2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12887731 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Benim düşündüğüm takas olayı herkesin faydasına olacaktır.

Tolga-pedro yada ersan- pektemek üstüne 5 milyon euro ya ozan volkan şener.

Adamların ne kalecisi var ne stoperi. Oradan şenerle ozan bana yeter ya. Ozan çok büyük futbolcu olacak üstünde durulursa, şenol hoca ile 2-3 senesi daha var.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Mayıs 2015, 22:32:58
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Gelmesi gereken bek tipi için Taktiksel analiz yapalım.

Sağ Bek : Töre içeri girip şut atmayı seviyor. Dolayısıyla çizgiye inen dinamik ve hızlı sağ bek lazım Şener biçilmiş kaftan.

Sol Bek : Danny gelirse bu adam oyun kurucu kanat gibi oynar. Gelecek sol bek o yüzden çizgiye inen değil ayağı düzgün orta yapan dengeli adam olmalı. Fuchs da bunun için biçilmiş kaftan.

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Adamların ne kalecisi var ne stoperi. Oradan şenerle ozan bana yeter ya. Ozan çok büyük futbolcu olacak üstünde durulursa, şenol hoca ile 2-3 senesi daha var.
Ozan'ı takasta kimseye vermezler direk para isterler :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Mayıs 2015, 22:33:57
  • Beşiktaş / Bodrum

Sadece Ozan'a 15 milyon euro istiyorlar  :kop:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı GÖRKEM

Bu da espri :)

Danny Ba Töre

Ba ve Töre'ye bu kadar tapmanizi anlayamiyorum.

Çevrimdışı Tolga

Gelmesi gereken bek tipi için Taktiksel analiz yapalım.

Sağ Bek : Töre içeri girip şut atmayı seviyor. Dolayısıyla çizgiye inen dinamik ve hızlı sağ bek lazım Şener biçilmiş kaftan.

Sol Bek : Danny gelirse bu adam oyun kurucu kanat gibi oynar. Gelecek sol bek o yüzden çizgiye inen değil ayağı düzgün orta yapan dengeli adam olmalı. Fuchs da bunun için biçilmiş kaftan.

:claps: :claps:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Mayıs 2015, 22:36:53
  • Beşiktaş / Bodrum

Şenol Güneş gelirse 3 aşağı 5 yukarı böyle olur. Çünkü yabancı kaleci aldırmaz. Gerçi Cech'e hayır demez ama Cech gelmesi için Ba'nın ya da Pedro'nun satılması gerekiyor.

Sol Bek : Fuchs

Sağ Bek : 1 - Maxi 2 - Şener

Stoper : Samba

Sol Açık : Danny
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

yahu ne 15 i . yabancı serbest kalmasa ok de, artık ederi 5 milyondan biraz fazladır. At. madrid bilmem ne deniyor bıraksınlar. Verecekleri para maksimum 5 milyon onlarında.

Tolga gibi kaleciyi pedroyu pektemeği kaça alacaklar acaba. Fernandaonun yedeği enes ünal olurmu. O yüzden bugün o durumdalar.

Çevrimdışı Tolga

Şenol Güneş gelirse 3 aşağı 5 yukarı böyle olur. Çünkü yabancı kaleci aldırmaz. Gerçi Cech'e hayır demez ama Cech gelmesi için Ba'nın ya da Pedro'nun satılması gerekiyor.

Sol Bek : Fuchs

Sağ Bek : 1 - Maxi 2 - Şener

Stoper : Samba

Sol Açık : Danny
Bu isimleri söylüyoruz da bunlar yönetime iletecek kişi var mı forumda lütfen iletsinler :D

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Milosevic ne yapar bu sene ?
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Deniz

Aatifa ben hayir demem tam gorev adami.olcayin yerine oynatilir
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Mayıs 2015, 22:41:10
  • Beşiktaş / Bodrum
Ba ve Töre'ye bu kadar tapmanizi anlayamiyorum.

Beşiktaş'ın bu sene attığı gol sayısı 84

Ba ve Töre'nin etki ettiği gol sayısı 54
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Ben ki duygusal bakmam hiç bir olaya..

Günay güzel insan, iyi kaleci. bizdeki tüm kalecilerden de daha iyi.

Üstüne cech getireceklerse tamam, ama aksi birşey olur standart biri gelecek olursa yazık olur.

https://www.facebook.com/Forzabesiktas/videos/925108060858052/

Çevrimdışı Deniz

Dusuk..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

sırf bu yüzden biliç artık gitmeli.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Tek Büyük Beşiktaş

Nasıl yani  :) @Armağan Bozkurt

Koskoca Beşiktaş da, koskoca 30 35 kişilik kadroda 2 kişinin omuzlarındaysa skor yükünün %80 i, bir yanlışlık var demektir.

Görüyoruz işte, o isimlerden biri durunca, maç kazanamaz hale geliyorsun.

Çevrimdışı talha

Şener i ben halen daha beğenmiyorum Şenol gelecekse Ozanı getirsin :)
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Koskoca Beşiktaş da, koskoca 30 35 kişilik kadroda 2 kişinin omuzlarındaysa skor yükünün %80 i, bir yanlışlık var demektir.

Doğru  :claps: :claps: :claps:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı GÖRKEM

1. birbirine yapilan asistleri cikarman gerekiyor.

2. sen bütün maclardaki golleri yazmissin. Türkiye Kupasi ve Avrupa Ligindeki dandik Takimlara atilanlari cikar ordan.

3. önemli olan maclara da bak. sadece Lige baksak bile toplam Gole katki sayilari 32. Fernandao'nun tek basina ulastigi sayi 29!  :evillol:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Mayıs 2015, 22:53:00
  • Beşiktaş / Bodrum
Trabzonspor'un efsane ismi Bursaspor teknik direktörü Şenol Güneş'in Beşiktaş'a gideceği sesleri iyiden iyiye yükelemeye başladı.

Bursaspor’un 16 Mayıs’ta yapılacak Genel Kurulu’nda yeniden Başkan adayı olan Recep Bölükbaşı, seçildiği takdirde önümüzdeki sezon yole kesinlikle Şenol Güneş’le yola devam edeceklerini açıklarken, Beşiktaşlı yöneticiler de Başkan Fikret Orman’a yeni sezonda takımın başına Şenol Güneş’i getirmesi yönünde baskılarını sürdürüyor.

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Bursadan bir adam isterim o da Emre Taşdemir

Çevrimdışı Deniz

Dogru soz.bu bilicin oyun duzeni iste.tum oyunu iki kisinin omzuna yikmis,biri kotu oldu mu puan kaybediyoruz.boyle cag disi futbol anlayidi mi olur.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

San Mames'i beğenmiyorum demiştim aman abi forum bu stada hayran, taşlanırsın dediler. Şenol Güneş'i de beğenmiyorum dersem taşlanırmıyım  :) Önceki sayfalarda yazmışsınızdır muhakkak ama neden beğeniyorsunuz bu kadar ; bir tekrar olabilir mi ?
Tek Büyük Beşiktaş