2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12853462 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ozan062

Olcay'dan fazla katkı verir mi verir abi :) 2si de sol kanat oyuncusu, Aatıf daha skorer. Daha etkili, daha çalım atabilen oyuncu.

verir canım ama bosver büyük sehir belki değil kesin ona yaramayacaktır zaten oyuncu transferinde bence bu onemli bir konu
ordan buraya geldiğinde ne yapacak buyuk soru isareti
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Renton

Yönetimde yarın 14:30da toplanıyormuş
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ahahahahaha senelerdir anadolu takımlarından 30 tane oyuncu gelmiştir toplasan 3-5 tanesi tutmuştur yasin ne yapmış şu haftalara kadar her maç sövüyorlardı ona kral oldu son 10 haftada bana goygoy yapma ya
Arkadaş. İzlemiyorsun, konuşma. Dikkat çeken oyuncu olmasa, bizim takımda oynayacak derecede olduğuna kanaat vermesem zaten yazmam.

Önce saygı duymayı öğren bi tarafından kahkaha atıp egonu tatmin etmeye çalışma :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

verir canım ama bosver büyük sehir belki değil kesin ona yaramayacaktır zaten oyuncu transferinde bence bu onemli bir konu
ordan buraya geldiğinde ne yapacak buyuk soru isareti
Abi ben 4-5 maçını izledim haklısın burda ne yapar soru işareti ama benim kanaatim camianın ağırlığını kaldırabilir şeklinde.

Zaten Danny olmazsa dedim ki büyük ihtimal olacakmış
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Renton

Arkadaş. İzlemiyorsun, konuşma. Dikkat çeken oyuncu olmasa, bizim takımda oynayacak derecede olduğuna kanaat vermesem zaten yazmam.

Önce saygı duymayı öğren bi tarafından kahkaha atıp egonu tatmin etmeye çalışma :)
Dostum ben gayet normal konuştum sen yaftayı yapıştırıyorsun yok eleştirmeyi çok seviyormuşuz bilmem ne sende bayılıyorsun belli oluyor.Her takımda ön plana çıkan oyuncu var

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Yarın sizce, toplantı sonucunda ne kararlar çıkar?

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Mayıs 2015, 22:42:49
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Sağlam kavga çıktı maç sonu aslında olacaksa böyle olacak işte.

Hakkı yenen kıyameti koparacak maç sonu susmayacak.

Bize zaten itimas geçilmiyor bu iki adi takım artık gerçekten yetti.

Resmen iki takım final oynasın diye alenen yediler adamları.

İğrenç lig, dibine kadar pisliğe batmış bir ülke.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Renton

Yarın sizce, toplantı sonucunda ne kararlar çıkar?
Bilicle sene sonuna kadar devam edilir herhalde abi yeni antrenör yerli-yabancı o konuşulabilir

Çevrimdışı Deniz

Herhalde gelirse kimsenin itiraz etmeyeceği tek isim var:

lucescu.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Dostum ben gayet normal konuştum sen yaftayı yapıştırıyorsun yok eleştirmeyi çok seviyormuşuz bilmem ne sende bayılıyorsun belli oluyor.Her takımda ön plana çıkan oyuncu var
Benim demek istediğim şu, herkesin kendine göre bir düşüncesi vardır ve düşünerek yazar; "Acaba çoğunluğa mı uyayım yoksa kendi düşüncemi mi belirteyim?"

Ben kendi düşüncemi belirttim "ona atlamayın buna atlamayın" falan deyince de cevap veririm tabi ki.

Desen ki iyi oyuncu olabilir ama kaldıramaz vs. tamam diycem. Ama yookk direk, lan o olurmuu hahaha atlamayınn hemen...

Çevrimdışı Renton

Benim demek istediğim şu, herkesin kendine göre bir düşüncesi vardır ve düşünerek yazar; "Acaba çoğunluğa mı uyayım yoksa kendi düşüncemi mi belirteyim?"

Ben kendi düşüncemi belirttim "ona atlamayın buna atlamayın" falan deyince de cevap veririm tabi ki.

Desen ki iyi oyuncu olabilir ama kaldıramaz vs. tamam diycem. Ama yookk direk, lan o olurmuu hahaha atlamayınn hemen...
Her maç sonunda yazılıyor öne çıkan adamlar ondan dolayı söyledim ben.Ha sen bana sayıyorsun caner manisadan falan diye olay o değil ki tabatada antepten geldi ha keşke gelse de süper oynasa ama nerde daha bonservis olayı var onun 4-5m çekerler bize

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Biraz önce konuştuklarımızın üstüne tuz biber oldu bu işte. Hakem bir takımdan alıp diğerine verdi turu.

Sen bu sistemi değiştiremedikten sonra Şenol Güneş, Lucescu değil Mourinho gelse ne olacak? Hamza'nın İsmail'in takımına karşı oyuncusu atılacak, penaltısı verilmeyecek, yine kaybedecek.

Lucescu zaten bu sistemle başa çıkamadığı için kaçmadı mı ülkeden? Giderken de bir güzel saydırdı "Çauşesku'nun Romanya'sına benziyor bu ülke" diye.

@Çağrı, demin çözüm olarak ne önerirsin demiştin bana. Başkan gidip ligdeki 15 kulübün başkanlarıyla konuşacak, kimsenin bu ligde figüran olmadığı anlatılacak ve maçlara çıkmayacaklar. Hakemler paralarını alamayacak. Yayıncı kuruluş maç yayınlayamayacak. Dünyaya rezil edeceksin sarı kız kardeşleri.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Her maç sonunda yazılıyor öne çıkan adamlar ondan dolayı söyledim ben.Ha sen bana sayıyorsun caner manisadan falan diye olay o değil ki tabatada antepten geldi ha keşke gelse de süper oynasa ama nerde daha bonservis olayı var onun 4-5m çekerler bize
Her neyse gelmesin Aatıf maatıf Danny gelsin be :bandit: :evillol:

Sert çıktıysam kusura bakma bu arada malum kan kaynıyor :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Mayıs 2015, 22:53:29
  • Beşiktaş / Bodrum
Biraz önce konuştuklarımızın üstüne tuz biber oldu bu işte. Hakem bir takımdan alıp diğerine verdi turu.

Sen bu sistemi değiştiremedikten sonra Şenol Güneş, Lucescu değil Mourinho gelse ne olacak? Hamza'nın İsmail'in takımına karşı oyuncusu atılacak, penaltısı verilmeyecek, yine kaybedecek.

Lucescu zaten bu sistemle başa çıkamadığı için kaçmadı mı ülkeden? Giderken de bir güzel saydırdı "Çauşesku'nun Romanya'sına benziyor bu ülke" diye.

@Çağrı, demin çözüm olarak ne önerirsin demiştin bana. Başkan gidip ligdeki 15 kulübün başkanlarıyla konuşacak, kimsenin bu ligde figüran olmadığı anlatılacak ve maçlara çıkmayacaklar. Hakemler paralarını alamayacak. Yayıncı kuruluş maç yayınlayamayacak. Dünyaya rezil edeceksin sarı kız kardeşleri.

Mantıklı ama sonuçsuz kalma ihtimali çok yüksek.

Çünkü onların da çoğu ya fenerli ya Galatasaraylı.

Bir de bunu yapabilmek için önce stad gibi şeylerin bitip devletle bağımızın kopması lazım bence.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Renton

Her neyse gelmesin Aatıf maatıf Danny gelsin be :bandit: :evillol:

Sert çıktıysam kusura bakma bu arada malum kan kaynıyor :)
Ne kusuru dostum buraların bu kadar sakin kalması olay zaten  :lol:
danny geldi diyorlardı valla içeriden birilerine sordurmuşlar ama belli olmaz tabi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Mayıs 2015, 22:55:43
  • Beşiktaş / Bodrum
danny geldi diyorlardı valla içeriden birilerine sordurmuşlar ama belli olmaz tabi

Sakin kalacak tabi boks hakemi gibiyiz aranızda  :bandit:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Ntvspor da yonetim derbiye bilicle cikmamayi dusunuyor dedi ama bence imkansiz.yerine adam yok.

Bilic ile cikilir yine muhtemel sonucu alirsa son hafta teknik direktor olmadsn oynariz.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Artık teknik adammış futbolcuymuş filan bununla baskıyı kabul ettireceğin bir lig bir ülke değiliz. Bu akşamda bir kez daha gördük ki hakemler yanındaysa hamza bile süper teknik direktör olur. İki kupayıda aldırdıktan  seneler geçtikten sonra teknik direktör kariyerine bakan vay be diyecek ulan sivası beleş penaltı ile elediydi demiyecek. İĞRENİYORUM bu ülke futbolundan
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimiçi Samet Ç

Ntvspor da yonetim derbiye bilicle cikmamayi dusunuyor dedi ama bence imkansiz.yerine adam yok.

Bilic ile cikilir yine muhtemel sonucu alirsa son hafta teknik direktor olmadsn oynariz.
Yazın bir kenara yarın Bilic'i yollarlar ise İbrahim Üzülmez gelir takımın başına 2 maçlığına

Çevrimdışı Renton

Sakin kalacak tabi boks hakemi gibiyiz aranızda  :bandit:
Düzgün yönetin şu maçları hocam  :boxin: :boxin:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Mayıs 2015, 22:59:55
  • Beşiktaş / Bodrum
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Yazın bir kenara yarın Bilic'i yollarlar ise İbrahim Üzülmez gelir takımın başına 2 maçlığına
İki macligina gelmez ama son hafta ilhan mansiz ve uzulmez ikilisi gelir.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Danny iyi oyuncu ya. Yani gördüğüm kalite hırs fiziğin aynısını bizde de gösterirse çok çok etkili olur ve derbilerde 2 kanadımız da korkutur :tabe:

Bi tarafta formda bir Gökhan Töre, bir tarafta tam bir lider, kaliteli, tehlikeli bir oyuncu. İlerde Demba Ba, Oyunu kuran Sosa, Orta saha ikilisi benim için Veli-Tolgay'dır. Sağlam bir orta saha. Ama işte defansı da düzeltmek lazım, ne geldiyse bu defans yüzünden geldi başımıza.

Renkliler defansı en azından bizden iyi yapıyor, mersin geldi geldi pozisyona giremedi mesela veya bunun gibi örnekler. Anadolu takımları benim gördüğüm kadarıyla çoğu zaman gelip pozisyon bulamadılar bu da onların direncini düşürdü. İnşallah seneye çok sağlam bir defans olur da bu sıkıntıları, saçmasapan golleri yaşamayız..

Şuan için stoperi bilmiyorum ama özellikle bekler konusunda Maxi-Fuchs ikilisi en iyi tercih olur :)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

O benim de aklıma geldi ne yalan söyleyim ama Üzülmez yurtdışında eğitimdeydi galiba.

Onda da yabancı dil varmıymış yav :evillol: :evillol:

Çevrimiçi Samet Ç

O benim de aklıma geldi ne yalan söyleyim ama Üzülmez yurtdışında eğitimdeydi galiba.

Onda da yabancı dil varmıymış yav :evillol: :evillol:
Vardır niye olmasın ayrıca Üzülmez ile İlhan'ın kulüpte görev almasını isterim