2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12843582 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Serdkar

Beyler Uefa ile yapilan Anlasmada...
Oyuncu Satisindan gelir gelirse bonservis para verilebilecek...
Yoksa anca free gelebilir...

Öyle sag soldan gelen troll haberlere inanmayalim...

Elinde Kisitli Imkan var ona göre Hesapini yapmak mecburiyetdensin

Çevrimdışı ahmetx

ben de senin gibi düşünüyorum ama bu konuyla ilgili başka bilirkişilerin konuşması lazım .
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı TØLGA

Ersun Yanal, Ts'den ayrılmaz zannetmiyorum. :)
ben geçen gün söylemiştim gene böyle demiştiniz hacı bırakmaz onu yeaaaa demiştiniz
ertuğrul sağlam ismi konuşuluyo trabzonda
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı scape_bjk

Her yerden nasıl saldırıyor basın.

Çevrimdışı TØLGA

Biliç ile son iki maç. Sonrası karşılıklı fesih.

hayırlı olsun
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı JoseDemba

@footbalista_  21 sn.21 saniye önce
SON DAKİKA | Beşiktaş son 2 maçta takımın başına geçmesi için az önce Rıza Çalımbay'a teklifte bulundu. Kaynak İsmail Soldier
Doğrumu bilmiyorum ama Bana kalırsa yeni sezonda bile olabilir.
Ölene Kadar SİYAH BEYAZ!

Çevrimdışı TØLGA

arkadaşlar son 2 maçta biliç takımın başında boşuna heyecan yapmayın
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Air yine uçuyor boşverin.

Biliçle bugün öpüşüp koklaşıp ayrılma şansımız vardı, pazar günü ayrılacağı şekilden her türlü iyidi. İstemediler.

Çevrimdışı TØLGA

Air yine uçuyor boşverin.

Biliçle bugün öpüşüp koklaşıp ayrılma şansımız vardı, pazar günü ayrılacağı şekilden her türlü iyidi. İstemediler.
gerek yok be abi zaten bir iddamız kalmadı son 2 maç çıksa ne olur takımın başında çıkmasa ne olur (gs'den fark yemeyelimde  :by2:)
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

4 derbide 0 puan. Hatta olası 0 gol.

Bilmiyorum. Sindirebilen varsa, yarasın afiyet olsun.  :claps:

Çevrimdışı ahmetx

lobi yüzünden yahu
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı TØLGA

4 derbide 0 puan. Hatta olası 0 gol.

Bilmiyorum. Sindirebilen varsa, yarasın afiyet olsun.  :claps:
ben direk yönetimi sindiremiyorum büyük baş kelle istiyorum  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

ben geçen gün söylemiştim gene böyle demiştiniz hacı bırakmaz onu yeaaaa demiştiniz
ertuğrul sağlam ismi konuşuluyo trabzonda
E.Sağlam konuşulsun ne olacak ki Ersun'u gönderirlerse çok büyük hata yaparlar bunun farkındalar.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı TØLGA

E.Sağlam konuşulsun ne olacak ki Ersun'u gönderirlerse çok büyük hata yaparlar bunun farkındalar.
o kadarını bilemiyorum ihtimaller içinde :D
şenol güneş olsun ersun olmasın derim bu arada  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Deniz

Bilic kalsin taraftarimiz karizmasina hasta basari falan hic onemli degil.
Anadolu takimina karsi rezil futbol oynatir ,gariban takimmis gibi geriye yaslanir sonra gol yer ağlar,iyi adam vs olur.iyi hoca olmanin ne onemi var ki?

Gelmesin lucescu gelmesin senol gunes.kalsin bilic.senede 4 mac guzel oynatir,derbilerde bi değişiklik yapar belki gol atar 1 tane ,mukemmel taraftafimiz komutan yapar yine onu ,nisanlarda kopariz sonra baslariz sevinmek icin sevmediklere.

Kalsin bilic kalsin.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı talha

@footbalista_  21 sn.21 saniye önce
SON DAKİKA | Beşiktaş son 2 maçta takımın başına geçmesi için az önce Rıza Çalımbay'a teklifte bulundu. Kaynak İsmail Soldier
Doğrumu bilmiyorum ama Bana kalırsa yeni sezonda bile olabilir.

Adam iki maç için Mersin'i niye bıraksın? Ha gelecekse seneye gelsin Rıza hocayı severim ben. Oynattığı futbol, karakteri,beşiktaşlılığı herşeyi yeter ama tüm sezon için yeterli olabilecek mi? Önemli kısım burası maalesef.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı TØLGA

Bilic kalsin taraftarimiz karizmasina hasta basari falan hic onemli degil.
Anadolu takimina karsi rezil futbol oynatir ,gariban takimmis gibi geriye yaslanir sonra gol yer ağlar,iyi adam vs olur.iyi hoca olmanin ne onemi var ki?

Gelmesin lucescu gelmesin senol gunes.kalsin bilic.senede 4 mac guzel oynatir,derbilerde bi değişiklik yapar belki gol atar 1 tane ,mukemmel taraftafimiz komutan yapar yine onu ,nisanlarda kopariz sonra baslariz sevinmek icin sevmediklere.

Kalsin bilic kalsin.
:D deniz sorun sadece bilic değilki başka birisi gelse ne değişir sanmıyorum
son 2 maç dursun ne olurki yani ne kaybederiz kaybettik zaten en büyük sorun yönetimde
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Deniz

:D deniz sorun sadece bilic değilki başka birisi gelse ne değişir sanmıyorum
son 2 maç dursun ne olurki yani ne kaybederiz kaybettik zaten en büyük sorun yönetimde
Valla tolga Ben artik yorum yapmıyorum. Bilic de kalsin orman da kalsin kim varsa kalsin herkes mutlu olsun.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Gordon vs Biliç.

Hani karşılaştırıyorsunuz ya.  :lol: :lol:

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı TØLGA

Metin Albayrak simdi "biz yonetim kurulu olarak kalmasini istiyoruz" dedi Ntvspor'da.

güzel hareketler bunlar güzellllllllll  :biggrinking: :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Renton

Metin Albayrak simdi "biz yonetim kurulu olarak kalmasini istiyoruz" dedi Ntvspor'da.

güzel hareketler bunlar güzellllllllll  :biggrinking: :biggrinking:
Valla bende umutlandim derbi yaparsa kalir
See you in another life,brother.

Çevrimdışı TØLGA

Valla bende umutlandim derbi yaparsa kalir
benim umudum ona değil seçim olabilir ihtimaline  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK