarı hatırlamıyorum gerçi ben hiç bir zaman ciddi başarı hatırlamıyorum :o_o:

:duman:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Tolga

:nerd: yanlış bilmiyorsam Fatih terimin elinden uefa şampiyonu olmuş kadroyu almıştı süper kupayı kazanmıştı
bizde bir tek chelsea maçı var deplasmanda 2-0 aldığımız yani şu sergenin tek başına aldığı maç
sonrasında uefada Valancia ile iki maç yaptık ikisindede yenildik gerçi fırtına gibi bir takımdı sanırım o sene uefa kupasını almıştı
Necmi abi Lucescu Gs'de ilk sezonunda Ş.Ligi'nde Çeyrek Final'e kaldı ve R.Madrid'e 3-2 yendiği maçın rövanşında 3-0 yenilerek elenmişti.

İkinci sezonunda Gs'yi Ş.Ligi'nde 2. tura çıkartmıştı o zamanlar grup aşaması devam ediyordu ve 4 lü grupta sonuncu olarak elenmişlerdi.

Sonra bize geldi UEFA da Çeyrek Finale kadar yükseldik ertesi sezon Ş.Ligi'nde son anda S.Prag golü atınca bir üst tura çıkamamıştık.
[ Son Düzenleme: 25 Mayıs 2015, 19:12:16 Tolgaozkhrmn ]

Çevrimiçi Samet Ç

Abi gsye cl de çeyrek final oynattı bize de uefa da çeyrek final oynattı.

Çevrimdışı Kadir G.

Uslubumda bir şey yok. 3. bir kişiye korkak denmesi serbestse hele hiç yok. Aynı şekilde yazıyorsam demek ki onda da sorun yok. Sürekli mesajlarımı alıntılayarak bana ne yazmam gerektiğini söylemez ve bir daha mesajımı alıntılamazsanız sevinirim. Sizle muhattap olmak istemiyorum. Teşekkürler.

ysariusta

• Ziyaretçi

@Necmi abi biraz değinmiş, bende neden korkak dediğimi anlatayım. Lazio eşleşmesinde o turu geçebilirdik. içine kaça oynattı takımı. Türkiye liginde belli bir gücün var yemeden atıyorsun. Karşındaki takımda çözülüyordu. Takımda Sergen, Tümer, Ahmet Hassan, Ahmet Dursun, bi ara Pascal vardı. Kimi getirdi. Daniel Pancu. Kimi getirdi İlie. Luce parayı verirsen takımı oynatır. Taktisyen değildir. Onun takım çalıştırdığı İtalya ekolü 25 sene evvel Avrupayı sallıyordu. Bugün yemiyor. Juve İtalyan futbolu oynamıyor. İtalya milli takımı, İtalya futbolu oynamıyor. Luce oynuyor. Hala oynuyor. Vizyonu olan bir adam değil Luce. Alır kadroyu çalıştırır. GS ve bizi şampiyon yaptı kabul ama her iki kadroda iyi kadrolardı. Parayla doğr orantılı bir adamdır Luce.
Bu ligde iş yapar mı? Evet yapar. Hala yapar. Sadece bu ligde yapar. İlerisi olmaz. Yani senin düşündüğünden daha ilerisini istiyorum ben @Kadir Güney. Bilmiyorum yaşın kaç ama ben beraberliğe yenilmiş kadar üzülen bir dönemi gördüm. Sanırım sen bilmiyorsun o zamanları. "Sevinmek için sevmemek" takım hiç başarılı olmasın demek değildir. Sporun bir oyun olduğunu içselleştirmek, gönülden bağlı olduğun takımın ligdeki durumu ne olursa olsun tribüne gidip destek vermektir.
"Biz"e Bilic'i layık görmüşsün. Sağ ol. Bilic şahane bir adam. Her şeyden evvel benim dünya görüşümden biri. Entellektüel biri. Bir şeyler öğrenebileceğin biri. Beşiktaş'ta görev almasından büyük keyif aldığım bir hoca. Beşiktaş ona büyük geldi. Sorunda buradaydı. Ama bazı haklı noktaları vardı. Mesela son dönem düşülen bir Bursa - Ankaragücü tuzağı var... Bursa bir şehir takımıdır, şehri temsil eder. Kendilerine has bir tribünleri vardır. Trabzondan sonra şampiyon olmayı başarmış bir takımdır. Ankaragücü ise İstanbul'dan Ankara'ya giden mühendislerin kurduğu yüzyılı devirmiş bir kulüptür. Ama hepsi o kadardır. Bunlar bizim rakibimiz değildir. Köklü ama bizim gibi "Büyük" kulüpler değildir. Ancak son yılların bu neyi sevdiğini bilmeyen, tribünde sosyal medyada bir biriyle "sidik yarıştıran" yeni yetmeler bu takımları olduğundan daha değerli gibi gösterdiniz. Bilic bu fotoğrafı çekince rahatsız oldunuz. Kendinizden rahatsız oldunuz...

Biz burada hepimiz Beşiktaşlıyız. Bana yakışan sana da yakışır kardeşim. Bana uymayan sana uymuyorsa ya da tersiyse bir problem var demektir. Bundan sonra biraz daha dikkatli yaz. Herkes senin gibi düşünmek zorunda değil. Sevinmek için seviyorsan üzülürüm sana ama elimden bir şey gelmez. Ben dün maçta kahrolup sabah işimin başına gittim. Mesai arkadaşlarımın 3 ü Galatasaraylı. Babam Galatasaraylı. Hepsini tebrik ettim. Haklı bir şampiyonluk olmadığını haklı bir galibiyet almadıklarını söyledim. Ancak futbol böyle bir oyundur. Oyuna isyan etmek olmaz. Ancak oyunun içindeki oyunu görmek ve isyan etmek gerekir.

ysariusta

• Ziyaretçi

Uslubumda bir şey yok. 3. bir kişiye korkak denmesi serbestse hele hiç yok. Aynı şekilde yazıyorsam demek ki onda da sorun yok. Sürekli mesajlarımı alıntılayarak bana ne yazmam gerektiğini söylemez ve bir daha mesajımı alıntılamazsanız sevinirim. Sizle muhattap olmak istemiyorum. Teşekkürler.
Mecburen olacaksın @Kadir Güney. Olmak istemediğin kişi sistem yöneticisi bende denetçiyim. Ben Luce'nin oynattığı futbola korkak diyorum. Şahıs konuşmam. Kimse de konuşamaz. Yanlız sıkıntı şurada. Sanrım bende senle muhatap olmayacam artık.

Çevrimdışı ozan062

ancelottiyi isteruk :duman:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Renton

See you in another life,brother.

Çevrimdışı Factatum

Şenol Güneş, Bursa yönetiminin ilk sözleşme uzatma tekllifini kabul etmemiş. Kupa finalinden sonra ikinci bir görüşme olacakmış.

Şahsi fikrim, kabul edecek adam ilk teklifte kabul eder.

Çevrimdışı Renton

Şenol Güneş, Bursa yönetiminin ilk sözleşme uzatma tekllifini kabul etmemiş. Kupa finalinden sonra ikinci bir görüşme olacakmış.

Şahsi fikrim, kabul edecek adam ilk teklifte kabul eder.
Hoca kalmayacak orada.3 haziranda gelsin konuşalım dedi teklifler için kupa finalinden sonra bırakır zaten sözleşmesi 31 mayıs son
See you in another life,brother.

Çevrimdışı mehmetthedum

ancelottiyi isteruk :duman:

Adam bazı oyuncuları görünce ilk uçakla kaçabilir.
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

ysariusta

• Ziyaretçi

Yok abi GS bıktı bundan. Hep kontrol futbolu, takım ileri gitmiyor. Terim de işsiz kaldı o aralar. Gönderdiler bize. Eyvallah 2. sezonu hakkımızı yediler doğradılar falan ama takımı inandıramadı. Gene yapmazlardı tamam onuda görüyorum. 11 puan önde olup 10 puan geri düşmek nedir abi. Takımda ne huzur kaldı o ara ne disiplin. tamamen dağıldık. basiretli biri değil adam. Süper kupayı da fazla abartıyorlar Real daha sezon başını yeni yapmıştı. Hazır ve tam bir kadro yoktu. Birde ne o Jardel vardı. adamın top yanından geçecek olsa bir yerine çarpar girerdi ya. Öylede bir golle aldırlar işte. Luce de sezon başını yeni yapmıştı çok önemli bir dokunuşu yoktu daha takımda. Ha evet CV de yazıyor. Bence bir referans değildir kariyer açısından

Çevrimdışı ozan062

ahbee gelse dimi nerde bizde o sans
gerci gelmesin onada bi del bosque paketi yaparız elimizde patlar
ama bi vizyonlu hoca gelmeli su yonetime....
oyle biriyle calısmadılar bakın begenilmeyen
demiroren iyisiylede kotusuylede oynadı bi cacık beceremedi
ama bunlar hep kotulerle yola cıktılar,risk alıp iyisiyle demeleri lazım
heleki yeni stad diyoruz oraya oyuncularla beraber iyi hocayı hakediyoruz yani
senol menolun gereği yok dunyanın en saçma hamlesi olur
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı TØLGA

bu adama pek güvenmem ama neyse paylaşayım olabiliritesi var

Yilmaz Canpolat
‏@canpolatyilmaz
Baskanın yenı. A. Takımı Ahmet Nur Cebı.  Serdar Adalı.  Tamer Kıran.  Atıla. Gulcıcek

fikret orman başkan adayıyken serdal adalıya karşı çok insan vardı şimdi yönetim kuruluna alınmasına ne diyecekler çok merak ediyorum :biggrinking:

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

bu adama pek güvenmem ama neyse paylaşayım olabiliritesi var

Yilmaz Canpolat
‏@canpolatyilmaz
Baskanın yenı. A. Takımı Ahmet Nur Cebı.  Serdar Adalı.  Tamer Kıran.  Atıla. Gulcıcek

fikret orman başkan adayıyken serdal adalıya karşı çok insan vardı şimdi yönetim kuruluna alınmasına ne diyecekler çok merak ediyorum :biggrinking:

Onu ben de çok merak ediyorum olursa tabi :D