2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12867636 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Kadir G.

Maxi'yi almamız lazım. Adam 40 maçta 5 gol 10 asist yapmış. Bundan iyisini bulamayız hemde free

Ne yapıp edip almaları lazım. Artık bir tane daha  'potansiyelli' adı altında genç oyuncu istemiyorum.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Alıntı yapılan: Samo1903 - Bugün, 23:35:17
Maxi'yi almamız lazım. Adam 40 maçta 5 gol 10 asist yapmış. Bundan iyisini bulamayız hemde free

Versinler 2 milyon senelik gelsin bu adam.

Aynen . Pektemek 1.7 alıyorsa eğer nokta transfere değer
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimiçi Samet Ç

Ne yapıp edip almaları lazım. Artık bir tane daha  'potansiyelli' adı altında genç oyuncu istemiyorum.
Yapılacak transferler belli de alabilir mi bizim yönetim orasını bilmem.

Maxi
Fuchs
Samba
Danny

Bu dördünü alıp transferi kapasınlar.

Şöylede olabilir Ba'yı 15'e araplara gönderirsin.

Gignac'ı alırsın 1 kaleci de alırsın üstüne Lucescu'yu da getirirsin.

Çevrimdışı Kadir G.

Maxi
Fuchs
Samba
Danny

Böyle büyük olayları bitirebilecek cesaret ve kabiliyet yok.

Çevrimiçi Samet Ç

Belhanda: Beşiktaşlı yetkililerle çok zor anlaştık. Mali açıdan bana iyi teklif sundular ancak başkanımız beni bırakmadı ( FutbolArenaTR )

Çevrimdışı TØLGA

Bir kulağımın arkası kaldı yolunmadık orayı da yol diyorsun yani @Tolga   :evillol:

Ver isim özelden yaparız gereğini ben çok girmiyorum o tarafa o yüzden fikrim yok çok görünce seni avlıyıp keyfini çıkarıyorum sadece  :evillol: :evillol:
ula en az konu dışı yapanlardan biriyim adımı çıkardın heeeeee  :evillol: :evillol:
isim vermemde olanı söylüyorum sadece eşit davranılsın diye  :biggrinking: @Çağrı
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Mayıs 2015, 00:45:36
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
ula en az konu dışı yapanlardan biriyim adımı çıkardın heeeeee  :evillol: :evillol:
isim vermemde olanı söylüyorum sadece eşit davranılsın diye  :biggrinking: @Çağrı

Sana biraz itimas geçeyim de hedef göstereyim en iyisi kendi kafana sıkarsın  :bandit: @Tolga
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Mayıs 2015, 00:46:40
  • Beşiktaş / Bodrum
Belhanda: Beşiktaşlı yetkililerle çok zor anlaştık. Mali açıdan bana iyi teklif sundular ancak başkanımız beni bırakmadı ( FutbolArenaTR )

Hayırlısı olmuş yattı bu sene.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Kartal Ç

Şu maxi işi linnes işine dönmez inşallah. Gecen yıl 6 ayımiz linnesle gecti sonra opareye talim olduk. Transferi son gune birakmasinlar dogru durust temmuzda imzalasinlar. Eylulde gelip kamp yapmayan oyuncudan bir cacik olmadigi gibi surekli de kas problemi yaşayıp sakatlaniyorlar. Eyyy yonetim duy sesimizi. 3-5 kuruş için pazarlik için transferleri son gune bırakma. Pirince giderken eldeki bulgurdan olma.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Mayıs 2015, 00:57:20
  • Beşiktaş / Bodrum
Şu maxi işi linnes işine dönmez inşallah. Gecen yıl 6 ayımiz linnesle gecti sonra opareye talim olduk. Transferi son gune birakmasinlar dogru durust temmuzda imzalasinlar. Eylulde gelip kamp yapmayan oyuncudan bir cacik olmadigi gibi surekli de kas problemi yaşayıp sakatlaniyorlar. Eyyy yonetim duy sesimizi. 3-5 kuruş için pazarlik için transferleri son gune bırakma. Pirince giderken eldeki bulgurdan olma.

Roma istiyordu şimdi ceza yediler vazgeçtiler sanırım.

Benfica az para veriyor şansımız yüksek baya aslında.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Roma istiyordu şimdi ceza yediler vazgeçtiler sanırım.

Benfica az para veriyor şansımız yüksek baya aslında.
Maxi gelirse çok iyi olur önceden de anlaşılmış olabilir mi diye de düşünmüyor değilim :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Mayıs 2015, 00:59:58
  • Beşiktaş / Bodrum
Maxi gelirse çok iyi olur önceden de anlaşılmış olabilir mi diye de düşünmüyor değilim :)

Duysam söylerim ama dal kıpırdamıyor :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bu istediklerimizin belki 1 tanesini ancak alabiliriz bence. Futbol komitesine de güvenim kalmadı nedense :bandit:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tolga

Duysam söylerim ama dal kıpırdamıyor :D
Bizim işimiz belli olmadığı için bir umut belki diyorum sezon bitince anlayacağız zaten :biggrinking:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Mayıs 2015, 01:05:44
  • Beşiktaş / Bodrum
Linnes bu sezon 4 maç sıfır aksiyon. Takımı da sallanıyor ahımız tutacak galiba.

Bizi de şampiyonluktan etti kendini de  :s20:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Linnes bu sezon 4 maç sıfır aksiyon. Takımı da sallanıyor ahımız tutacak galiba.

Bizi de şampiyonluktan etti kendini de  :s20:
Şımardı bence o gülveren :akuma:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Deniz

Danny transferi en gec haziranin ikinci haftasina kadar gerceklesmeli.boyle oyunculara her an ciddi talipler cikabiliyor..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Danny transferi en gec haziranin ikinci haftasina kadar gerceklesmeli.boyle oyunculara her an ciddi talipler cikabiliyor..
Valla bu kadar boşta adam varken ve UEFA elimizi kolumuzu bağlamışken yönetim hala "uyursa" Fikret Orman'ı ne kadar seversem seveyim yönetime inancım hiç kalmaz.

İhtiyaç var işte takıma. Umarım bu sefer biraz erken davranıp işleri bağlarlar @Deniz

Çevrimdışı annoca

Maxi
Fuchs
Samba
Danny

Tam anlamıyla kelimesi kelimesine aklımdan geçenleri yazmışsın. Formül budur tabi yönetim bunları becerebilirse

Çevrimdışı Kartal1903

tosic beşiktaşla anlaştı diyolar tekrar başamı dnüyoz ya anadolu takımlrından sama sapn adam almaya,transfermrktta seneye trabzona yazmış ama :)
BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı Kadir G.

Hayaller fuchs hayatlar tosiç olmuş yine.

Çevrimdışı Mehmet Ali

Tosiç haberi doğruysa kulüp binasının önünde kendimi ateşe veririm

Çevrimdışı ONUR KOLCU

tosic beşiktaşla anlaştı diyolar tekrar başamı dnüyoz ya anadolu takımlrından sama sapn adam almaya,transfermrktta seneye trabzona yazmış ama :)

bu taraftar şener ozbayraklı ıcınde aynı sözleri sarf etti. eger bi adam  iyi futbolcuysa nerden geldiğinin ne önemi var . illaki büyük paralar verip bi tarafımıza bişeymi kaçması lazım sanki real madrid veya barçayız tabikide bu tip belli bi seviyenin üstünde olan ve sözleşmesi boşa cıkan oyuncuları kovalayacagız çunku PARA YOK..

Çevrimdışı Kadir G.

Tosiçe en az 1.2 verirler 2 verip fuchs almazlar. Sene sonu 100 milyon lira gider ama o koymaz yönetime.