2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12846058 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı mrred

Şenol Güneş beşiktaşa çok yakışır.
Bu arada müzikler muhteşem bu adam can dostum adlı fransız filminin de müziklerini yapmıştı sanırım
The great gig in the sky

Çevrimdışı Çağatay

ulan biliç gidecek giderken de 500 alacak
bu 500 bile dokunuyor klübe ve bizlere, agalar
ne ara bu kadar fakirleştik biz... 500 ün bile hesabını yapar olduk...!
ağzımızın kokusundan önümüzü göremiyoruz abi  :s20:

Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Batu K.çetin

bence bi sağbek,bi stoper , hızlı bi santrafor ve de bi Petr Cech alınırsa bu transfer sezonu tadın da yenmez.

Çevrimdışı ahmetx

sergeni futbolcuyken ne kadar istediysem hocayken de o kadar istemiyorum.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı talha

ulan biliç gidecek giderken de 500 alacak
bu 500 bile dokunuyor klübe ve bizlere, agalar
ne ara bu kadar fakirleştik biz... 500 ün bile hesabını yapar olduk...!
ağzımızın kokusundan önümüzü göremiyoruz abi  :s20:

Zaten zamanında bu 500'leri etrafa bol bol dağıttığımızdan şuan bu haldeyiz. Gerek yok yapacaksın tabi ki 500'ün de hesabını.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Şenol Güneş beşiktaşa çok yakışır.
Bu arada müzikler muhteşem bu adam can dostum adlı fransız filminin de müziklerini yapmıştı sanırım
Bence de çok yakışır. Ayrıca hiç büyük takım şansı verilmedi, o şansı veren biz oluruz inşallah :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Deniz

Slaven bilici insani olarak cok sempatik bulur cok da severim. Sokakta gorsem boynuna sarilirim.

Ama gelecek sezon bilic ile devam etmek hem Beşiktaşi hem de hocayi yıpratır.hoca bu takima verebileceklerini verdi,ondan daha fazlasini beklemek anlamsiz.gelecek sezon yollari ayirmak en mantiklisi.

Yolu acik sansi bol olsun..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Batu K.çetin

bu ne yaa Scolari'nin adı geçiyor uygunsuz spor gaztelerinde...

Çevrimdışı Fatih

Bilic gitmemeliydi  :bandit:
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Deniz

Bilic gitmemeliydi  :bandit:
Yerine lucescu ve senol gunes ya da bu ayarda birini getirmezlerse tepkim sert olur.
Bilic yetersizdi gonderildi ama gelecek hocanin bilic ten cok daha iyi olmasi lazim
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı rawen54

Slaven Bilic İstifa Haberine Yalanlama Geldi

Çevrimdışı Yakup

dick advocaat diyorum hala  :super:

şuan gelirse durumu aynı bilic gibi hala takımının başında son haftası, 2 hafta sonrası yani bizim ligler bitince bizde olur inşallah  :halay: :halay: :halay:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı Deniz

Yeni hocayi merak ediyorum

Çevrimdışı edursan07

parasını alamadığı için idmanlara dahi çıkmayan gt7'ye de selam olsun ..

Çevrimdışı Tolga

Kesin çözüm tabiki de Lucescu ama maalesef çok zor dönemimize denk geldi Lucescu'nun S.Donetsk'ten ayrılması.

Açıkçası o kadar fazla isim yazılıp çiziliyor ki kim gelirse şaşırmayacak duruma geldim şuan da.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Deniz

Lucescu getirilmeli,en kotu senol gunes gelmeli.

Çevrimdışı Yakup

lucescu %95 milan'da. biraz da ayak diremesi bu yüzden.
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı scape_bjk

Yıllardır aynı filmi izlemekten çok sıkıldım...

Çevrimdışı Anıl

Kimse dile getirmemiş ama bir de Ersun Yanal seçeneği var. Ertuğrul Trabzona, Ersun Beşiktaşa diye bir iddia var.

Çevrimdışı scape_bjk

Kimse dile getirmemiş ama bir de Ersun Yanal seçeneği var. Ertuğrul Trabzona, Ersun Beşiktaşa diye bir iddia var.
mümkünse gelmesin

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Aman diyim hiç sevmiyorum o adamı ben :steamed:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tolga

Ersun Yanal, Ts'den ayrılmaz zannetmiyorum. :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Anıl

Ersun Yanal, Ts'den ayrılmaz zannetmiyorum. :)
Gelir gelmezi bırakırsan sence nasıl olur abi ? @Tolgaozkhrmn
[ Son Düzenleme: 20 Mayıs 2015, 16:28:59 anilt ]

Çevrimdışı ahmetx

Spor hukukçusu Av. Emin Özkurt geçen hafta Beşiktaş'ın UEFA ile yaptığı antlaşma ile ilgili değerlendirmelerde de bulundu.  "En son Beşiktaş'ın UEFA ile yaptığı bir anlaşma var. O anlaşmayı da pozitif bir durummuş gibi görmemek lazım. Ne yazık ki Beşiktaş, UEFA ile yaptığı anlaşmayı çok kötü kurgulamış. Bundan dolayı da ciddi rekabet eksikliği yaşayacak. Önümüzde ki dönem Avrupa Kupaları'nda kadro kısıtlaması yüzünden ciddi sıkıntılar yaşayacak. Bizler Spor Hukukçusu olarak dışardan baktığımızda Beşiktaş yönetiminin niye böyle bir anlaşma yaptığını anlamadık. Bence UEFA ile yapılan bu anlaşma çok sağlıklı ve verimli bir anlaşma değil
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı yigitcan1903

Spor hukukçusu Av. Emin Özkurt geçen hafta Beşiktaş'ın UEFA ile yaptığı antlaşma ile ilgili değerlendirmelerde de bulundu.  "En son Beşiktaş'ın UEFA ile yaptığı bir anlaşma var. O anlaşmayı da pozitif bir durummuş gibi görmemek lazım. Ne yazık ki Beşiktaş, UEFA ile yaptığı anlaşmayı çok kötü kurgulamış. Bundan dolayı da ciddi rekabet eksikliği yaşayacak. Önümüzde ki dönem Avrupa Kupaları'nda kadro kısıtlaması yüzünden ciddi sıkıntılar yaşayacak. Bizler Spor Hukukçusu olarak dışardan baktığımızda Beşiktaş yönetiminin niye böyle bir anlaşma yaptığını anlamadık. Bence UEFA ile yapılan bu anlaşma çok sağlıklı ve verimli bir anlaşma değil
Kendi savunmalarını da gördük beyefendinin malum süreçte
Niye beni çağırmadılar diye üzülmüştür