2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12884396 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Hasan Tahsin

bir sezonu daha cope attik.. asil bu sezon o sezondu cok heves etmistik bide yaninda seba sezonudu daha daha cok heveslendik ama yikildik buyuk bir yikim oldu..

yeni sezonda yeni teknik direktor sart

yeni kaleci ( gunay ne kadar iyi niyetli olsada yetmez) tolga veya cenkten biri gitmeli.
Sol bek  ve sag bek tosic olabilirdi mesela
bir tane ust duzey stoper sert olmali ( sivok kesin kalmali)
yirtici sert onlibero  Nigel de jong veya Mbia biri ikiside bonservissiz
sag acik - danny bonservissiz
bir tane hizli kolay adam gecen bir forvet

gitmesi veya kira verilmesi

tolga veya Cenk kiralik veya satilik
mustafa Yokdemek sat gitsin
ugur serbest
necip kiralik
Mami kiralik
Opare geri ver
Milosevic kiralik

Yedek kulube seneye

Olcay, Gunay, kerim, Cenk T, Atiba, Ersan, Atinc, Oguzhan, Veli
Opare bence geleceğin değeri. Milosevic e henüz şans tanınmadı. Diğerleri tamam ama yanlarına Ersan'ı da koymak lazım. Ondan stoper olmaz bence
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Kadir G.

Ben Bursalı olsam bu takas yorumlarına gülerdim yalnız :D

Trabzon'un Töre ile Özer'i takasa sokması gibi bu. Bunlar satacak o adamı hem de sağlam paraya satacaklar.

İşte tolgayı pektemekide üstüne versinler. Zaten tolga bu sene gidecek diyorlar yeni kaleci yelecek demektir.

Bana kalırsa stat tanıtımı için getirecekleri X kişinin yerine lucescuyu getirseler muazzam olur.  O olmadı diyelim öyle gözüküyor şenol hoca gelecekse iyi hücum kötü defans yaparız. Yediklerimizin az olması için de maxi/şener(şenol gelirse olabilir) samba fuchs ve mümkünse kaleci weidenfeller adı geçmişti her ne kadar eskisi gibi olmasada hayır diyebilecek insan yoktur heralde elimizdekilere bakarak. lazım. Sola danny artık olcaydan bıktım. Her sene 10 golü 6-7 asisti vardır ama istemiyorum. Takım 40 maçın 30 unda 10 kişi oynuyor gerek yok.

Atibayla uzatır bunlar ama oraya da kaliteli biri lazım. Artık mavuba mı fer mi yoksa imkansıza yakın mbia mı olur bilemem onu anç düşünsün.

İleriye gelirsek töre sosa danny ba dörtlüsü yeterli gözüküyor ama ba nın yaşı gelmişken 15 i veren varsa satılması lazım. Yerine yıllığı 3.5 civarına gelecek free biri gelebilir. Eğer piyasasını devam ettirirse seneye töreyide satabiliriz. Serbest kalacak dsuzsak gider oraya. Böylece bonservis elde eder bonservissiz oyuncu alırız. Kalan parayla da her sene 2 tane tam/olmuş oyuncu getirebiliriz.

Böyle radikal değişiklikler lazım. İşlerine gelince konuşup gerektiğinde elleri bağlı duracaklarsa ordan gidecekler. Tek kelimede destekleyici yazı yazmam. 3.5 senede bir kupa yok. Kredileri bitti.

Çevrimdışı Renton

İşte tolgayı pektemekide üstüne versinler. Zaten tolga bu sene gidecek diyorlar yeni kaleci yelecek demektir.

Bana kalırsa stat tanıtımı için getirecekleri X kişinin yerine lucescuyu getirseler muazzam olur.  O olmadı diyelim öyle gözüküyor şenol hoca gelecekse iyi hücum kötü defans yaparız. Yediklerimizin az olması için de maxi/şener(şenol gelirse olabilir) samba fuchs ve mümkünse kaleci weidenfeller adı geçmişti her ne kadar eskisi gibi olmasada hayır diyebilecek insan yoktur heralde elimizdekilere bakarak. lazım. Sola danny artık olcaydan bıktım. Her sene 10 golü 6-7 asisti vardır ama istemiyorum. Takım 40 maçın 30 unda 10 kişi oynuyor gerek yok.

Atibayla uzatır bunlar ama oraya da kaliteli biri lazım. Artık mavuba mı fer mi yoksa imkansıza yakın mbia mı olur bilemem onu anç düşünsün.

İleriye gelirsek töre sosa danny ba dörtlüsü yeterli gözüküyor ama ba nın yaşı gelmişken 15 i veren varsa satılması lazım. Yerine yıllığı 3.5 civarına gelecek free biri gelebilir. Eğer piyasasını devam ettirirse seneye töreyide satabiliriz. Serbest kalacak dsuzsak gider oraya. Böylece bonservis elde eder bonservissiz oyuncu alırız. Kalan parayla da her sene 2 tane tam/olmuş oyuncu getirebiliriz.

Böyle radikal değişiklikler lazım. İşlerine gelince konuşup gerektiğinde elleri bağlı duracaklarsa ordan gidecekler. Tek kelimede destekleyici yazı yazmam. 3.5 senede bir kupa yok. Kredileri bitti.
Şenol hocayı bu seneki bursaspora göre yorumlamayalım bence elindeki kadroya göre oynatıyor bu bakımdan çok seviyorum.Trabzonla 2. olduğu sene 23 gol yedi takımı
See you in another life,brother.

Çevrimdışı TØLGA

biliçin gideceği 2 ay önceden belliymiş söyliyim dedim  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Mayıs 2015, 01:45:11
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

Geldi tüysüz kartal  :biggrinking:

Kim dediyse yerine gelecek olanı da söylemiştir  :icool:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl

Geldi tüysüz kartal  :biggrinking:

Sergen gelecek Aatifi getirecek dertler bitecek :ishock:

Çevrimdışı Renton

Bunu da duydum başkanın 4 ay önce uzatmak istediğini de duydum ama bilice artık yer yok zaten o iş bitti.Şenol hoca olursa herkes çok mutlu olacak luce kendisi galatasaraylı parada fenerde var biz en son tercihi oluruz

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Mayıs 2015, 01:46:22
  • Beşiktaş / Bodrum
Sergen gelecek Aatifi getirecek dertler bitecek :ishock:

Batuhan'ı da alalım geri  :kop:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Mayıs 2015, 01:47:08
  • Beşiktaş / Bodrum
Bunu da duydum başkanın 4 ay önce uzatmak istediğini de duydum ama bilice artık yer yok zaten o iş bitti.Şenol hoca olursa herkes çok mutlu olacak luce kendisi galatasaraylı parada fenerde var biz en son tercihi oluruz

Evet Lucescu Galatasaraylı ama bu sevgisi neden oluştu anlamıyorum ben de.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Renton

Batuhan'ı da alalım geri  :kop:
Abi batuhan çok yaman topçu olmuş bee  :lol: :lol:

Çevrimdışı TØLGA

Geldi tüysüz kartal  :biggrinking: :biggrinking:

:D biliçi savunan adam diyor bunu o diyorsa doğrudur
seçenekler belli zaten bişey söylemesine gerek yok  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Kadir G.

Şenol hocayı bu seneki bursaspora göre yorumlamayalım bence elindeki kadroya göre oynatıyor bu bakımdan çok seviyorum.Trabzonla 2. olduğu sene 23 gol yedi takımı

Şenol hocayı yargılamayı seçtim o isimlerin gelmesi farz oğlu farz zaten. Dediğim gibi kaynak oluşturmak için ba ve pedro da satılabilir. Çünkü o parayla gelecek oyuncular şu anki takıma 3 gömlek fark atar. Bu ikisini 20 ye satarsak hepsini takıma katabiliriz. Bir anda 6-7 transfer olursa takım içindeki bağlar zayıflar derdi de yok artık bende. Gs de çok mu var ama şampiyon olacaklar misal.

Ekstra bir noktaya değinmek gerekirse ba gitti yerine gignac geldi diyelim. Ben aynı katkıyı vereceğini düşünüyorum çünkü dediğim oyuncular alınırsa tr nin en iyi iki yönlü beklerine sahip olacağız. Fuchsun kestiği ortalar maxinin çizgiye inmeleri çok gol attıracak bu adama.

Çevrimdışı Renton

Evet Lucescu Galatasaraylı ama bu sevgisi neden oluştu anlamıyorum ben de.
Hamza hoca bu etkiden sonra kalmayı haketti zaten asıl korkum lucenin fenere gitmesi  :iscrewy:

Çevrimdışı Kadir G.

Bu arada badem bıyık luceyi ikna etmeye çalışıyorlar ama bütçe nedeniyle zor yazmış. İlgileniliyorsa o bile sevindirici.

Çevrimdışı TØLGA

Hamza hoca bu etkiden sonra kalmayı haketti zaten asıl korkum lucenin fenere gitmesi  :iscrewy:
seçim olayları var o 2 klüpte'de ne olur belli olmaz
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Mayıs 2015, 01:53:43
  • Beşiktaş / Bodrum
Şenol hocayı yargılamayı seçtim o isimlerin gelmesi farz oğlu farz zaten. Dediğim gibi kaynak oluşturmak için ba ve pedro da satılabilir. Çünkü o parayla gelecek oyuncular şu anki takıma 3 gömlek fark atar. Bu ikisini 20 ye satarsak hepsini takıma katabiliriz. Bir anda 6-7 transfer olursa takım içindeki bağlar zayıflar derdi de yok artık bende. Gs de çok mu var ama şampiyon olacaklar misal.

Ekstra bir noktaya değinmek gerekirse ba gitti yerine gignac geldi diyelim. Ben aynı katkıyı vereceğini düşünüyorum çünkü dediğim oyuncular alınırsa tr nin en iyi iki yönlü beklerine sahip olacağız. Fuchsun kestiği ortalar maxinin çizgiye inmeleri çok gol attıracak bu adama.

Gignac daha değişik tip forvet.

20 den fazla atamaz ama kanatlara ve Sosa'ya çok yer açar baya hava topu alır sırtı dönük iyi oynar.

Doldurur yerini ama gol açığını kapatmak için mutlaka hücum oynamamız gerekir.

ÇünKÜ Ba stad zamanında açılırsa 30 u kesin bulacaktır seneye.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Renton

Ba 12-13 ve üstü her teklife satılmalı zaten ilaç gibi para olur yarısına yeri doldurulur pedroya yüksek paralar ödemezler şimdi kolombiyada maçlara çıkabilir belki orda sağlam oynarsa iyi okuturuz iyi oldu milli takıma seçildiği

Çevrimdışı TØLGA

Bu arada badem bıyık luceyi ikna etmeye çalışıyorlar ama bütçe nedeniyle zor yazmış. İlgileniliyorsa o bile sevindirici.
devamını görmedinmi anadolu yakasına daha yakın flen dedi  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Kadir G.

20 den fazla atamaz ama kanatlara ve Sosa'ya çok yer açar baya hava topu alır sırtı dönük iyi oynar.

Evet tek kişiye yük binmezse daha sağlıklı olur. Gol kralı çıkmasın şampiyon olalım sadece. Kanattan gelen topu yaya bırakır liberonunda şutu varsa gol atarsın bir örnek. Ben çok işe yarayabileceğini düşünüyorum. 3.6 milyon maaş alıyormuş vergisiz 3.6 yı rahat kabul etmesi lazım.

Çevrimdışı Renton

seçim olayları var o 2 klüpte'de ne olur belli olmaz
Valla adayları dinledim hepsi hamza hocayla devam diyor.Zaten bu havayı yakalamış taraftarda sevdi şimdi hocayı kendi kafasına sıkmaz kimse bence

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Mayıs 2015, 01:58:41
  • Beşiktaş / Bodrum
Ba 12-13 ve üstü her teklife satılmalı zaten ilaç gibi para olur yarısına yeri doldurulur pedroya yüksek paralar ödemezler şimdi kolombiyada maçlara çıkabilir belki orda sağlam oynarsa iyi okuturuz iyi oldu milli takıma seçildiği

Çok da emin olmamak lazım yalnız.

Gignac ikna edilmeden satılmamalı yine de. İyi forvet bulmak zor.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TØLGA

şu güzel soruyu sorayım sana ba tek forvetli sistemde nasıl oynar? :D
bu sistemin oyuncusu olduğunu düşünmüyorum ben kayboluyo
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Kadir G.

devamını görmedinmi anadolu yakasına daha yakın flen dedi  :biggrinking:

Azizin boyunduruğunda çalışacağını düşünmüyorum. Gidersede geçmiş olsun.

Bizimde onu getirmemiz için baya baya imkan oluşturmamız lazım. Serbest olacak o adam. Basıcaksın 3+1 yıllığı 2 şampiyonluk 2 ikincilik getiricek sana.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Badem bıyık kimdir  :lol:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Kadir G.