2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12911643 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Atkar

Abate ve Fuchs neden hala gündeme  gelmiyor hiç anlamıyorum.Ön libero mevkisinde de Mbia,Mavuba,Fer,De Jong hepsi ihtiyacı karşılar,hangisi gelirse kâfiyiz.Kale ve stopere para harcamalıyız.2 tane A kalite stoper lazım.1 tanesi bonservis Vlaar/Samba/Zambrano vb bonservissiz,1 tanede 6-7M bonservis verip yine A kalite stoper almalıyız.Sol kanata Danny diyorlar.İmkan olsa daha iyisi alınsa keşke ama Dannyde 2 yıl ihtiyacı karşılar.Sol kanata Podolski çok iyi gider de maliyeti yüksek olur.Bide forvet konusuna değinicem.Demba Ba tek başına seneyi kaldıramaz.Hava toplarına hakim,kenardan gelip 7-8 tanede sallayabilecek hamle forvet lazım.Cenkte 6-7 tane sallarsa zaten Pektemeke de veda edilir

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Mayıs 2015, 14:12:57
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Sol bek beklemiyorum ama diğerleri olacaktır :icool:

İsmail'in yerine ya alınır ya oraya Opare alınır :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Fuchs iyi oyuncu ama bi 90 dk izlemem lazım :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tolga

İsmail'in yerine ya alınır ya oraya Opare alınır :D
İsmail kalacak bence :s20: :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Mayıs 2015, 14:33:12
  • Beşiktaş / Bodrum
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

:olmaz
Ersan-Necip-Pektemek örnekleri varken İsmail'de kalırsa hiç şaşırmam :)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Biz bu İsmail'le 7 sene mi kontrat yapmışız yoksa uzatmışlarmı :alala:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tolga

Biz bu İsmail'le 7 sene mi kontrat yapmışız yoksa uzatmışlarmı :alala:
Bir ara sözleşmesi uzatıldı diye hatırlıyorum.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Mayıs 2015, 14:41:24
  • Beşiktaş / Bodrum
Bir ara sözleşmesi uzatıldı diye hatırlıyorum.

Sakatken zam yapılmıştı iyi çocuğa  :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Sakatken zam yapılmıştı iyi çocuğa  :kop:
Sakatlara zam yapmakta üstümüze yok :icool:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Mayıs 2015, 14:44:31
  • Beşiktaş / Bodrum
Yabancı kontenjanı serbest kalmışken iyi çocuk kontenjanı da kalksa da Ersan Necip İsmail Pektemek yabancı sayılsa  :bandit:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Yabancı kontenjanı serbest kalmışken iyi çocuk kontenjanı da kalksa da Ersan Necip İsmail Pektemek yabancı sayılsa  :bandit:
:upto: :upto:

Çevrimdışı Kadir G.

Abate ve Fuchs neden hala gündeme  gelmiyor hiç anlamıyorum.Ön libero mevkisinde de Mbia,Mavuba,Fer,De Jong hepsi ihtiyacı karşılar,hangisi gelirse kâfiyiz.Kale ve stopere para harcamalıyız.2 tane A kalite stoper lazım.1 tanesi bonservis Vlaar/Samba/Zambrano vb bonservissiz,1 tanede 6-7M bonservis verip yine A kalite stoper almalıyız.Sol kanata Danny diyorlar.İmkan olsa daha iyisi alınsa keşke ama Dannyde 2 yıl ihtiyacı karşılar.Sol kanata Podolski çok iyi gider de maliyeti yüksek olur.Bide forvet konusuna değinicem.Demba Ba tek başına seneyi kaldıramaz.Hava toplarına hakim,kenardan gelip 7-8 tanede sallayabilecek hamle forvet lazım.Cenkte 6-7 tane sallarsa zaten Pektemeke de veda edilir

Gruplardan 2. olarak çıkarız bunlar gerçekleşse.

Çevrimdışı Kadir G.

Yönetim iyi bir şey yapmak istiyorsa önce kaleci almalı. Şu an jose sambade gibi birini harcıyoruz hissine kapılıyorum. Bir tek günay verimli kullanıyor hocayı diğerlerinde tık yok.

Çevrimdışı TØLGA

transfer için maddi durumun detaylı bir açıklaması http://www.bjk.com.tr/tr/haber/62563/
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ozan062

ne diyorsunuz ben bu raporlardan hiçbirsey anlamadım??
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı TØLGA

ne diyorsunuz ben bu raporlardan hiçbirsey anlamadım??
sınırlama var uefadan transfer bütçesi buna göre belirleniyor oyuncu satmadan bonservis ile adam almamız
imkansız gibi bişey gelir gider dengesi lazım sözleşmesi biten ve bonservissiz oyuncular buna dahil değil diyede belirtiyor
piyasadaki boşta olan oyuncuları transfer edicez yani bonservis ile adam alınmıyor önceden de söylendiği gibi
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

Ffp'yi doğrudan tranfer ya transfer bütçesi gibi anlatıyorlar böyle bir şey yok.

Tonla kriter var.

En başta kulüp gelirinin yüzde 70'inden fazlası oyuncu maaşlarına gidemez diye kural var bonservis en son dert edilecek şey.

2 yıllık periyotta 30 milyon euro zarar açıklama hakkın var ve kulüp organizasyonuna 15 milyon euro bütçe ayırmak zorundasın.

Bonservis verip vermemekle hiçbir ilgisi yok yani. Önemli olan seneye 100 milyon dolar mı bütçen bunun 70 milyon doları en fazla maaş ve primlere gidebilir maksimum.

Kalan bütçede bonservisler dahil tüm zararın 2 yıllık periyotta 30 milyon euruyo geçerse ensene yapışacaklar.

Çok uzun konu ve çok detay var o yüzden olayı gelip de bir bonservise sıkıştırmak o kadar saçma ki.
@Çağrı bu konuda daha önce bunları yazmıştı :icool: :icool:

Çevrimdışı ozan062

sınırlama var uefadan transfer bütçesi buna göre belirleniyor oyuncu satmadan bonservis ile adam almamız
imkansız gibi bişey gelir gider dengesi lazım sözleşmesi biten ve bonservissiz oyuncular buna dahil değil diyede belirtiyor
piyasadaki boşta olan oyuncuları transfer edicez yani bonservis ile adam alınmıyor önceden de söylendiği gibi

üzücü oldu bu

Çevrimdışı Kadir G.

Bonservissiz çok iyi isimler var fakat kaçını alabiliriz orası meçhul işte. Sanırım imza parası etkilemiyor sınırlamayı. Yanlış mıyım?

Çevrimdışı ozan062

ne kadar kofte o kadar ekmek
yani dembalar toreler pedrolar satılacakki biz oyuncu alalım:))

Çevrimdışı TØLGA

Bonservissiz çok iyi isimler var fakat kaçını alabiliriz orası meçhul işte. Sanırım imza parası etkilemiyor sınırlamayı. Yanlış mıyım?
valla şimdi ne söylesem yalan olur bende o kadar hakim değilim konuya ama imza parası elden verilmiyor artık zaten
maaşa yansıtıyorlar
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

şunu anlamadım ben uefa 5.5 milyon avro degerindeki katılım gelirine tedbir koydu diyo bu seneki parayamı bu acaba ?
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Kadir G.

valla şimdi ne söylesem yalan olur bende o kadar hakim değilim konuya ama imza parası elden verilmiyor artık zaten
maaşa yansıtıyorlar

O zaman iyi transferler yapabiliriz bence. Bir de şampiyonluk + cl gelirlerinin bir etkisi olmuyor mu acaba?

Çevrimdışı TØLGA

O zaman iyi transferler yapabiliriz bence. Bir de şampiyonluk + cl gelirlerinin bir etkisi olmuyor mu acaba?
şampiyon olursak bize +sı olur bunun elimiz birazda olsun rahatlar yaz transfer döneminde +da olmak şartıyla söz vermişiz galiba
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK