2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12902902 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimiçi mayguntr

Boşuna Lucien Favre demiyoruz.

Bugünkü galibiyetle ile ligde Avrupa kupalarına katılmaya hak kazanan ya da hala katılma mücadelesi veren ilk 8 takımı mağlup etmeyi başardı. ( Bayern, Wolfsburg, Leverkusen, Schalke, Augsburg, Bremen, Hoffenheim, ve Dortmund )

Biri büyük takım hocası mı dedi?
Gelmez de sorsan Favre kim derler? Hele bir kaç yıl öncesine kadar!
Oynattığı oyunu söylemiyorum bile.

Gladch'ın bu sene nerdeyse tüm maçlarını izledim , cidden çok büyük zevk veren bir hücum futbolu oynatıyor , çok da yetenekli bir oyuncu grubu yok elinde ama yinede takır takır işleyen bir düzenleri var set oynuyolar kontro oynuyolar oyunu dinlendiriyolar her şeyi yapıyolar keşke gelse derim de zannetmiyorum Şampiyonlar Ligi biletini de almışken Beşiktaşa geleceğini.

Çevrimdışı atalay

Gladch'ın bu sene nerdeyse tüm maçlarını izledim , cidden çok büyük zevk veren bir hücum futbolu oynatıyor , çok da yetenekli bir oyuncu grubu yok elinde ama yinede takır takır işleyen bir düzenleri var set oynuyolar kontro oynuyolar oyunu dinlendiriyolar her şeyi yapıyolar keşke gelse derim de zannetmiyorum Şampiyonlar Ligi biletini de almışken Beşiktaşa geleceğini.
Zaten artık olmaz. Bundesliga'yı 2. ya da 3.bitirecekler. 2 sene önce teklif etmeliydik. Ama ben bizim yönetimin o zamanlar Favre'yi tanıdığını bile zannetmiyorum.Feda,genç oyuncular diyorsan Favre, Tigana doğru isimler. Aybaba, Bilic değil. Bu arada Bilic'in önemli katkısı oldu takıma o ayrı mesele.

Çevrimdışı Anil

Hatırlarsınız Ernst'de FEDA vurgununa uğramıştı daha sonra o paralar Almeida'lara Fernandes'lere yedirilmişti bir güzel. Atiba kaliteli bir oyuncu ve eğer istediği rakam ederi kadar ise kesinlikle verilmeli. Bugün Ernst'e Kasımpaşa Spor Kulübü Beşiktaş kadar senelik ücret ödüyorsa Atiba'ya da takımın ortalaması kadar bir zam neden olmasın. İkili mücadeleye mi girmedi, takımı mı sabote etti Quaresma gibi. Mavuba ile çok fazla bir kalite farkı olduğunu da düşünmüyorum. Süper lige dışarıdan gelecek en kral yabancı bile -bir Alex değilse- ilk senesinde takır takır oynayamayacaktır. Üçe beşe bakmadan kontrat yenilenmeli diye düşünüyorum.
Böyle bir zihniyet olamaz. Ersnt tabiki de Beşiktaş ta daha düşük ücrete oynayacak. Beşiktaş la Kasımpaşa yı aynı kefeye koymayın lütfen.

Çevrimdışı Çağatay

Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Tolga

böyle bir haber çıkmış ilgileniyomuyuz hakkaten bu adamla ?

http://www.transfermarkt.com.tr/dusko-tosic-quot-trabzonspor-ile-anla%C5%9Fmad%C4%B1m-be%C5%9Fikta%C5%9F-da-istiyor-quot-/view/news/196739

Aklı sıra bizi de devreye sokarak fiyat yükseltecek.

Trabzon'a gider en fazla bizim ilgimiz yoktur.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı TØLGA

valla biliçin ilk senesinde de adı geçmişti emin olma derim  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Mayıs 2015, 00:26:26
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

:tabe:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

valla biliçin ilk senesinde de adı geçmişti emin olma derim  :bandit:
Sanmıyorum yine de  :) :icool:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Yeni transferimiz eski KGB-Spor'da oynamış çılgın sağ kanat :evillol: :evillol:

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Deniz

Gecen haftaya kadar atiba ile 1+1 sene  ve 1 milyon € ile sozlesme yenilenmesini,sivokla ile de 1 senelik 800 bin € dan sozlesme yenilenmesini yoksa ikisinin de ayrilmasinin hayirli olacagini dusunuyordum.

Ama Bu transfer kisitlama mevzusundan sonra elimiz kolumuz baglandi.
İki oyuncu ile de gorusulup atibayla 2+1 ve senelik 1.4 milyon ,sivokla da 1+1 ve senelik 1.2 milyondan sözleşme imzalanmalidir.taviz veriyoruz ama vermek zorundayiz.finansal fair playe uymazsak seneye bizi kupalara almazlar.yaz dönemi max 2-3 transferle kapatilir.onlar da free oyuncular olacak.piyasadaki free oyuncular da 2+1 senelik sozlesmeden asagi gelmez.

Yapabilecegimiz transferleri de sag ve sol beke ve dannyi alarak kullanabiliriz.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı GÖRKEM

Gecen haftaya kadar atiba ile 1+1 sene  ve 1 milyon € ile sozlesme yenilenmesini,sivokla ile de 1 senelik 800 bin € dan sozlesme yenilenmesini yoksa ikisinin de ayrilmasinin hayirli olacagini dusunuyordum.

Ama Bu transfer kisitlama mevzusundan sonra elimiz kolumuz baglandi.
İki oyuncu ile de gorusulup atibayla 2+1 ve senelik 1.4 milyon ,sivokla da 1+1 ve senelik 1.2 milyondan sözleşme imzalanmalidir.taviz veriyoruz ama vermek zorundayiz.finansal fair playe uymazsak seneye bizi kupalara almazlar.yaz dönemi max 2-3 transferle kapatilir.onlar da free oyuncular olacak.piyasadaki free oyuncular da 2+1 senelik sozlesmeden asagi gelmez.

Yapabilecegimiz transferleri de sag ve sol beke ve dannyi alarak kullanabiliriz.

yapmayin. aslinda bende severdim ama bu yaptigi pazarlik nankörluktür.

hadi 1.75 i verdik diyelim. 33 yasina gelen bir Oyuncunun 3 yillik sözlesmede israrci olmasi ve arti imza parasi istemesi icin ne kadar yüzsüz olmasi gerekiyor?

Takima seviye atlatsa buna belki anlayis gösterilebilir. ancak fiziken cöktügü yaslara gelen bir görev adami olarak bu kadarini talep etmek terbiyesizliktir ve o Oyuncunun Besiktas'ta yeri olmadigini gösterir.

zaten Atiba'ya bu kadarini vereceksek ayni paraya Avrupa'dan daha iyisini de alabiliriz. yani tamamen gereksiz olur Atiba'yi tutmak.

kisitlama son 2 seneye bakiyor. 1 stoper, 1 sag bek, ve 1 orta saha alacak durumda degilsek biz daha ne konusuyoruz büyümeyi ve Sampiyonluklari?

gecelim onlari. iyi arastirirsan uygun fiyata uygun Adam her zaman bulursun.

[ Son Düzenleme: 10 Mayıs 2015, 09:51:32 GÖRKEM ]

Çevrimiçi Samet Ç

böyle bir haber çıkmış ilgileniyomuyuz hakkaten bu adamla ?

http://www.transfermarkt.com.tr/dusko-tosic-quot-trabzonspor-ile-anla%C5%9Fmad%C4%B1m-be%C5%9Fikta%C5%9F-da-istiyor-quot-/view/news/196739
bonservisle adam alamayız alsak bile bu tip oyuncu alacağımızı sanmıyorum.

Çevrimdışı GÖRKEM

Stoper, Sag Bek, Orta Saha. fazla birsey degil bu. gerekirse Oyuncu satacaksin.

Buna ragmen Bonservis ödeyemiyorsan serbest Oyuncu alacaksin. bunun da el parasi var deyip ayni zamanda Atiba'nin el parasini vereceksen burda bir yanlislik var demektir.

Çevrimdışı JoseDemba

İmlansızmı  :bawling: Belki Cl'ye gidersek olur ama talibi çoktur.
Ölene Kadar SİYAH BEYAZ!

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Bizim taraftarın şu transfer açgözlülüğüne hastayım. Önceki sayfalarda sırf transfer yapabilmek için Ba'yı, Töre'yi, Tolgay'ı, Oğuzhan'ı göndermiş bazı arkadaşlar... Yerine alacağımız adamlar bunlardan hem daha iyi, hem de daha ucuz olacak herhalde? Ülkeye, takıma alışma sürecini saymıyorum bile.

Transfer kısıtlaması varsa mantıklı olan şey mevcut iyi oyuncuları tutup birkaç serbest oyuncuyla takviye etmektir. En iyi oyuncuları göndermenin mantığını ben anlamadım açıkçası. Beğenilmeyen Oğuzhan Sneijder'den 1000 küsür dakika az oynayıp 2 kat fazla asist yapmış ve biz bu adamı göndermek istiyoruz. FM'den çıkıp gerçek hayata dönün lütfen.

Maksimum 2-3 transferle kapatırız bu yazı. Onlar da ya serbest ya da kiralık olur. Chelsea ile ilişkileri kullanıp 1-2 genç kiralayabiliriz belki. Fazlasını beklemeyin.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı Tolga

Bizim taraftarın şu transfer açgözlülüğüne hastayım. Önceki sayfalarda sırf transfer yapabilmek için Ba'yı, Töre'yi, Tolgay'ı, Oğuzhan'ı göndermiş bazı arkadaşlar... Yerine alacağımız adamlar bunlardan hem daha iyi, hem de daha ucuz olacak herhalde? Ülkeye, takıma alışma sürecini saymıyorum bile.

Transfer kısıtlaması varsa mantıklı olan şey mevcut iyi oyuncuları tutup birkaç serbest oyuncuyla takviye etmektir. En iyi oyuncuları göndermenin mantığını ben anlamadım açıkçası. Beğenilmeyen Oğuzhan Sneijder'den 1000 küsür dakika az oynayıp 2 kat fazla asist yapmış ve biz bu adamı göndermek istiyoruz. FM'den çıkıp gerçek hayata dönün lütfen.

Maksimum 2-3 transferle kapatırız bu yazı. Onlar da ya serbest ya da kiralık olur. Chelsea ile ilişkileri kullanıp 1-2 genç kiralayabiliriz belki. Fazlasını beklemeyin.
:hosgeldin söylediklerinin çoğuna katılıyorum :ok:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bende katılıyorum :claps:

En akıllıcası öyle olur şuanki durumda :ok:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ozan062

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Mayıs 2015, 15:12:02
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Bu bonservis olayından sonra Fuchs , Maxi , Samba ve Danny. Bu 4'lüyü alıp kapatabiliriz transferi.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Bu bonservis olayından sonra Fuchs , Maxi , Samba ve Danny. Bu 4'lüyü alıp kapatabiliriz transferi.
Şu 4 lü alınsın başka kimseyi almasalar da olur :biggrinking:

Çevrimdışı talha

Şu 4'lü bizi iki sene çok rahat kotarır zaten. :evillol:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Haklısın yalnız kiralanacak oyuncular genç olmamalı en az 25 yaş üstü tecrübeli,daha önce şampiyonluk yaşamış oyuncular olmalı.Kadroyu yeterince gençleştirdik zaten

Çevrimdışı talha

Haklısın yalnız kiralanacak oyuncular genç olmamalı en az 25 yaş üstü tecrübeli,daha önce şampiyonluk yaşamış oyuncular olmalı.Kadroyu yeterince gençleştirdik zaten

25 yaşında şampiyonluk adamı kiraya verecek takım ya umudu kesmiştir ya sakatlıktan çıkamıyordur. Ne yapacan onları.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Celestine Babayaro

25 yaşında şampiyonluk adamı kiraya verecek takım ya umudu kesmiştir ya sakatlıktan çıkamıyordur. Ne yapacan onları.

Sosa'yı da almasaydık o zaman geri yollayalım hadi :)