2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12855090 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Anil

Başarısız olursa yapılacak evet. Sorun nedir? Ne yapalım? Başarısızsan kovulursun yahu çalıştığın yerde, iyi adamsın, senden öncekini de kovmuşlar başarısızsın diye, napalım.
Abi başarısızlığı neye göre inceliyoruz ? Neden başarısız olduğunu araştırmayacak mıyız ? Hep hatayı karşıda mı arayacağız ?

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Mayıs 2015, 21:06:39
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Bilic kendi savunma çalışarak hücum satın alarak demişti hatırlarsınız.

En büyük sıkıntı şu. Biz seneye hücumcu sadece Danny'i getireceğiz kalan ön taraf olduğu gibi aynı olacak.

Varyasyon yaratamayacağı için çok iyi iki bek bile alsak hücum kısıtlığı değişmeyecek.

Ancak Bilic'in bıaktığı takım disiplini mirasının üzerine hücum varyasyonları iyi olan ve beklerini iyi kullanan bir Şenol Güneş iyi iki hücumcu bek ile iyi iş çıkarabilir.

Dipnot düşeyim yine de. Seneye Şenol Güneş de olsa Bilic de olsa şampiyonluğa oynayacak bu takım. Ondan sonraki 3 yılda daha da oynar. Luce gelirse sadece oynamaz şampiyon olur.

Bilic şampiyon olma ihtimali %50 ise Şenol Güneş'in % 60'tır benim gözümde.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Fanlık ile ilgisi yok aslında kalmasını düşünsem şuan ben de çok iyi gerekçelerle savunabilirim.

Tamamen düşünceye göre şekillenen hipotezler. Normal karşılamak lazım.

Bilic kalırsa bu takım yine 30 hafta şampiyonluk mücadelesi verir seneye ama kazanır mı yine belli olmaz.

O kişiler de bunu bildiği için riske gerek yok diyorlar.
Seneye bilic kalirsa 15. Hafta gider.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Mayıs 2015, 21:08:03
  • Beşiktaş / Bodrum
Çağrı beni anlayamıyorsun sanırım.Yada bende sıkıntı var.Ben diyorumki yerine gelecek adama da sallayacağız.Ondan sonrakinede.Tek sorunumuz şuan teknik direktör değil.Biz liderkende sallıyorlardı adama.Tottenhamı yendiğimiz zamanda sallıyorlardı.Tamam gitsin Bilic hiç sorun değil.Ama yeni gelenede aynısı yapılmayacak mı ?

Yahu tabi ki yapılacak Anıl. Her taraftar sallar  zaten Ferguson da ıslıklandı.

Mesele biz sallarken salladığımız kişinin bizi şampiyon yapması.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Mayıs 2015, 21:08:29
  • Beşiktaş / Bodrum
Seneye bilic kalirsa 15. Hafta gider.

Yok hiç sanmıyorum yine en az 70 puan toplar çok eminim.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Abi başarısızlığı neye göre inceliyoruz ? Neden başarısız olduğunu araştırmayacak mıyız ? Hep hatayı karşıda mı arayacağız ?

Ben araştırdım, hep hakemler yüzünden. Hep ama.

Geçen sene 29.30.31.32 haftalar sonunda 5 puan almışız, 12 puanın 5 ini.
Bu sene yine 12 puanın 5 ini almışız.
Takım brügge e elendikten sonra zaten sallanıyor, kalkmışsın, balıkesirin 4, bursanın 7 salladığı karabüğü son sn mucizevi golle yenmişsin.

Zaten sallanıyorduk haftalardır da, işte o forma var ya o forma, boşuna demiyorlar, sezon başı zaten ilk 3 sıraya asılır o forma daha lig başlamadan..

2 sezon üst üste son dönemeçte rakiplere ikramların açıklaması nedir? yine mi hakemler?

Konyaspor maçının ikinci 45 dakikasında kerim frei açtığı ortanın toplamı, olcay şahanın brügge maçlarından beri yaptığı ortadan fazladır.

Cenkin süre aldığı dakikalarda yaptığı kafa vuruşlarının, mustafanın brügge maçlarından beri yaptığı toplam vuruşlardan fazladır.

Bu bile bişeylerin resmidir. Ama görmek isteyene.

İnatçı işte biliç, bu değişmez. belki 5 sene belki 10 sene. Belki bir başka takımda, ama burada değişmez.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Mayıs 2015, 21:15:48
  • Beşiktaş / Bodrum
West Ham'da 4 yıllık Sam Allardyce dönemi sona eriyor. Yerine düşünülen menajerler arasında Slaven Bilic’in yanı sıra Rafael Benitez ve David Moyes yer alıyor.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anil

Ben araştırdım, hep hakemler yüzünden. Hep ama.

Geçen sene 29.30.31.32 haftalar sonunda 5 puan almışız, 12 puanın 5 ini.
Bu sene yine 12 puanın 5 ini almışız.
Takım brügge e elendikten sonra zaten sallanıyor, kalkmışsın, balıkesirin 4, bursanın 7 salladığı karabüğü son sn mucizevi golle yenmişsin.

Zaten sallanıyorduk haftalardır da, işte o forma var ya o forma, boşuna demiyorlar, sezon başı zaten ilk 3 sıraya asılır o forma daha lig başlamadan..

2 sezon üst üste son dönemeçte rakiplere ikramların açıklaması nedir? yine mi hakemler?
Biz neden sürekli hakemleride yenmek durumunda kalıyoruz ozaman abi ? Birkerede yenilsek bile içimiz rahat olsun hakemlerden yana.Fikret Orman inşallah çözer bu federasyon sorununu.Bizim asıl problemimiz lobi eksikliği.Bu forma muhabbetinede gelince.Bundan 3-4 sene önce 3. de olamıyorduk ? Neden olamıyorduk sponsor Cola-Turka diye mi ?

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Son 20 yılda 19 tane teknik direktör değiştirmişiz. Bunların arasında Real Madrid'den bize gelenler, bizden Real Madrid'e gidenler, daha önce Real Madrid'i çalıştırmış olanlar var. Hepsi mi kötüydü bu hocaların? Her sene hoca değiştirerek başarı gelmeyeceğini ne zaman anlayacağız merak ediyorum.

Bu ülkede futbol saha içinde oynansa da kazanan saha dışında belirleniyor. Bunda hepimiz hem fikiriz sanırım. Peki başarı gelmeyince niye hemen hocanın kellesini istiyoruz?

Saha dışında güçlüysen saha içinde Sabri'yle Hakan Balta'yla, kenarda Hamza'yla da şampiyon olursun. Hamza Hamzaoğlu süper bir hoca olduğu için GS'ın şampiyon olduğunu düşünmüyorsunuz herhalde?
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Mayıs 2015, 21:18:09
  • Beşiktaş / Bodrum
Sporting Lizbon ile hem kulüp yapımız hem bahtımız çok benzer.

Onlar da genç teknik direktör ile yapılanmaya gittiler bu sene onlar da 3. oldu. Ama tabi antrenörün ilk senesi.

Oyuncular gelişti iyi de performans verdiler bir dahaki sene merak ediyorum neler yapabilecekler.

Bizde de onlarda da aynı sorun var. Skora etki eden lider oyun eksikliği. YOK.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Yok hiç sanmıyorum yine en az 70 puan toplar çok eminim.
15 macta max 8 galibiyet 4 maglubiyet 3 beraberlik alir.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Samet Ç

West Ham'da 4 yıllık Sam Allardyce dönemi sona eriyor. Yerine düşünülen menajerler arasında Slaven Bilic’in yanı sıra Rafael Benitez ve David Moyes yer alıyor.

Benitez'i Real istiyor. İnşallah Bilic gelmez benim takımın başına Moyes'e de karşıyım.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Mayıs 2015, 21:20:58
  • Beşiktaş / Bodrum
Son 20 yılda 19 tane teknik direktör değiştirmişiz. Bunların arasında Real Madrid'den bize gelenler, bizden Real Madrid'e gidenler, daha önce Real Madrid'i çalıştırmış olanlar var. Hepsi mi kötüydü bu hocaların? Her sene hoca değiştirerek başarı gelmeyeceğini ne zaman anlayacağız merak ediyorum.

Bu ülkede futbol saha içinde oynansa da kazanan saha dışında belirleniyor. Bunda hepimiz hem fikiriz sanırım. Peki başarı gelmeyince niye hemen hocanın kellesini istiyoruz?

Saha dışında güçlüysen saha içinde Sabri'yle Hakan Balta'yla, kenarda Hamza'yla da şampiyon olursun. Hamza Hamzaoğlu süper bir hoca olduğu için GS'ın şampiyon olduğunu düşünmüyorsunuz herhalde?

Peki şampiyonluk reçetesini sen verir misin :)

Bilic kaldı diyelim ne yapmamız gerek?
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anil

Olayı Bilic kalsın gitsin olarak algılıyorsun.Adam özeleştiri yapmamız gerektiğini yazmış buraya.Tek sorunumuz Bilicin kalıp gitmemesi değil.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Mayıs 2015, 21:22:30
  • Beşiktaş / Bodrum
15 macta max 8 galibiyet 4 maglubiyet 3 beraberlik alir.

Erken açmayacağız sezonu be Deniz sanmıyorum ilk yarıyı lider geçeriz yine. Düşersek yine son 6-7 haftada.

Orada da stad olacağı için düşmeyebiliriz. Ben kalmasını %100 istemiyor değilim seneye kim gelse sürpriz olmazsa oynayacağız şampiyonluğa.

Ben Şenol Güneş'i Arena'da baskın futbol oynatacağı için istiyorum.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Anil

forumda şuan tam olarak aynı fikirde olduğum adam sensin abi.Şunu düşünmek çok zor galiba ?

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Mayıs 2015, 21:23:42
  • Beşiktaş / Bodrum
Olayı Bilic kalsın gitsin olarak algılıyorsun.Adam özeleştiri yapmamız gerektiğini yazmış buraya.Tek sorunumuz Bilicin kalıp gitmemesi değil.

Anlatamıyorum sanırım eğer sorun antrenör değilse ben de antrenör kalsın diyorum.

Yap hadi özeleştirini söyle eksikliği bana? Sorunu söyle yani ama neyin olmadığını değil neyin olması gerektiğini.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Bugün, dün akşam yayınlanan 90+ programını izledim. İmkanı olan varsa izlesin, metin hoca ve mehmet demirkol güzel analiz etmişler olayı.

Evet beşiktaş, diğer büyüklere göre daha az kollanıyor, hatta çok çok az kollanıyorlar kabul ediyorum ama bunun sebepleri var dedi mehmet demirkol.

Yanındaki metin tekine döndü, sizin zamanınızda, sergen şifo vardı, sen vardın, ertuğrullar vardı, hakem makem dinlemezdiniz gibisinden şeyler söyledi, sonra bu beşiktaşda bir bahane gibi birşey oldu dedi..

Arkadaş dünyanın her yerinde 2 sene başarısız olursan gönderilirsin dediler biliç için.

Benim de görüşüm şu, Rakiplerin 19 ar şampiyonluk yaşamış, sen bir şekilde 13 de kalmışsın. Her maç istisnasız hakemler şöyle böyle konuşuyorsun. e onlar daha fazla kollanır abi, doğanın kanunu bu. Evet hakemide yenmek zorunda değiliz, adil olmalılar ama, "güçlü" her zaman kollanır bu memlekette. dünya da böyle gerçi.

Winner hoca lucescu, geldi beşiktaşı şampiyon yaptı gitti. Sonraki sene dönenler hakemler makemler olayı değildi.
Winner hoca geldi, Denizli, 2 kupa aldı gitti.

Gelir gelmez şampiyon yapamazlar diye birşey yok, karakter meselesi bu. KAzanmaya programlanmış karakterler vardır bu dünyada, özel insanlar onlar. Seversin sevmezsin, fatih terim öyledir mesela. gibi gibi. Seninde bu şartlarda 5 senede en az 3 kere şampiyon olman lazım artık. Kolay mı? değil. ama mecbursun. 2 sene aynı şekilde nakavt olmuş takımın teknik direktörüne oyuncular da güvenmez artık, taraftarın güvenmesi zaten mümkün değil.

Çevrimdışı Deniz

Erken açmayacağız sezonu be Deniz sanmıyorum ilk yarıyı lider geçeriz yine. Düşersek yine son 6-7 haftada.

Orada da stad olacağı için düşmeyebiliriz. Ben kalmasını %100 istemiyor değilim seneye kim gelse sürpriz olmazsa oynayacağız şampiyonluğa.

Ben Şenol Güneş'i Arena'da baskın futbol oynatacağı için istiyorum.
Bu sene bilic yarista bu kadar fazla kaldıysa sansinin da yardimiyla kaldi.anadolu takimlari bu sene cok kotu hatta fener, gs de cok kotu .
Seneye ozellikle fener ve gs bu kadar kotu olmaz.gs sampiyon olup kasasini doldurur fener de ismail kartaldan kurtulur.derbilerde gol dahi atamiyor bilic birak puan almayi.anadolu takimlari da biraz canlanirsa vay halimize.

Çevrimdışı TØLGA

arkadaş kimi desteklesek bişey oluyoilk beşiktaş şimdi bandırmaspor elendik ya la kalamadık finale  :biggrinking: :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Anil

Anlatamıyorum sanırım eğer sorun antrenör değilse ben de antrenör kalsın diyorum.

Yap hadi özeleştirini söyle eksikliği bana? Sorunu söyle yani ama neyin olmadığını değil neyin olması gerektiğini.
İşin saha dışı kısmını halletmemiz lazım diyorum.Federasyon seçiminde belirleyici rol oynamamız gerek diyorum.Arkadaşında dediği gibi.Hamza Hamzaoğlu çok iyi hoca olduğu için mi şampiyon oldu ?

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Saha dışında güçlü olacaksın, hakkını yedirmeyeceksin. Camia olarak her kötü skordan sonra dağılmayacaksın.

Ne kadar kötü oynarsak oynayalım, Bilic ne kadar hatalı olursa olsun, şu 7 puan kaybedilen son 3 maçta adil hakemler olsa 9 puan toplayabilirdik.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Mayıs 2015, 21:28:23
  • Beşiktaş / Bodrum
Bu sene bilic yarista bu kadar fazla kaldıysa sansinin da yardimiyla kaldi.anadolu takimlari bu sene cok kotu hatta fener, gs de cok kotu .
Seneye ozellikle fener ve gs bu kadar kotu olmaz.gs sampiyon olup kasasini doldurur fener de ismail kartaldan kurtulur.derbilerde gol dahi atamiyor bilic birak puan almayi.anadolu takimlari da biraz canlanirsa vay halimize.

Ben buna da katılmıyorum.

Beşiktaş zirvede şansına kaldıysa Fener ve Galatasaray şans ötesi bir şey ile kaldı.

Fener 8 penaltı 8 son dakika golü ile 3 puan. Kötü olsan ne yazar iyi olsan da bu kadar maç kazanır zaten Fener.

Galatasaray aynı şekilde sıfır kırmızı kart aşırı derece şans golleri.

En şanssızı biziz aksine sezonun.

Eğer bu kada şanslı olmasalar ve Bilic'in hataları olmasa biz çoktan bitirmiştik ligi.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli