Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Pedro niye gidiyor anlamıyorum. Şu adamın bir gram günahı yoktur. Hatta farkına varın diye demek istemiyorum ama çocuk oynamadığından beri puan kaybediyoruz. Oğuzhan da kalsın.Gitmesi gereken isimlerPektemekErsanOpareUğurİsmailOlcayAtiba ( Zaten gidiyor)Necip.
Edeceği maksimum 5 şuan.4 e bile verebilirler. Yazık oldu.
11/12 - 9 Gol 4 Asist12/13 - 2 Gol 1 Asist13/14 - 3 Gol 2 Asist14/15 - 5 Gol 2 Asist5 saniyede kim olduğunu anlayan ses versin.
Kaleci dahil geri 5 limizi hatta atiba da gidecek 9n libero da koyuyorum 6 kişi değiştirmez lazım Yoksa seneyede bu sene ki gibi dejavu yaşarız . Nasıl olacak bu işler bilmiyorum. Ozellestirsinler bu Kulüpleri bizde arap milyarderin alacağı topculari hem lig hem avrupada izleyelim. Yoksa çıkış kapıları kapalı ben size diyeyim , hiç öyle statla fln kandirmasin kimse kimseyi. Bu geri 5 liyi dünyanın istediğin stadina koy elek yaparlar.
Sivok kılığına bürünmüş Pektemek
Gider ayak Pedro'nun da değerini düşürdü oynatmayarak.
Şenol hoca gelirse Belluschi ve Şener'i alabilirsek çok yabancılık olmaz.Öne sadece Danny monte edilecek savunma zaten 4 ü de yeni adam olsa bile şimdikinden kötü olamaz.
Allah aşkına bana seneye için bir takım kursana kardeşim
Gerçekçi olayım ben abi Günay - Şener - Samba - Pedro - Fuchs - Tolgay - Belluschi - Sosa - Töre - Danny - BA
Samba ve Fuchs gelmez
Bu kadroyu kuracak ne teknik ne idari ekibe sahibiz canım kardeşim .Ben sana olacağı yazayım Tolga / Sener Ersan Milosevic Motta / Veli Tolgay / Töre Sosa Danny / Ba
Motta barınamaz Şenol hoca gelirse abi sevmiyor adamı.Belluschi'yi de Şenol hoca isterse hemen alır bizimkiler bence.