2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12903089 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Muhammed Salah diyorum başkada bişe Demiyorum :bandit:
Başkan Kafalar Abramoviçi :ishock: :ishock:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı GÖRKEM

Bu bonservis olayından sonra Fuchs , Maxi , Samba ve Danny. Bu 4'lüyü alıp kapatabiliriz transferi.

orta sahayi unuttun galiba. Fuchs'dan cok daha önemli olan Transfer Mavuba.

Motta idare eder sol Bekte.

Çevrimdışı talha

Zaten adamlar ondan da umudu kesmişti orada oynayamadı Sosa çok  büyük riskli zaten her zaman bu kumarı oynamaya razı mısın
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı TØLGA

Muhammed Salah diyorum başkada bişe Demiyorum :bandit:
Başkan Kafalar Abramoviçi :ishock: :ishock:
o iş geçeli çok oldu bilmiyon mu?
üstüne soğuk bir su iç  :iblush:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

orta sahayi unuttun galiba. Fuchs'dan cok daha önemli olan Transfer Mavuba.

Motta idare eder sol Bekte.
bencede Motta Yeterli , Fakat Alternatif şart daha doğrusu Mottaya Rekabet edecek adam lazım İsmaille olmaz bu iş , Biliç 2 Maç Opareyi oynattı Sol bek te , Motta Bomba gibi dondu geri :iscrewy:
Mottaya rekabet etmesini sağlayacak bir alternatif şart ...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

bencede Motta Yeterli , Fakat Alternatif şart daha doğrusu Mottaya Rekabet edecek adam lazım İsmaille olmaz bu iş , Biliç 2 Maç Opareyi oynattı Sol bek te , Motta Bomba gibi dondu geri :iscrewy:
Opare'yi de alamıycaz galiba bu UEFA şeysinden dolayı :alala:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

o iş geçeli çok oldu bilmiyon mu?
üstüne soğuk bir su iç  :iblush:
Niye ya , Fiorentinada Kiralık oynamıyormu ??? Bonservisini mi aldılar yoksa :alala: :alala: @Tolga
Cech i bi alsak Varya :halay: :halay: :halay:
Cech olmayacaksa Başka kaleci almaya gerek yok sonuçta Gelecek kaleci Cenk , Tolga ve Gunaydan iyi olmalı yoksa Fuzuli transfer olur , Cech olmazsa Ben 1.ci Kaleci olarak Gunay oynamalı diyorum :ok:

Çevrimdışı Kitap

QPR 3-0 yeniliyor su an. Eğer maçı kaybederlerse kume dusucekleri kesinleşiyor. Yonetimin Fer'den haberi var mıdır ki kiralık olarak gelebilir

Opare'yi de alamıycaz galiba bu UEFA şeysinden dolayı :alala:
konu o değil kardeşim Motta ya Onunla rekabete girecegi bir alternatif lazım , Bir Opare gelmeden önceki Mottaya bak , Birde Opare 2 Maç sol bekte oynadıktan sonraki Mottaya bak :iscrewy:
Bi anda 2 Ye katladı performansını Motta... İşte bu Rekabetin sonucu :iscrewy:
İsmaille olmaz bu iş

Çevrimdışı GÖRKEM

öyle bakarsan heryere Transfer lazim. en önemli aciklari kapatmak ile yetinmek zorunda kalacagiz gibi. öncelik Stoper, Sag Bek, ve Orta Sahada.

öyle bakarsan heryere Transfer lazim. en önemli aciklari kapatmak ile yetinmek zorunda kalacagiz gibi. öncelik Stoper, Sag Bek, ve Orta Sahada.
En gereksiz yer orta saha bence , Veli , Tolgaz , Ozi , Sosa ve Atiba var zaten daha ne yapacaksın Orta sahayı ??
İsmaili gönder kiralık olarak oraya da Motta ile rekabete girebilecek bi adam al olsun bitsin :iscrewy:
Tabi Çok iyi bir sagbek şart :bandit:
Pedroyuda 4-5 milyona okutup üst düzey bir stoper de alabilriz :bandit:

Çevrimdışı GÖRKEM

En gereksiz yer orta saha bence , Veli , Tolgaz , Ozi , Sosa ve Atiba var zaten daha ne yapacaksın Orta sahayı ??
İsmaili gönder kiralık olarak oraya da Motta ile rekabete girebilecek bi adam al olsun bitsin :iscrewy:
Tabi Çok iyi bir sagbek şart :bandit:
Pedroyuda 4-5 milyona okutup üst düzey bir stoper de alabilriz :bandit:

Atiba'nin sözlesmesi bitiyor. uzatlimasi icin kabul edilemeyecek sartlar talep etti. hem o mevkide lider Karakterde Oyuncunun olmasi Takima seviye atlatabilir. Atiba zaten o Oyuncu degil.

Atiba'nin sözlesmesi bitiyor. uzatlimasi icin kabul edilemeyecek sartlar talep etti. hem o mevkide lider Karakterde Oyuncunun olmasi Takima seviye atlatabilir. Atiba zaten o Oyuncu degil.
o bahsettiğin karakterde futbolcumuzda var zaten abi Oda Tolgay Ali Arslan :iscrewy:
Mavuba ile Atiba arasında hiçbir fark yok , Mümkünse Atiba ile uzatmak lazım ligi tanıyor en azından :iscrewy:

Çevrimdışı GÖRKEM

o bahsettiğin karakterde futbolcumuzda var zaten abi Oda Tolgay Ali Arslan :iscrewy:
Mavuba ile Atiba arasında hiçbir fark yok , Mümkünse Atiba ile uzatmak lazım ligi tanıyor en azından :iscrewy:

:ebebe:

Çevrimiçi Samet Ç

Tolgay lider değil. Mavuba ile Atiba arasında mı fark yok ?   :ebebe:

Çevrimiçi Samet Ç

Ligi tanıyor diye 33 yaşındaki adama 3 yıllık sözleşme vermem bir de imza parası istiyor ise. Bir de yıllık 1.750 istiyor. Gitsin Kopenhag'ta takılsın.

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Motta'nın sene başı bonservisini almak hataydı.Yönetim aynı hatayı Opare'de yapmaz diye düşünüyorum

Oyuncuyu alırken 2-3 sene kiralamak lazım.Kapağı Türkiye'ye atınca yan gelip yatıyorlar.Sene sonu 1 stoper alınacak kesin.Başka kesin olan bir mevki yok galiba yani seneye yine solda Motta'yı solda Serdar'ı görebiliriz.Tabi ŞL'ye gidersek defans'tan en az 2 adam değişmeli

Ligi tanıyor diye 33 yaşındaki adama 3 yıllık sözleşme vermem bir de imza parası istiyor ise. Bir de yıllık 1.750 istiyor. Gitsin Kopenhag'ta takılsın.
O 33 yaşındaki adam 25 Yaşındaki delikanlılardan daha çok mücadele ediyor :iscrewy:
Adam ahtapot gibi her topu topluyor daha ne yapsın Atibasız bir orta sahamızın halini düşünemiyorum, Mavubanında Atibadan çok daha iyi olmadığını da ısrarla söylüyorum :bandit:

Çevrimdışı TØLGA

Niye ya , Fiorentinada Kiralık oynamıyormu ??? Bonservisini mi aldılar yoksa :alala: :alala: @Tolga
Cech i bi alsak Varya :halay: :halay: :halay:
Cech olmayacaksa Başka kaleci almaya gerek yok sonuçta Gelecek kaleci Cenk , Tolga ve Gunaydan iyi olmalı yoksa Fuzuli transfer olur , Cech olmazsa Ben 1.ci Kaleci olarak Gunay oynamalı diyorum :ok:
kiralıkta 15e okutmak varken sana neden versin?  :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

O 33 yaşındaki adam 25 Yaşındaki delikanlılardan daha çok mücadele ediyor :iscrewy:
Adam ahtapot gibi her topu topluyor daha ne yapsın Atibasız bir orta sahamızın halini düşünemiyorum, Mavubanında Atibadan çok daha iyi olmadığını da ısrarla söylüyorum :bandit:
Tolgay-Khedira ikilisini düşünsenize :bandit: :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı TØLGA

Tolgay-Khedira ikilisini düşünsenize :bandit: :evillol:
size daha kaç kere gündüz vakti alkol almayın diyim ben yaaaa  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

size daha kaç kere gündüz vakti alkol almayın diyim ben yaaaa  :evillol: :evillol:
Alkol yok bizde gardaş kaçak cuğara var :bandit: :kop:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Nasıl olacak bu işler.. :bandit:

Çevrimdışı yigitcan1903

Hala transfer bekleyenler dağılabilir
Free falan demeyin,onlara da salça olacaklar

Çevrimdışı Yakup

qpr küme düştü ne kadar isim varsa yazılır bize ama biz "hiç birini" alamayız.  :biggrinking:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....