2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12843204 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

benim umudum ona değil seçim olabilir ihtimaline  :evillol: :evillol:
O yüzden söylediğini anladım :biggrinking: da Tolga ben sana açıkça söyleyeyim seneye şampiyon olsak da olamazsak da F.Orman ve ekibi 2016'da yine seçilecekler :)

Stat bile seçilmeleri için başlı başına bir sebep bir durum hariç tabi.

Y.D, TFF başkanı olamazsa 2016'da adaylığını koyar ve kazanır ondan sonra da hepimize geçmiş olsun. :s20:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı TØLGA

O yüzden söylediğini anladım :biggrinking: da Tolga ben sana açıkça söyleyeyim seneye şampiyon olsak da olamazsak da F.Orman ve ekibi 2016'da yine seçilecekler :)

Stat bile seçilmeleri için başlı başına bir sebep bir durum hariç tabi.

Y.D, TFF başkanı olamazsa 2016'da adaylığını koyar ve kazanır ondan sonra da hepimize geçmiş olsun. :s20:
o yüzden emin konuşma seçilemez ise demirören 2016'da başkan
fikret orman aday bile olmaz onun adamı çünkü
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

o yüzden emin konuşma seçilemez ise demirören 2016'da başkan
fikret orman aday bile olmaz onun adamı çünkü
Y.D aday olursa F.Orman seçilemez ben de onu söylüyorum zaten fakat Y.D yeniden TFF başkanı olursa F.Orman, karşısında kim olursa olsun seçimi kazanır :icool:

Çevrimdışı TØLGA

Y.D aday olursa F.Orman seçilemez ben de onu söylüyorum zaten fakat Y.D yeniden TFF başkanı olursa F.Orman, karşısında kim olursa olsun seçimi kazanır :icool:
çünküüüüüüüü demirören onu destekliyo :D :D
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı TØLGA

:bandit: :bandit:
dost acı söyler valla kimse kusra bakmasın şeffa olacammmm hesap soracammmm diyip
gelirsen sorman lazım yalancısın derim sormazsan
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı rawen54

Gordon vs Biliç.

Hani karşılaştırıyorsunuz ya.  :lol: :lol:

Sen Mercedes ile Tofaş'ı kıyaslamassın arkadasım.. Bilic'in su kadrosunda elle tutulur kac tane oyuncu varki.. Ki Gordon Milne'nin elinde rüzgar gibi ucan Metin Ali Feyyaz dönemi..

Su anki hakem lobisi de cabası.. Bilic'i savunuyor değilim ama Fikret Orman gibi birinin de baskanlık yaptığı dönemden ne beklenebilir ki.. Su kadronun basında Mourinho olsa ne olacak..
[ Son Düzenleme: 20 Mayıs 2015, 20:21:59 rawen54 ]

Çevrimiçi Samet Ç

Ya bu çarşı kendini ne sannediyor vefasızlığa karşılarmış ne vefasızlığı arkadaş bilic sanki babasının hayrına takımın başına geldi bu adam almıyor mu milyon eurolar görevini düzgün yapıyor mu hayır Beşiktaş'ı küçük düşürüyor mu evet. Yemişim vefasını bir adam sırf sosyalist diye bu kadar hatasına rağmen arkasında durulmaz sosyalistlik karın doyurmuyor

Çevrimdışı TØLGA

Ya bu çarşı kendini ne sannediyor vefasızlığa karşılarmış ne vefasızlığı arkadaş bilic sanki babasının hayrına takımın başına geldi bu adam almıyor mu milyon eurolar görevini düzgün yapıyor mu hayır Beşiktaş'ı küçük düşürüyor mu evet. Yemişim vefasını bir adam sırf sosyalist diye bu kadar hatasına rağmen arkasında durulmaz sosyalistlik karın doyurmuyor
valla ben onları artık ne biliyim garipsiyorum hal ve tavırları çok farklı eskisi gibi değil
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Samet Ç

valla ben onları artık ne biliyim garipsiyorum hal ve tavırları çok farklı eskisi gibi değil
iyice saçmalamaya başladılar

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Beşiktaşlılık söz konusu olduğunda hiç bir gönüldaşım ne benden az ne de fazla Beşiktaş'lı. Çarşı nın görüşü buradaki her bir kardeşimin görüşünden önemli değil.
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı yigitcan1903

Herkes görüşünü ortaya koyar
Ben Bilicin ayrılmasından yana olduğumu söyledim
Ama kimsenin görüşüne saçma sapan demeye gerek yok
Genellemelerden kaçının,karşınızdakiler fenerli g.saraylı değil

Çevrimiçi Samet Ç

Ben oradaki vefasız lafına takılırım diğerleri beni ilgilendirmez dediğim gibi Bilic babasının hayrına bu kulübün başında değil belli bir miktarda maaş alıyor bu kulüpten böyle bir durum varken insanları vefasızlık yapıyorlar diye suçlayamazlar

Çevrimdışı yigitcan1903

Ben oradaki vefasız lafına takılırım diğerleri beni ilgilendirmez dediğim gibi Bilic babasının hayrına bu kulübün başında değil belli bir miktarda maaş alıyor bu kulüpten böyle bir durum varken insanları vefasızlık yapıyor diye suçlayamazlar
Evet öyle bir nitelemeye hakları yok
Zaten hata tek sesmiş gibi konuşmalarında

Çevrimdışı TØLGA

Türkiye'de birinci transfer ve tescil dönemi 9 Haziran 2015'te başlayacak ve 31 Ağustos 2015'te sona erecek.
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Sen Mercedes ile Tofaş'ı kıyaslamassın arkadasım.. Bilic'in su kadrosunda elle tutulur kac tane oyuncu varki.. Ki Gordon Milne'nin elinde rüzgar gibi ucan Metin Ali Feyyaz dönemi..

Su anki hakem lobisi de cabası.. Bilic'i savunuyor değilim ama Fikret Orman gibi birinin de baskanlık yaptığı dönemden ne beklenebilir ki.. Su kadronun basında Mourinho olsa ne olacak..
Sana ve diğer abiler kardeşlere, merak ettiğimden soruyorum.

FİKRET ORMAN yönetiminin beğenmediğiniz yönleri neler?
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı TØLGA

vaat edip geldikleri ve yapmadıkları allah razı olsun tesis olarak birşeyler yapıyor
hesap soruyordun ernst young raporlarını açıklıyordun şeffaflık diye geziyordun hangisini yaptın?
ilk seçildiği yıl en büyük vaadi buydu 2. seçimde stadyuma kazmayı vurdu 3.seçimde stadyumda biter işte
yönetimi çok pasif adamlardan oluşuyor bundan daha iyi yönetim oluşturamaz orasıda ayrı
ahmet nur çebimi başkan o mu başkan diyede sorasım geliyor bazen
bir duruşu var ama baskıdır falan hakemlere tffye lobi oluşturamıyor
3 senede 0 kupa bu tamamen zaten başarısız olduğunu gösterir
borç tavan samet aybaba döneminde yaptığı fiyasko transferler sezer-gökhan süzen (bonservis verilenleri söylüyorum)
sezer sırf hatır için alındı başka bişey değil aklıma ilk gelenler bunlar
sen beğendiğin için ben öyle anladım bende sana sorayım neden beğeniyorsun mesela?? saygı duyarım beğenmenize bu arada
sizin için başarı nedir benim için şampiyonluk kusra bakmayın
[ Son Düzenleme: 20 Mayıs 2015, 21:44:37 Tolga ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Anıl

Tamam da abi açıklamada Bilic gitsin Reza kalsın falan gibi saçma birşey söylemişler. İkisi de birbirinden tamamen bağımsız konular ama yine siyaset aracılığıyla Fikret Orman'a laf söylüyorlar.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

vaat edip geldikleri ve yapmadıkları allah razı olsun tesis olarak birşeyler yapıyor
hesap soruyordun ernst young raporlarını açıklıyordun şeffaflık diye geziyordun hangisini yaptın?
ilk seçildiği yıl en büyük vaadi buydu 2. seçimde stadyuma kazmayı vurdu 3.seçimde stadyumda biter işte
yönetimi çok pasif adamlardan oluşuyor bundan daha iyi yönetim oluşturamaz orasıda ayrı
ahmet nur çebimi başkan o mu başkan diyede sorasım geliyor bazen
bir duruşu var ama baskıdır falan hakemlere tffye lobi oluşturamıyor
3 senede 0 kupa bu tamamen zaten başarısız olduğunu gösterir
borç tavan samet aybaba döneminde yaptığı fiyasko transferler sezer-gökhan süzen (bonservis verilenleri söylüyorum)
sezer sırf hatır için alındı başka bişey değil aklıma ilk gelenler bunlar
sen beğendiğin için ben öyle anladım bende sana sorayım neden beğeniyorsun mesela?? saygı duyarım beğenmenize bu arada
sizin için başarı nedir benim için şampiyonluk kusra bakmayın
Haklı olduğun şeyler abi hepsi. Ben sadece merak ettiğimden sordum gerçekten. İnsanların neler hoşuna gitmedi onu merak ettim :)
edit:abi demişim farketmeden :evillol: :evillol: neyse abi :D
Tamam da abi açıklamada Bilic gitsin Reza kalsın falan gibi saçma birşey söylemişler. İkisi de birbirinden tamamen bağımsız konular ama yine siyaset aracılığıyla Fikret Orman'a laf söylüyorlar.
Saçmalık :bandit:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı TØLGA

Haklı olduğun şeyler abi hepsi. Ben sadece merak ettiğimden sordum gerçekten. İnsanların neler hoşuna gitmedi onu merak ettim :)
Saçmalık :bandit:
haaa bundan sonra başkan değişse gelen başkan şampiyon yapablir mi? oda tartışılır tabi ben yaşadıklarımızı söylüyorum
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Anıl

haaa bundan sonra başkan değişse gelen başkan şampiyon yapablir mi? oda tartışılır tabi ben yaşadıklarımızı söylüyorum
Peki Fikret Orman gitti diyelim kim gelecek yerine ? Bu konuda en şanssız camia da biziz. GS de bir seçim oluyo 10 tane aday çıkıyo. FB de zaten para babaları pusuda bekliyo Aziz gitsin diye. Biz de kim gelicek ? YD mi ? Adalı mı ? Diğer aklı başında olan insanlar da aday olmuyor zaten.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bende beğendiğim yönlerini yazayım;

Stat için elinden gelenin bile fazlasını yapmaya çalışması,
Sponsorluk vs. kulübe ek gelirler sağlaması,
Rakip kulüplerle ilgili fazla konuşmaması,
Beşiktaş'ı hakettiği yere taşımaya çalışması,
Gelecek hedefi olması,
Oyunlara gelmemesi,
Yeri gelince centilmen, yeri gelince hakkını savunan bir yapıda olması,
Kürsüde, açılışta, tribünde vs. bir duruşu olması.

Çevrimdışı talha

Adamın elinde ki mevcut işlerle güzel şeyler yapıyor eyvallah. Tesisleşme ve altyapı konusunda ve yaacakları cidden tartışmaya açık olamaz. Kesinlikle Avupa seviyesine çıkarmayı istiyor. Ama danıştığı ve yönetimi çok kötü. Hepsinden kurtulması lazım. Buna ANÇ'de dahil.

Maalesef başı ağır bir insan o yüzden hayır diyemiyor. Çok başını yaktı bu yüzden takımın. Atalay ve Kavalcı gibi isimlerden kurtulması lazım. Takımın başını iki kere yaktı bu tipler. Bir de Tuğrul Yenidoğan vakası var.

İki kere iyi niyetli olarak iki güzel insanı getirdi, ikisinin de başını yakan şu üç isim oldu ama hiçbir zaman bunlara baş kaldıramadı. Başkanlık bunu gerektirir. Eğer sen yönetimin üstünde ağırlığın yoksa bırakalım ANÇ geçsin başa. Valla ben vefalı adam değilimdir. Beşiktaşın iyiliğini düşünürüm. Ama şu üç isimden kurtulamaz ve yapmak istediğini engellenir ise. Güle güle.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı TØLGA

Peki Fikret Orman gitti diyelim kim gelecek yerine ? Bu konuda en şanssız camia da biziz. GS de bir seçim oluyo 10 tane aday çıkıyo. FB de zaten para babaları pusuda bekliyo Aziz gitsin diye. Biz de kim gelicek ? YD mi ? Adalı mı ? Diğer aklı başında olan insanlar da aday olmuyor zaten.
şunu söyliyim ilk önce bizde güçlü yönetimler değil oy sahipleri kazanıyor seçimleri kimin daha fazla blok oyu varsa yani
Hasan aratın aday olacağı konuşuluyor şuanda onun dışında benim gözümde bu işi yapabilecek kimse yok YD ADALI flen mümkünse uzak dursunlar
gönül isterki ibrahim altınsay başkan olsun ama malesef aday bile olmaz ama mutlaka seçilen yönetimin kadrosunda olmalı
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

Bende beğendiğim yönlerini yazayım;

Sponsorluk vs. kulübe ek gelirler sağlaması,
Rakip kulüplerle ilgili fazla konuşmaması,
Beşiktaş'ı hakettiği yere taşımaya çalışması,
Gelecek hedefi olması,
Oyunlara gelmemesi,
Yeri gelince centilmen, yeri gelince hakkını savunan bir yapıda olması,
Kürsüde, açılışta, tribünde vs. bir duruşu olması.
Sponsorluk vs. kulübe ek gelirler sağlaması bu ikisi dışında geriye kalanların Beşiktaşa hiçbir
katkısı yok benim gözümde malesef
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK