Ben Bursalı olsam bu takas yorumlarına gülerdim yalnız 
Trabzon'un Töre ile Özer'i takasa sokması gibi bu. Bunlar satacak o adamı hem de sağlam paraya satacaklar.
İşte tolgayı pektemekide üstüne versinler. Zaten tolga bu sene gidecek diyorlar yeni kaleci yelecek demektir.
Bana kalırsa stat tanıtımı için getirecekleri X kişinin yerine lucescuyu getirseler muazzam olur. O olmadı diyelim öyle gözüküyor şenol hoca gelecekse iyi hücum kötü defans yaparız. Yediklerimizin az olması için de maxi/şener(şenol gelirse olabilir) samba fuchs ve mümkünse kaleci weidenfeller adı geçmişti her ne kadar eskisi gibi olmasada hayır diyebilecek insan yoktur heralde elimizdekilere bakarak. lazım. Sola danny artık olcaydan bıktım. Her sene 10 golü 6-7 asisti vardır ama istemiyorum. Takım 40 maçın 30 unda 10 kişi oynuyor gerek yok.
Atibayla uzatır bunlar ama oraya da kaliteli biri lazım. Artık mavuba mı fer mi yoksa imkansıza yakın mbia mı olur bilemem onu anç düşünsün.
İleriye gelirsek töre sosa danny ba dörtlüsü yeterli gözüküyor ama ba nın yaşı gelmişken 15 i veren varsa satılması lazım. Yerine yıllığı 3.5 civarına gelecek free biri gelebilir. Eğer piyasasını devam ettirirse seneye töreyide satabiliriz. Serbest kalacak dsuzsak gider oraya. Böylece bonservis elde eder bonservissiz oyuncu alırız. Kalan parayla da her sene 2 tane tam/olmuş oyuncu getirebiliriz.
Böyle radikal değişiklikler lazım. İşlerine gelince konuşup gerektiğinde elleri bağlı duracaklarsa ordan gidecekler. Tek kelimede destekleyici yazı yazmam. 3.5 senede bir kupa yok. Kredileri bitti.