2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12831588 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Kadir G.

Pedro niye gidiyor anlamıyorum. Şu adamın bir gram günahı yoktur. Hatta farkına varın diye demek istemiyorum ama çocuk oynamadığından beri puan kaybediyoruz.  :photo:

Oğuzhan da kalsın.

Gitmesi gereken isimler

Pektemek
Ersan
Opare
Uğur
İsmail
Olcay
Atiba ( Zaten gidiyor)
Necip.

Şunlardan bonservis almasan ki yine 4-5 milyon alırsın orda kaç milyonluk maaş yükü var. O yükten kurtulsak yeter. Şu sekizinin yerine 3 tane A kalite oyuncu gelse çok şey değişir.

Çevrimdışı Tolga

Edeceği maksimum 5 şuan.

4 e bile verebilirler. Yazık oldu.
Bilic gider ayak hakikaten de adamın piyasasını düşürdü.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Kemal

Kaleci dahil geri 5 limizi hatta atiba da gidecek 9n libero da koyuyorum 6 kişi değiştirmez lazım

Yoksa seneyede bu sene ki gibi dejavu yaşarız . Nasıl olacak bu işler bilmiyorum. Ozellestirsinler bu Kulüpleri bizde arap milyarderin alacağı topculari hem lig hem avrupada izleyelim.  Yoksa çıkış kapıları kapalı ben size diyeyim , hiç öyle statla fln kandirmasin kimse kimseyi. Bu geri 5 liyi dünyanın istediğin stadina koy elek yaparlar.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Mayıs 2015, 00:24:39
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
11/12 - 9 Gol 4 Asist
12/13 - 2 Gol 1 Asist
13/14 - 3 Gol 2 Asist
14/15 - 5 Gol 2 Asist

5 saniyede kim olduğunu anlayan ses versin.

Sivok kılığına bürünmüş Pektemek :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Mayıs 2015, 00:25:58
  • Beşiktaş / Bodrum
Kaleci dahil geri 5 limizi hatta atiba da gidecek 9n libero da koyuyorum 6 kişi değiştirmez lazım

Yoksa seneyede bu sene ki gibi dejavu yaşarız . Nasıl olacak bu işler bilmiyorum. Ozellestirsinler bu Kulüpleri bizde arap milyarderin alacağı topculari hem lig hem avrupada izleyelim.  Yoksa çıkış kapıları kapalı ben size diyeyim , hiç öyle statla fln kandirmasin kimse kimseyi. Bu geri 5 liyi dünyanın istediğin stadina koy elek yaparlar.

Şenol hoca gelirse Belluschi ve Şener'i alabilirsek çok yabancılık olmaz.

Öne sadece Danny monte edilecek savunma zaten 4 ü de yeni adam olsa bile şimdikinden  kötü olamaz.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Çevrimiçi Samet Ç

Gider ayak Pedro'nun da değerini düşürdü oynatmayarak.
adam hep zarar verdi abi hep son dönemde

Çevrimdışı Kemal

Şenol hoca gelirse Belluschi ve Şener'i alabilirsek çok yabancılık olmaz.

Öne sadece Danny monte edilecek savunma zaten 4 ü de yeni adam olsa bile şimdikinden  kötü olamaz.

Allah aşkına bana seneye için bir takım kursana kardeşim

Çevrimdışı atalay

Romantik Beşiktaş taraftarı

Çevrimdışı Kadir G.

Sivok kılığına bürünmüş Pektemek :D

Sivok forvet oynasa daha çok atar. Kes ortayı atsın gerçi onu yapacak bekte yok. cidden garip bir şekilde çok iyi hava toplarında şaşırıyorum.

Çevrimdışı talha

Pedro kalmalı bu yüzden en azından bir sene daha. Çünkü bence bu adamdan Sivokdan da Ersan'dan da çok daha kaliteli bir isim.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Mayıs 2015, 00:31:50
  • Beşiktaş / Bodrum
Allah aşkına bana seneye için bir takım kursana kardeşim

Gerçekçi olayım ben abi :D

Günay - Şener - Samba - Pedro - Fuchs - Tolgay - Belluschi - Sosa - Töre - Danny - BA
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kemal

Su takımdan çok acil gitmesi gerekenler ;

Tolga , Sivok , Ersan , Opare , Koybasi , Atiba , Pektemek

Serdar , Cenk Gönen ve  Motta dan da iyi yedek olur .

Çevrimdışı ahmetx

Şu şeneri bir tek ben beğenmiyorum galiba
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Anıl

Günay - Şener - Samba - Pedro - Fuchs - Tolgay - Belluschi - Sosa - Töre - Danny - BA
Samba ve Fuchs gelmez

Çevrimdışı Kadir G.

Abi bu özelleştirme işi Türkiyede ters geliyor tabi ama özelleştirilip daha sonra da çıkışa geçmeyen takım yok gibi. Hepsinde bir yükseliş var nerdeyse. Takım benim olmadığı için daha önemlisi takım tutmayla vereceği mutluluk doğru orantılı olduğu için özelleştirilmesi umrumda olmazdı.

Çevrimdışı BlackEagle1989

kimse istemiyorum yeter ki Mustafa pektemek necip opare ugur ersan atiba olcay tolga zengin gitsin..

Tolgay cok iyi oyuncu ama besiktasta mutlu oldugunu sanmiyorum bu sene kalir ama oteki sene gider..

Çevrimdışı rawen54

Fikret Baba teknesi ile sezonun yorgunluğunu atar artık... Ne de olsa stat yaptırıyor...

Çok yorulmuştur.. Ellemeyin babayı..

Çevrimdışı Kemal

Bu kadroyu kuracak ne teknik ne idari ekibe sahibiz canım kardeşim .Ben sana olacağı yazayım

Tolga / Sener  Ersan  Milosevic Motta / Veli  Tolgay / Töre  Sosa Danny / Ba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Mayıs 2015, 00:37:37
  • Beşiktaş / Bodrum
Samba ve Fuchs gelmez

Fuchs'u büyütmeyin ya o gelebilir.

Samba da paraya bakıyor 32 yaşına geldi istersek alırız. Ama olmadı boşta stoper var 2-3 tane daha onlara da yürüyebiliriz.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Mayıs 2015, 00:38:20
  • Beşiktaş / Bodrum
Bu kadroyu kuracak ne teknik ne idari ekibe sahibiz canım kardeşim .Ben sana olacağı yazayım

Tolga / Sener  Ersan  Milosevic Motta / Veli  Tolgay / Töre  Sosa Danny / Ba

Motta barınamaz Şenol hoca gelirse abi sevmiyor adamı.

Belluschi'yi de Şenol hoca isterse hemen alır bizimkiler bence.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Hamza'nın röportajını izledim de şimdi maçtan önce Bilic gideceğini söylemiş :)

Çevrimdışı rawen54

Danny'i alamaz bu yönetim.. Bosuna beklemeyin..

Çevrimdışı Kemal

Aman ağzından yel alsın , Motta barinamazsa bütçe yok diye Koybasini adam etmeye çalışır o daha fena , motta yine arada balına  falan vuruyo gol oluyor

Çevrimiçi Samet Ç

Belluschi gelsin isterim çöp adamları doldurmayalım da