2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12912083 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ozan062

Ozan Turkce hocan kim senin :D

onemlimi :evillol:

o kadar sey yazıyoreum yine muhalefet olan var yani ne deyim uyutuluyormusunuz yada anlamakmı istemiyorsunuz cozemedim
hayır tersini soyle gerekceleriyle benim yazdıgım gibi ama yok o zaman ben emek harcamayım o guzel turkcemle  :kuserim

pes ettim zaten bu vakitten sonra benden hayır gelmez:)
senol gunesinizle kalede tolganızla ortada oguzhanınızla devam ederiz Avrupada kupalar ligde sampiyonluklar üst üste gelir :bawling:

not:Şenol Güneş: "Bu sene gördüğüm futbol haksızlığını hiçbir sezon görmedim. Bazen hiçbir şey olmadığı halde saha kapatma cezası aldık."

alın size aglasan bir Hoca,,,banane senin haksızlık yemenden sen git o topu iki direk arasına attıracak taktiği ver o zaman büyüksün
tersi oluyorsa trabzon bile artık senin için fazla

[ Son Düzenleme: 30 Nisan 2015, 15:22:52 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı talha

Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, "Bu sene gördüğüm futbol haksızlığını hiçbir sezon görmedim" dedi.

Neymiş Bilic kendini sorumlu görmüyormuş neymiş bahane üretiyormuş...  :uyucam:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı talha

Bir daha yazayım Şenol Güneş gelsin ilk on hafta içinde sepetlemek isteyecek olan taraftar gelmesini en çok isteyen taraftar olacak. :busted_cop:

Çevrimdışı Kadir G.

Şenol Güneş net gelmemelidir. Yabancı antrenörlerden avrupanın gediklisi birini getirmeleri lazım.

Çevrimdışı Tolga

Şenol Hoca gelmesin diyorsunuz yabancı iyi bir hoca gelsin diyorsunuz ama kim olacağını söylemiyorsunuz ya da söylediğiniz isimlerin Bilic'ten fazlası olmayan hocalar oluyor :)

Mevcut şartları göz önüne alarak değerlendirme yaparsak Bilic'ten sonra fark yaratacak yabancı bir hoca getirmemiz çok zor bu yüzden Şenol Güneş üzerinde duruyoruz genel olarak yoksa bende isterim Bielsa gibi Benitez gibi Lucescu gibi bir hocamız olsun ama olabileceğine gerçekten inanıyor musunuz peki :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı talha

Şenol Hoca gelmesin diyorsunuz yabancı iyi bir hoca gelsin diyorsunuz ama kim olacağını söylemiyorsunuz ya da söylediğiniz isimlerin Bilic'ten fazlası olmayan hocalar oluyor :)

Mevcut şartları göz önüne alarak değerlendirme yaparsak Bilic'ten sonra fark yaratacak yabancı bir hoca getirmemiz çok zor bu yüzden Şenol Güneş üzerinde duruyoruz genel olarak yoksa bende isterim Bielsa gibi Benitez gibi Lucescu gibi bir hocamız olsun ama olabileceğine gerçekten inanıyor musunuz peki :D

Öyle çok yüksek profilli birine gerek de yok. Eğer daha iyisini bulamıyorsak o zaman... :busted_cop: Anladın sen. :sevinc

Çevrimdışı Tolga

Öyle çok yüksek profilli birine gerek de yok. Eğer daha iyisini bulamıyorsak o zaman... :busted_cop: Anladın sen. :sevinc
İşte ben de onu demek istiyorum sıradan bir yabancı geleceğine Bilic kalsın daha iyidir :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yusuf

Zaten bence her türlü Biliç kalmalı. Mevcut şartlarda daha iyi bir yabancı hocayı getirsek bile eline iyi bir bütçe veremeyeceğiz,bu nedenle takımı tanıyan ve kadroyu transferlerle güçlendiren Biliç seneye daha başarılı olacaktır. Eğer seneye gereksiz inatlarından vazgeçme yönünde bir görüntü verirse takımın başında tutulmalıdır. Şenol Güneş'in de gelirse pek başarılı olacağını düşünmüyorum ben.  Ofansif ve göze hoş gelen bir futbol oynatıyor belki ama Avrupa'da bildiğim kadarıyla herhangi bir başarısı yok ve biz de bu sene Biliç'le fiziki durumumuz el verdiğince Avrupa'da oturaklı bir futbol oynadık. Şenol Güneş  hem lig hem Avrupa temposunu idare edebilecek ve takımı yukarıya taşıyacak bir isim değil bence.

Çevrimdışı talha

İşte ben de onu demek istiyorum sıradan bir yabancı geleceğine Bilic kalsın daha iyidir :)

O zaman tamamdır Bilic kalıyor. :halay: :halay:

Çevrimdışı talha

Zaten bence her türlü Biliç kalmalı. Mevcut şartlarda daha iyi bir yabancı hocayı getirsek bile eline iyi bir bütçe veremeyeceğiz,bu nedenle takımı tanıyan ve kadroyu transferlerle güçlendiren Biliç seneye daha başarılı olacaktır. Eğer seneye gereksiz inatlarından vazgeçme yönünde bir görüntü verirse takımın başında tutulmalıdır. Şenol Güneş'in de gelirse pek başarılı olacağını düşünmüyorum ben.  Ofansif ve göze hoş gelen bir futbol oynatıyor belki ama Avrupa'da bildiğim kadarıyla herhangi bir başarısı yok ve biz de bu sene Biliç'le fiziki durumumuz el verdiğince Avrupa'da oturaklı bir futbol oynadık. Şenol Güneş  hem lig hem Avrupa temposunu idare edebilecek ve takımı yukarıya taşıyacak bir isim değil bence.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Nisan 2015, 17:26:06
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
twtten bizim cihan diyorki ffp muhabbetinden dolayı bonservis odenemeceğidir
anca oyuncu satılırsa alınır
ama tabi free topcu alabiliyoruz
ben simdi bu yonetimi neden destekleyim simdi?
hala bu sorunu cozemiyorlarsa nasıl basarı beklenir nasıl avrupada top kosturabiliriz
vallahi garip işler hiçbir güven yok
bide cakallar malikongreyi gs macı oncesi yapmıslar
harbi cakallar cnk biliyorlar az kişi gelecek ve konulara cok derin girmeyin derler cnk sampiyonluga gidiyoruz diye frenlerler

ve ben bu zihniyeti savunayım yok yaa
...imkansız...

Önce o kişiye sormak lazım gerçekten ffp nedir biliyor mu..

O kadar saçma ki yorumla yorumun dayanağı.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

Önce o kişiye sormak lazım gerçekten ffp nedir biliyor mu..

O kadar saçma ki yorumla yorumun dayanağı.

bizim bildiğimizde bu zaten yanlıs olan ne??
ogrenelim bizde aydınlanalım ???

Çevrimdışı ozan062

Çevrimdışı Anil

onemlimi :evillol:

o kadar sey yazıyoreum yine muhalefet olan var yani ne deyim uyutuluyormusunuz yada anlamakmı istemiyorsunuz cozemedim
hayır tersini soyle gerekceleriyle benim yazdıgım gibi ama yok o zaman ben emek harcamayım o guzel turkcemle  :kuserim

pes ettim zaten bu vakitten sonra benden hayır gelmez:)
senol gunesinizle kalede tolganızla ortada oguzhanınızla devam ederiz Avrupada kupalar ligde sampiyonluklar üst üste gelir :bawling:

not:Şenol Güneş: "Bu sene gördüğüm futbol haksızlığını hiçbir sezon görmedim. Bazen hiçbir şey olmadığı halde saha kapatma cezası aldık."

alın size aglasan bir Hoca,,,banane senin haksızlık yemenden sen git o topu iki direk arasına attıracak taktiği ver o zaman büyüksün
tersi oluyorsa trabzon bile artık senin için fazla
Abi bence senin bioda yazan sözle alakalı senin için artık çok geç :D Bu kadar herzaman / her konuda neden senden farklı düşünüyor ? :D Bende istemiyorum Şenol Güneş o ayrıda diğer konular hakkında söylüyorum :D

Çevrimdışı ozan062

Abi bence senin bioda yazan sözle alakalı senin için artık çok geç :D Bu kadar herzaman / her konuda neden senden farklı düşünüyor ? :D Bende istemiyorum Şenol Güneş o ayrıda diğer konular hakkında söylüyorum :D

valla dimi engelleyemiyorumda zaten ben kimim ne yapabilirim ama işte :((
ben zaten cok aykırı bi adamım:D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Mayıs 2015, 20:15:06
  • Beşiktaş / Bodrum
bizim bildiğimizde bu zaten yanlıs olan ne??
ogrenelim bizde aydınlanalım ???

Ffp'yi doğrudan tranfer ya transfer bütçesi gibi anlatıyorlar böyle bir şey yok.

Tonla kriter var.

En başta kulüp gelirinin yüzde 70'inden fazlası oyuncu maaşlarına gidemez diye kural var bonservis en son dert edilecek şey.

2 yıllık periyotta 30 milyon euro zarar açıklama hakkın var ve kulüp organizasyonuna 15 milyon euro bütçe ayırmak zorundasın.

Bonservis verip vermemekle hiçbir ilgisi yok yani. Önemli olan seneye 100 milyon dolar mı bütçen bunun 70 milyon doları en fazla maaş ve primlere gidebilir maksimum.

Kalan bütçede bonservisler dahil tüm zararın 2 yıllık periyotta 30 milyon euruyo geçerse ensene yapışacaklar.

Çok uzun konu ve çok detay var o yüzden olayı gelip de bir bonservise sıkıştırmak o kadar saçma ki.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

Ffp'yi doğrudan tranfer ya transfer bütçesi gibi anlatıyorlar böyle bir şey yok.

Tonla kriter var.

En başta kulüp gelirinin yüzde 70'inden fazlası oyuncu maaşlarına gidemez diye kural var bonservis en son dert edilecek şey.

2 yıllık periyotta 30 milyon euro zarar açıklama hakkın var ve kulüp organizasyonuna 15 milyon euro bütçe ayırmak zorundasın.

Bonservis verip vermemekle hiçbir ilgisi yok yani. Önemli olan seneye 100 milyon dolar mı bütçen bunun 70 milyon doları en fazla maaş ve primlere gidebilir maksimum.

Kalan bütçede bonservisler dahil tüm zararın 2 yıllık periyotta 30 milyon euruyo geçerse ensene yapışacaklar.

Çok uzun konu ve çok detay var o yüzden olayı gelip de bir bonservise sıkıştırmak o kadar saçma ki.

ne bileyim ben :D
bize soylenen yani temeldeki sıkıntı bonservis ve maas sorunuydu maas halloldu fakat bonserviste sıkıntı olduguydu dengelenemiyor diye yani
onun üzerinden bu dusunceye vardım

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Mayıs 2015, 20:23:16
  • Beşiktaş / Bodrum
ne bileyim ben :D
bize soylenen yani temeldeki sıkıntı bonservis ve maas sorunuydu maas halloldu fakat bonserviste sıkıntı olduguydu dengelenemiyor diye yani
onun üzerinden bu dusunceye vardım

Sana değil zaten zehri salanlara isyanım  :icool:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anil

FFP ye göre seneye bonservis ödememiz yasak diyorlar twitterda.Ne kadar doğru ?

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Mayıs 2015, 20:26:49
  • Beşiktaş / Bodrum
Kulübün bütçe zararı 30 milyon euroyu geçerse bir dahaki sezon sonuna kadar bonservis öde ya da ödeme Uefa atar turnuvadan.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Mayıs 2015, 20:29:24
  • Beşiktaş / Bodrum
Bir de şu var.

Uefa ffp'yi yıllık incelemiyor.

2 yılda bir açıklanan zarar baz alınıyor.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TØLGA

drenthe'nin beşiktaş formalı fotosu atılmadımı buraya yaaa göremedim :evillol: :evillol:
yeni transferimizi nasıl buldunuz
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Mayıs 2015, 23:36:14
  • Beşiktaş / Bodrum
drenthe'nin beşiktaş formalı fotosu atılmadımı buraya yaaa göremedim :evillol: :evillol:

:hiho:

Hakikaten Drenthe mi o   :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli