2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12870167 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ozan062

Hakkaten bu başka ama.. Fink ve bu.

Ulan halimize bak kaç sene olmuş :bandit:

klebersonun golunu ne cabuk unuttunuz bide onu sayalım oda guzeldi
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Deniz

Gs bu sezon yonetim basarisiyla sampiyonlugu kazandi.
Duygun amca geldiginde "sneijderi satacam,meloyu yollayacam,selcuk burak feda yapsin yoksa yollarim " tarzinda bir mantik kursa bugun gs ilk 3 te bile olmazdi.hem oyuncusunun itibarini zedeletmeyip oyuncuyu korudu hem de milyon dolarlara bedel olan sampiyonlugu kazandi.

Biz ne yapmıştık?
İndirime gitmiyor diye oyunculari gonderdik,sinaonun biletini kestik,hicbir transferden 1 kurus kazanamadik,İlk gun Quaresmayi kadro disi biraktik degerini dusurduk,1 maçta dahi oynatamadan 0 verim aldik parasini da çatır çatır odedik.
Sonuc:mart ayinda ligden kopup 3. Olmak.

Küçülerek buyuyemezsin,sportif basari sart ama bizim yönetim bunu öngöremedi,yanan eve giriyoruz mantığı ile kulubun marka degerini ve oyuncularinin degerini dusurdu son iki senedir de bunu toparlamaya calisiyor ama kacan balik buyuk olur,milyon dolarlari,sampiyonluklari renkliler götürüyor biz de maalesef ki izliyoruz.
Yonetimin bu mantiktan acilen vazgecmesi lazim.yanan ev mantigini birakip sampiyonluk istemesi lazim,1.5 milyar borcu olan gs bugün sampiyon olabiliyorsa sen de olacaksin.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Mayıs 2015, 10:58:30
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
@Çağrı konu dışı muhabbetine girmişsin stadyum başlığında senin dediğine katılmak ile beraber
ekleme yapayım dışardan baktığında şöyle duruyor yeri geliyor konuşuluyor o başlıkta futbol muhabbeti denetçi olsun
yetkili biri isim vermiyorum onlar konuşunca pek ses çıkmıyor normal sallıyorum x bir üye konuşunca
denetçiler atlıyor konu dışı olmasın diye benimki bir gözlem adamlarda haklı olarak isyan ediyo görüşüm bu yönde
:D bunuda konu dışı diye silme  :evillol: :evillol:

Bir kulağımın arkası kaldı yolunmadık orayı da yol diyorsun yani @Tolga   :evillol:

Ver isim özelden yaparız gereğini ben çok girmiyorum o tarafa o yüzden fikrim yok çok görünce seni avlıyıp keyfini çıkarıyorum sadece  :evillol: :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Serkan P.

Sikeli lig, (Hakaret Yasak)₅ lig. Biz bu ligde sampiyon olamayiz. Cekilmeliyiz bence...

Çevrimdışı Serkan P.

Keske gs ile cl de ayni gruba dusme ihtimalimiz olsa... O zaman gorurler sikeyi. Herkes anlar ak ile karayi..

Çevrimdışı Serkan P.

Dunku gs macini izleyipte bu mac saibeli degildir diyen adam degildir.

Çevrimdışı Serkan P.

Hakemi de yeneceksin gerekirse diyenler var. Nereye kadar yeneceksin? Adam sana maci oynattirmak istemiyorsa oynayamazsin cat hemen kucuk bir kirmizi kart sonra onlara gelen itirazlara kirmizi kart. Biter is. Fikret Bey'in bu kadar sessiz kalmasini anlamiyorum. Ben baskan olsaydim su an kufurden dolayi yargilaniyor olurdum.

Çevrimdışı Serkan P.

Kusura bakmayin yine yanlis yere yazmisim.

Çevrimdışı ozan062

sergen soyle mergen boyle
adam 1+1 i patlatmıs
yani iki sene sonra gelsin bize :super: :ok:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimiçi mayguntr

http://www.transfermarkt.com.tr/khouma-babacar/profil/spieler/124902

Bakmadan yazmıştım piyasasida 7 yazıyor

Fb bu adamın peşine bu yaz düşecek gibi bir his var icimde
Benzer oyuncular kısmında Cenk Tosun var ya piyasası bildiğin 7 yazıyor ama bizim efendi 85 den önce oyuna bile almaz  :steamed: :steamed: :steamed: :steamed: :steamed: :steamed: :steamed: :steamed: :steamed: :steamed:

Çevrimdışı Deniz

sergen soyle mergen boyle
adam 1+1 i patlatmıs
yani iki sene sonra gelsin bize :super: :ok:
İmzaladigina sevindim hem bu sene bize gelme ihtimali kalmadi hem de kendini gostermesi gereken 2 senesi daha var.eger sivas ta basarili olursa bize kadar yukselir ama olamazda tv yorumculuguna geri doner.

İnsallah biraz akillanir da basarilir olur..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı talha

Gs bu sezon yonetim basarisiyla sampiyonlugu kazandi.
Duygun amca geldiginde "sneijderi satacam,meloyu yollayacam,selcuk burak feda yapsin yoksa yollarim " tarzinda bir mantik kursa bugun gs ilk 3 te bile olmazdi.hem oyuncusunun itibarini zedeletmeyip oyuncuyu korudu hem de milyon dolarlara bedel olan sampiyonlugu kazandi.

Biz ne yapmıştık?
İndirime gitmiyor diye oyunculari gonderdik,sinaonun biletini kestik,hicbir transferden 1 kurus kazanamadik,İlk gun Quaresmayi kadro disi biraktik degerini dusurduk,1 maçta dahi oynatamadan 0 verim aldik parasini da çatır çatır odedik.
Sonuc:mart ayinda ligden kopup 3. Olmak.

Küçülerek buyuyemezsin,sportif basari sart ama bizim yönetim bunu öngöremedi,yanan eve giriyoruz mantığı ile kulubun marka degerini ve oyuncularinin degerini dusurdu son iki senedir de bunu toparlamaya calisiyor ama kacan balik buyuk olur,milyon dolarlari,sampiyonluklari renkliler götürüyor biz de maalesef ki izliyoruz.
Yonetimin bu mantiktan acilen vazgecmesi lazim.yanan ev mantigini birakip sampiyonluk istemesi lazim,1.5 milyar borcu olan gs bugün sampiyon olabiliyorsa sen de olacaksin.

Hİkaye boşuna yaıyorsun yok indirime gitmemiş falan. Adamlar iki saray gezisi yaptı tüm işler tersine döndü. BU ülkede iktidarı yaladın mı önün açılır. Biz gitseydik herkesi toplayıp bak neler oluyordu. Bizim başımıza gelenleri de unutmayın.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Deniz

Hİkaye boşuna yaıyorsun yok indirime gitmemiş falan. Adamlar iki saray gezisi yaptı tüm işler tersine döndü. BU ülkede iktidarı yaladın mı önün açılır. Biz gitseydik herkesi toplayıp bak neler oluyordu. Bizim başımıza gelenleri de unutmayın.
Bence bunlar hikâye,o sikeyle yeniyorsa sen hakkinla yeneceksin.yenebildin mi?hayir.

Sampiyonluk yolunda İddiasi olmayan Akhisar i antepi yenemeyen takim zaten sampiyon olamaz.ki senin bu gsyle macin var.onu da cikip yeneceksin.bunlari yapamadiktan sonra ne kadar bahane bulsak bos.

Çevrimdışı Deniz

Adam sirf karizmatik diye bu kadar savunulur mu?imaj midir basariyi getiren?

Samet aybaba ;
hasan turk,
almeida,
mehmet akyuz
mehmet akgun
Toraman
İsmail koybasi
Dentinho
Gokhan suzen
Sinan kurumus
Batuhan karadeniz

Gibi yetersiz₁ mi yetersiz₁ oyuncu kitlesiyle 3. Oldu, derbi kazandi.gsyi de burakin kendini yere atmasiyla elinden kacirdi.sonucta 3. Oldu ve yollandi.

Bilice bakiyorsun son yillarda kurdugumuz en iyi kadrolardan biri elinde,buna ragmen 7 tane derbiye cikmis 7 de 0 yapmis ,ve hala 3. De olsa kalmali diyenler var.

Samet aybabanin gunahi neydi o zaman?bu kadronun yarısı kadar degeri olmayan ,çoluk çocukla mac yapmaya calisan kadroyla 3. Oldugunda yollaniyor da slaven bilic neden yollanmasin?
Her sey GQ ya kapak olacak karizma mi?teknik direktörlüğün hic mi onemi yok?

"Ama stadimiz yoktu" bahanesi ile nereye kadar kendimizi kandiracaz?
Akhisar antep erciyes club brugge ve daha sayamadığım bircok macta bilicin oyuna yapamadıgi mudahalelerin stadla ne alakasi var?

Liverpool tottenham arsenal feyenoord gibi maclarda iyi kadro secimi ve oyuna mukemmel mudahaleler yapan hocamiz neden sampiyonluk yolunda bu ciddiyeti gostermedi?
Koskoca lig 4-5 mactan mi ibaret?
Hoca mac secerse oyuncu ne yapsin?

Ben senede sadece birkac macta iyi oynatan degil her macina ayri ciddiyetle hazirlanan her macina ayri savasan hoca gormek isterim,slaven bilicte de bu Işığı goremiyorum bu yüzden degismesi gerektigini dusunuyorum.

Yolu acik,şansı bol olsun.

Çevrimiçi Kartal Ç

Vay arkadaş ben de bu başlık acaba ne zaman açılır diye düşünüyordum meğerse aylar önce açılmış  :D

1-Finansal fairplayden dolayı futbol aş bütçesinde max 20 milyon euro açık vermeyi taahüt ettik (ondan sonraki sezon 10 m euro),
2-personel ve futbolcu giderleri toplam gelirin belli bir oranından fazla olmayacağını taahüt ettik.
3-transfer geliri-transfer gideri pozitif olacak dedik ki oyuncu satamayacağımız aşikar yani bonservissiz yada kiralık oyunculara yöneleceğiz.

Benim sorum şu,
Bu kısıtlamalarla birlikte aşağıdaki durumu nasıl halledeceğiz? tekrar kiralık veremezsek yukarıdaki 1. ve özellikle de 2. taahüt için bu durum bizi çok zorlayacak.

Kiralık olup önümüzdeki ay kiralıktan dönecek olanlar ve bizdeki sözleşme bitiş tarihi:
ömer şişmanoğlu:30.06.2017
sinan kurumuş:30.06.2017
toraman:30.06.2016
berat çetinkaya:30.06.2016
g.süzen: 30.06.2016
s.öztrk:30.06.2016
hasan türk:30.06.2016
muhammed:30.06.2016

(Ek bilgi) sezon sonu sözleşmesi bitip takımla ilişkisi kalmayacak oyuncular
kadir arı:30.06.2015
holosko:30.06.2015
koray yıldız: 30.06.2015

Çevrimdışı Deniz

Vay arkadaş ben de bu başlık acaba ne zaman açılır diye düşünüyordum meğerse aylar önce açılmış  :D

1-Finansal fairplayden dolayı futbol aş bütçesinde max 20 milyon euro açık vermeyi taahüt ettik (ondan sonraki sezon 10 m euro),
2-personel ve futbolcu giderleri toplam gelirin belli bir oranından fazla olmayacağını taahüt ettik.
3-transfer geliri-transfer gideri pozitif olacak dedik ki oyuncu satamayacağımız aşikar yani bonservissiz yada kiralık oyunculara yöneleceğiz.

Benim sorum şu,
Bu kısıtlamalarla birlikte aşağıdaki durumu nasıl halledeceğiz? tekrar kiralık veremezsek yukarıdaki 1. ve özellikle de 2. taahüt için bizi çok zorlayacak.

Kiralık olup bu önümüzdeki ay kiralıktan dönecek olanlar ve bizdeki sözleşme bitiş tarihi:
ömer şişmanoğlu:30.06.2017
sinan kurumuş:30.06.2017
toraman:30.06.2016
berat çetinkaya:30.06.2016
g.süzen: 30.06.2016
s.öztrk:30.06.2016
hasan türk:30.06.2016
muhammed:30.06.2016

(Ek bilgi) sezon sonu sözleşmesi bitip takımla ilişkisi kalmayacak oyuncular
kadir arı:30.06.2015
holosko:30.06.2015
koray yıldız: 30.06.2015
Ya 3e 5 e bakmadan yok pahasina satacaz ya da tekrar kiralayacaz..

Çevrimiçi Kartal Ç

Ya 3e 5 e bakmadan yok pahasina satacaz ya da tekrar kiralayacaz..

dünya alem durumumuzu bildiği için zaten bedava verin diyecekler. kiralamak isteyince bile adamlar nasılsa yıllık ücretini beşiktaşa ödetirim diye rahat davranıyorlar. üstüne para vermemiz gerekiyor bu sene olduğu gibi. serbest bırakmaya çalışsak yine oyuncular da durumu bildiği için 2 yıllık paramı verin öyle giderim diyor. son 15 yıllık hastalığımız malesef.

Çevrimdışı Deniz

dünya alem durumumuzu bildiği için zaten bedava verin diyecekler. kiralamak isteyince bile adamlar nasılsa yıllık ücretini beşiktaşa ödetirim diye rahat davranıyorlar. üstüne para vermemiz gerekiyor bu sene olduğu gibi. serbest bırakmaya çalışsak yine oyuncular da durumu bildiği için 2 yıllık paramı verin öyle giderim diyor. son 15 yıllık hastalığımız malesef.
Bu tamamen bizden kaynaklaniyor.oyunculari yollamadan once itibarsizlastiriyoruz sonra elimizde kaliyor ya da bedavaya gidiyor.
Kiraladigimiz takımlar da son derece yanlis.
Muhammedi antep belediyeye verdik zaten yok olmaya meyilli adam yok oldu gitti,fener beykan simsegi ads ye verdi 11 in degismez oyuncusu oldu.

Yonetim anlayışımiz cok yanlis bu anlayisi degistirmemiz lazım..

Çevrimiçi Kartal Ç

Bu tamamen bizden kaynaklaniyor.oyunculari yollamadan once itibarsizlastiriyoruz sonra elimizde kaliyor ya da bedavaya gidiyor.
Kiraladigimiz takımlar da son derece yanlis.
Muhammedi antep belediyeye verdik zaten yok olmaya meyilli adam yok oldu gitti,fener beykan simsegi ads ye verdi 11 in degismez oyuncusu oldu.

Yonetim anlayışımiz cok yanlis bu anlayisi degistirmemiz lazım..
bence pilot takim yada "kardes" takimin onemi tam da burda ortaya cikiyor. Mesela adanasporla olan kardes takim olayi sonuclansa daha rahat ederdik en azindan genc oyuncular konusunda.

Çevrimdışı Deniz

bence pilot takim yada "kardes" takimin onemi tam da burda ortaya cikiyor. Mesela adanasporla olan kardes takim olayi sonuclansa daha rahat ederdik en azindan genc oyuncular konusunda.
İmzayi attik ama bir gelisme yok.
Eger eldeki oyunculari oraya verebilirsek cok iyi olur ama adanasporun maddi durumu bunlari karsilamaya yetmez.yani yine bir kismini biz odeyecez gibi duruyor..

Çevrimdışı src35

valla en son öyle bedavacılık yapmaya çalışan karabük'ün hali ortada. eneramo için bir kısmını öderiz kalanını ödeyin diye direttiler sene başı, geldikleri nokta ortada. tr liginin en yetenek özürlüsü takımı oldu cıktılar. takıma bakıyorsun traore hariç gole gidecek dedigin adamları yok.

Çevrimiçi Kartal Ç

Adanaspor olayi kesinlesirse en azindan eylul ayina kadar oyuncular gittiydi gidecekti elde mi kalacak kadro mu sisti olayi olmaz. Temmuzda giderler. Hazirlik kampinda hem masraf olmaz hem de kalabalik ve huzursuzluk olmaz.
[ Son Düzenleme: 17 Mayıs 2015, 14:48:44 Kartal Ç ]

Çevrimdışı Renton

Adam sirf karizmatik diye bu kadar savunulur mu?imaj midir basariyi getiren?

Samet aybaba ;
hasan turk,
almeida,
mehmet akyuz
mehmet akgun
Toraman
İsmail koybasi
Dentinho
Gokhan suzen
Sinan kurumus
Batuhan karadeniz

Gibi yetersiz₁ mi yetersiz₁ oyuncu kitlesiyle 3. Oldu, derbi kazandi.gsyi de burakin kendini yere atmasiyla elinden kacirdi.sonucta 3. Oldu ve yollandi.

Bilice bakiyorsun son yillarda kurdugumuz en iyi kadrolardan biri elinde,buna ragmen 7 tane derbiye cikmis 7 de 0 yapmis ,ve hala 3. De olsa kalmali diyenler var.

Samet aybabanin gunahi neydi o zaman?bu kadronun yarısı kadar degeri olmayan ,çoluk çocukla mac yapmaya calisan kadroyla 3. Oldugunda yollaniyor da slaven bilic neden yollanmasin?
Her sey GQ ya kapak olacak karizma mi?teknik direktörlüğün hic mi onemi yok?

"Ama stadimiz yoktu" bahanesi ile nereye kadar kendimizi kandiracaz?
Akhisar antep erciyes club brugge ve daha sayamadığım bircok macta bilicin oyuna yapamadıgi mudahalelerin stadla ne alakasi var?

Liverpool tottenham arsenal feyenoord gibi maclarda iyi kadro secimi ve oyuna mukemmel mudahaleler yapan hocamiz neden sampiyonluk yolunda bu ciddiyeti gostermedi?
Koskoca lig 4-5 mactan mi ibaret?
Hoca mac secerse oyuncu ne yapsin?

Ben senede sadece birkac macta iyi oynatan degil her macina ayri ciddiyetle hazirlanan her macina ayri savasan hoca gormek isterim,slaven bilicte de bu Işığı goremiyorum bu yüzden degismesi gerektigini dusunuyorum.

Yolu acik,şansı bol olsun.
Daha şimdi aybaba dönemi maçlarının özetlerini izliyodum vallaha aynılarını düşündüm çok zevkli maçlar hepsi samet hocanın günahı ne
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Deniz

Daha şimdi aybaba dönemi maçlarının özetlerini izliyodum vallaha aynılarını düşündüm çok zevkli maçlar hepsi samet hocanın günahı ne
Samet aybaba ilk sezon gonderildi,bilice 2 sezon sans verildi.3. Yu vermek cok büyük yanlis olur..

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Samet aybaba ilk sezon gonderildi,bilice 2 sezon sans verildi.3. Yu vermek cok büyük yanlis olur..
96 yılında Rasim Kara ile sadece 1 yıllık anlaşma yapıldı. Takım ligde ( gs entrikalarına rağmen ) ikinci olmasına ve avrupada başarılı olmasına rağmen ( Amokachi dönemi ) Rasim Kara'yı anında gönderdiler. Tek suçu Türk olmaktı sanırım
Tek Büyük Beşiktaş