2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12887822 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Mayıs 2015, 00:46:49
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Kritik maçlarda birşey yapamadılar ? Daha Sosa ve Töre alınmadan önce Ba İstanbulda feyenoorda 3 tane çakmasa bu sene avrupada yoktuk farkındasınız dimi ?
:photo:

Yardır Anıl  :steamed:  :halay:  :kop:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Salıverin küçük enişteyi :hiho:
 :kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Renton

Ba 2 aydır ortalıkta yok kim ne derse desin bir kere sakatlandı mı kendine gelmesi 1 ayı buluyor iyileştikten sonra zeki adam ama hantal kaç maçtır hücumdaki tercihleri yüzünden gol atamıyoruz ne zaman topa vursa savunmadan dönüyor 2-3 kişi boştayken törede aynı işleri yaptı bencillik yaptı bu duruma geldik.Sosa'ya laf yok oyuncu bu adam
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Mayıs 2015, 00:52:38
  • Beşiktaş / Bodrum
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Mayıs 2015, 00:53:31
  • Beşiktaş / Bodrum
Salıverin küçük enişteyi :hiho:
 :kop:

Stad başlığında konu dışı yaptığını görmedim sanma  :akuma: :money:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl

Abi eleştirmek de bir yere kadar. Eleştiri mantıklı olsa amenna ama eleştirmek için eleştirince saçma sapan şeyler söyleniyor. 10 milyon euro vermişsin Töre+Ba almışsın. Adamlar 26-9 gol, 7-11 asist yapmış. Sen daha iyisini kaç paraya alıcaksın ? Sat ikisini de getir Gignac ve Ayewi kimse ses çıkarmasın. Ama ikisini satıp Aatıf alıcaz, kanatta Frei forvette de Tosun oynicak. Oldu kulübün adını da Beşiktaş Belediye Gençlik Spor yapalım oldu olucak.

Çevrimdışı Deniz

Ba 2 aydır ortalıkta yok kim ne derse desin bir kere sakatlandı mı kendine gelmesi 1 ayı buluyor iyileştikten sonra zeki adam ama hantal kaç maçtır hücumdaki tercihleri yüzünden gol atamıyoruz ne zaman topa vursa savunmadan dönüyor 2-3 kişi boştayken törede aynı işleri yaptı bencillik yaptı bu duruma geldik.Sosa'ya laf yok oyuncu bu adam
Hocam sen de iki aydir ortalikta yoksun ozlettin kendini :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Renton

Hocam sen de iki aydir ortalikta yoksun ozlettin kendini :)
Yakalandık  :tabe: eyvallah bende özledim buraları transfer dönemi yaklaştı çıktım tekrar sinir hastası oldum takım yüzünden tedavi görüyorum  :lol:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Mayıs 2015, 00:57:20
  • Beşiktaş / Bodrum
Abi eleştirmek de bir yere kadar. Eleştiri mantıklı olsa amenna ama eleştirmek için eleştirince saçma sapan şeyler söyleniyor. 10 milyon euro vermişsin Töre+Ba almışsın. Adamlar 26-9 gol, 7-11 asist yapmış. Sen daha iyisini kaç paraya alıcaksın ? Sat ikisini de getir Gignac ve Ayewi kimse ses çıkarmasın. Ama ikisini satıp Aatıf alıcaz, kanatta Frei forvette de Tosun oynicak. Oldu kulübün adını da Beşiktaş Belediye Gençlik Spor yapalım oldu olucak.

4 saatim bunu anlatmakla geçti bugün  :iohmygod:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Yakalandık  :tabe: eyvallah bende özledim buraları transfer dönemi yaklaştı çıktım tekrar sinir hastası oldum takım yüzünden tedavi görüyorum 
Benim doktoru tavsiye ederim :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Mayıs 2015, 01:00:29
  • Beşiktaş / Bodrum
Konu Dışı :

Arjantin'in iki devinin Libertadores Kupası kapışmasında Boca'nın fanatikleri kaynak makinesiyle deldikleri çıkış tüneline ikinci yarı öncesi biber gazı attı. River Plate'li oyuncular yanınca maç tatil oldu.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kadir G.

Benim düşündüğüm takas olayı herkesin faydasına olacaktır.

Tolga-pedro yada ersan- pektemek üstüne 5 milyon euro ya ozan volkan şener.

Adamların ne kalecisi var ne stoperi. Oradan şenerle ozan bana yeter ya. Ozan çok büyük futbolcu olacak üstünde durulursa, şenol hoca ile 2-3 senesi daha var.

Alma şansımız olsa ozanla pedroyu kafa kafaya takaslardık. Çok iyi futbolcu dahası da olacak gibi.

Çevrimdışı Anıl

Konu Dışı :

Arjantin'in iki devinin Libertadores Kupası kapışmasında Boca'nın fanatikleri kaynak makinesiyle deldikleri çıkış tüneline ikinci yarı öncesi biber gazı attı. River Plate'li oyuncular yanınca maç tatil oldu.
Boca 3-0 hükmen mağlup sayıldı ve 2 yıl uluslararası turnuvalardan men edildi :tabe:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Mayıs 2015, 01:02:30
  • Beşiktaş / Bodrum

Alma şansımız olsa ozanla pedroyu kafa kafaya takaslardık. Çok iyi futbolcu dahası da olacak gibi.

Ben Bursalı olsam bu takas yorumlarına gülerdim yalnız :D

Trabzon'un Töre ile Özer'i takasa sokması gibi bu. Bunlar satacak o adamı hem de sağlam paraya satacaklar.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Stad başlığında konu dışı yaptığını görmedim sanma  :akuma: :money:
Kiiiimmmm? Beeeennnn? Nerda :alala: :kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Anıl

Ben Bursalı olsam bu takas yorumlarına gülerdim yalnız :D

Trabzon'un Töre ile Özer'i takasa sokması gibi bu. Bunlar satacak o adamı hem de sağlam paraya satacaklar.
Özer>Töre diyen çıkar şimdi :s19:

Çevrimdışı Renton

Almeidaya 2 m vermiştik adamın yanında sosa yoktu töre yoktu 20 maçta 10 a 7 yapmıştı ba nerdeyse 10 tane penaltı atmıştır 42 maç yaptı.Ha almeida niye 20 maç yapmış dersen ona lafım yok ama dembayı izliyoruz ilk havası yok sanki

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Mayıs 2015, 01:03:51
  • Beşiktaş / Bodrum
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Mayıs 2015, 01:04:35
  • Beşiktaş / Bodrum
Almeidaya 2 m vermiştik adamın yanında sosa yoktu töre yoktu 20 maçta 10 a 7 yapmıştı ba nerdeyse 10 tane penaltı atmıştır 42 maç yaptı.Ha almeida niye 20 maç yapmış dersen ona lafım yok ama dembayı izliyoruz ilk havası yok sanki

İlk havasından ziyade ilk kondisyonu yok.

Çok ağır geldi sezon.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Mayıs 2015, 01:04:54
  • Beşiktaş / Bodrum
Özer>Töre diyen çıkar şimdi :s19:

Şeyşu eşittir Töre artı Para  :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl

Abi zaten ben şuan herkes çok iyi falan demiyorum. Takımda Tolgay ve Günay dışında oynayan yok şuan. Benim anlatmak istediğim başka birşeydi. Yapılan yorumlar Töre-Ba gitsin Kerim-Aatif-Tosun oynasına varmış artık. Bu kadarı abartı

Çevrimdışı Renton

Abi zaten ben şuan herkes çok iyi falan demiyorum. Takımda Tolgay ve Günay dışında oynayan yok şuan. Benim anlatmak istediğim başka birşeydi. Yapılan yorumlar Töre-Ba gitsin Kerim-Aatif-Tosun oynasına varmış artık. Bu kadarı abartı
Oklar yine almanları gösteriyor günay-tolgay adamlar işi biliyor valla.Öyle bir mevzu yok zaten de aatıf mı  :lol: ama ben son maçlarda tosunu görmek isterdim ba yürüyemiyor kaç maçtır neden bu ısrar anlayamıyorum adam ezbere iş yapıyor her seferinde olcayla tolgayın çıkmadığı maç yok ya bu adamlar hiç iyi oynamıyor mu klasik değişiklikler oyun okuma yok bilictede madem mustafayı alıyosun çift forvete dön adamı kanatta oynatıyor madem kanat oynatacaksın kerimi al

Çevrimdışı BlackEagle1989

bir sezonu daha cope attik.. asil bu sezon o sezondu cok heves etmistik bide yaninda seba sezonudu daha daha cok heveslendik ama yikildik buyuk bir yikim oldu..

yeni sezonda yeni teknik direktor sart

yeni kaleci ( gunay ne kadar iyi niyetli olsada yetmez) tolga veya cenkten biri gitmeli.
Sol bek  ve sag bek tosic olabilirdi mesela
bir tane ust duzey stoper sert olmali ( sivok kesin kalmali)
yirtici sert onlibero  Nigel de jong veya Mbia biri ikiside bonservissiz
sag acik - danny bonservissiz
bir tane hizli kolay adam gecen bir forvet

gitmesi veya kira verilmesi

tolga veya Cenk kiralik veya satilik
mustafa Yokdemek sat gitsin
ugur serbest
necip kiralik
Mami kiralik
Opare geri ver
Milosevic kiralik

Yedek kulube seneye

Olcay, Gunay, kerim, Cenk T, Atiba, Ersan, Atinc, Oguzhan, Veli

Çevrimdışı Hasan Tahsin

[/quote
Töre ve Ba yı çok erken şişirdiler. Töre için uefa maçlarına menajerler vs geldi, Ba için türküler yakıldı ve hatta zonguldak ın bir ilçesinde 40 kişilik koro türkü söyledi. Basın da bunları katmerleyip yayınladı.
Töre öyle bir havaya girdi ki olimpiyattaki rövanş maçının 118. dakikası olmuş her iki takım işi penaltılara bırakıp oyunu rölantiye almış ama zatı muhterem o dakikada depar atıp rakibe basmaya çalışıyordu. Öyle ya 3-4 avrupa kulübü kendisini izliyor. Görün beni dakika 118 ama ben hala koşuyorum. Sonrası malum Balkes maçında yürümekten bile acizdiler. Bir daha da toparlanamadılar. Keşke diyorum Liverpool'u elemeseydik te şampiyon olaydık
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Renton

bir sezonu daha cope attik.. asil bu sezon o sezondu cok heves etmistik bide yaninda seba sezonudu daha daha cok heveslendik ama yikildik buyuk bir yikim oldu..

yeni sezonda yeni teknik direktor sart

yeni kaleci ( gunay ne kadar iyi niyetli olsada yetmez) tolga veya cenkten biri gitmeli.
Sol bek  ve sag bek tosic olabilirdi mesela
bir tane ust duzey stoper sert olmali ( sivok kesin kalmali)
yirtici sert onlibero  Nigel de jong veya Mbia biri ikiside bonservissiz
sag acik - danny bonservissiz
bir tane hizli kolay adam gecen bir forvet

gitmesi veya kira verilmesi

tolga veya Cenk kiralik veya satilik
mustafa Yokdemek sat gitsin
ugur serbest
necip kiralik
Mami kiralik
Opare geri ver
Milosevic kiralik

Yedek kulube seneye
en
Olcay, Gunay, kerim, Cenk T, Atiba, Ersan, Atinc, Oguzhan, Veli
Valla ANÇ geçen gün çıkmış kaleci almayacağız bırakalım bu çocuklar geleceklerini bizim verdiğimiz şansla yaratsınlar gibisinden sözler söyledi tam hatırlamıyorum.Ya beşiktaş a takım kalesi yetiştirme yurdu mu bu nasıl bir mantıktır iyi oyuncular karakterlilerde ama yetmiyor.bu kafayla 1 sene daha çöp olur