çare ŞENOL GÜNEŞ neden mi ? kadromuz genç baktığımız zaman 90-93 doğumlu futbolcularımız ; Töre, Ozi ,necip , franco , frei , atınç , cenk tosun , tolgay , ben bilic'i brugge maçları dahil akhisar maçına kadar destekledim .Bana göre ligde en kaliteli futbol oynatan hocadır. Ama bu genç oyuncu grubundan bilicle beraber performansını artıran bir tek töre var ki o da taraftarın gazı ile olduğunu hepimiz biliyouz . önümüzdeki sene ne yazıkki mali fair play transfer ksııtlamasından beklenilen transferleri yapamıycaz . Elimizdeki oyunculardan maksimum verimi almamız gerekiyor . Şİmdi düşünün volkan şenden senede 22 gollük ( asist +gol ) katkı alan hoca töre'yi napar ? ozi'nin yüzünden bütün beşiktaş taraftarı verem olacak . şenol hocanın eli
nde ozi , atınç frei nasıl olur bir düşünün . Burak yılmaz gibi bir takozdan gol kralı yapan hoca olcay şahandan napar siz düşünün. Oyuncularımızın kalitesini artırmaya bireytsel performansını geliştirmeye çok ihtiyacımız var . Keşke luce gelse ama o adama paramızın yetmeyeceği ortada . Yerli oyuncu grubunun takımın iskeletini oluşturduğu takımda şenol hoca iş yapar derim ben ...