Bugün, dün akşam yayınlanan 90+ programını izledim. İmkanı olan varsa izlesin, metin hoca ve mehmet demirkol güzel analiz etmişler olayı.
Evet beşiktaş, diğer büyüklere göre daha az kollanıyor, hatta çok çok az kollanıyorlar kabul ediyorum ama bunun sebepleri var dedi mehmet demirkol.
Yanındaki metin tekine döndü, sizin zamanınızda, sergen şifo vardı, sen vardın, ertuğrullar vardı, hakem makem dinlemezdiniz gibisinden şeyler söyledi, sonra bu beşiktaşda bir bahane gibi birşey oldu dedi..
Arkadaş dünyanın her yerinde 2 sene başarısız olursan gönderilirsin dediler biliç için.
Benim de görüşüm şu, Rakiplerin 19 ar şampiyonluk yaşamış, sen bir şekilde 13 de kalmışsın. Her maç istisnasız hakemler şöyle böyle konuşuyorsun. e onlar daha fazla kollanır abi, doğanın kanunu bu. Evet hakemide yenmek zorunda değiliz, adil olmalılar ama, "güçlü" her zaman kollanır bu memlekette. dünya da böyle gerçi.
Winner hoca lucescu, geldi beşiktaşı şampiyon yaptı gitti. Sonraki sene dönenler hakemler makemler olayı değildi.
Winner hoca geldi, Denizli, 2 kupa aldı gitti.
Gelir gelmez şampiyon yapamazlar diye birşey yok, karakter meselesi bu. KAzanmaya programlanmış karakterler vardır bu dünyada, özel insanlar onlar. Seversin sevmezsin, fatih terim öyledir mesela. gibi gibi. Seninde bu şartlarda 5 senede en az 3 kere şampiyon olman lazım artık. Kolay mı? değil. ama mecbursun. 2 sene aynı şekilde nakavt olmuş takımın teknik direktörüne oyuncular da güvenmez artık, taraftarın güvenmesi zaten mümkün değil.