2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12914842 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ozan062

İnter Ozi ye de 5 milyon veriyordu :D Yalan haberdir muhtemelen

yok menejeri ,interin hala istediğini bir takım adıda daha soyledi unuttum onunla beraber isteklerinin oldugunu zaten kendi agzıyla acıkladı
fakat simdilik onları dusunmuyor dedi fiyat abartıdır ama cocugun onunu kapamamak için ve atibayla uzatılacagı için kaliteli bi ayagın alınması için boyle bir hamle sart yoksa almıcaklar ortaya birini...
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Mayıs 2015, 18:48:57
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Tolgay'ı değil de Oğuzhan'ı okutsak iyi olacak 7-8'e
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Danny gelirse büyük iş yapar burada.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Çok farklı tarzları.

Olcay oyun kuramaz Danny kurar.

Sadece içeri drible olma ve bitiricilikte benziyorlar Danny'in çok fazla artısı var.

Geriden kanat olarak oyun kurar, göbeğe çekersen oyun kurucu olarak oynar çok etkili şut atar adam geçme konusunda  da hatrı sayılır yeteneği var.
Topla daha süratli Olcay'dan :tabe:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Tolgay'ı değil de Oğuzhan'ı okutsak iyi olacak 7-8'e
Onun için en az bir sezonun yarısı kadar müthiş katkı yapması lazım Töre gibi :tabe: Orta saha oyununda fark yaratmalı ki o parayı verecek kulüp çıksın :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Deniz

Şampiyon olursa buralar yıkılır beyler.Transfer başlığına kimleri yazmayız ki  :hiho: :hiho:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Mayıs 2015, 19:24:48
  • Beşiktaş / Bodrum
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı src35

oğuzhan kalsın, iyidir oğuzhan...

Çevrimdışı Kadir G.

Şampiyon olursa buralar yıkılır beyler.Transfer başlığına kimleri yazmayız ki  :hiho: :hiho:

Yazarız da kim alır.

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı Kadir G.

Cl olursa mecburlar :)

Umarım büyük hayaller kurabilecek durumda oluruz.
Cl de 2. Olup turu geçtiğimizi hayal ediyorum bazen ne güzel olurdu. Gerçi katılalımda bu sene sıralama umrumda değil o 30 milyonun gelmesi bize yeter.

Çevrimdışı Tolga

Çevrimiçi annoca

İlk mesajımız hayırlı olsun

DH de görmüştüm Omar Abdulrahman hakkında bilgisi olan var mı

Çevrimdışı Tolga

:hosgeldin

Omar Abdulrahman çok yetenekli ve kaliteli bir oyuncudur :)

Çevrimdışı Deniz

Çevrimiçi annoca

Omar Abdulrahman çok yetenekli ve kaliteli bir oyuncudur :)

Teşekkür ederim

Getirtebilir miyiz peki

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Mayıs 2015, 21:51:33
  • Beşiktaş / Bodrum

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Mayıs 2015, 21:52:53
  • Beşiktaş / Bodrum

Bu tip oyuncuları yedeklemek ve rotasyon için parlatmak amacıyla transfer edeceğiz gibi duruyor ki akıllıca olacaktır.

Hem rekabeti arttırır hem risk oranı düşük transferler illa ki tutan olur.

İşte sınırsız yabancının avantajları.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Mayıs 2015, 22:04:12
  • Beşiktaş / Bodrum
İleride ikna edebilirsek Unai Emery de tam bizim kalemimiz bir menajer.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Teşekkür ederim

Getirtebilir miyiz peki
Bence şansımızı denemeliyiz hücumun her tarafında oynayabiliyor 23 yaşında bu arada.

Birçok kulübün izlediği bir oyuncu olduğunu düşünürsek kolay olmaz elbette ama dediğim gibi bence şansımızı deneyebiliriz iyi transfer olur o kesin :ok:

2 sene evveldi yanılmıyorsam M.City denemeye almıştı fakat çalışma izni ile alakalı bir sorun çıktığı için transferi bitirememişti. :)

Çevrimdışı EMİR EMRE

Menşei itibariyle Türkiye'de taraftarlarca tutulur lakin ben bir kanat oyuncusu ihtiyacı görmüyorum takımda. Ağırlıklı olarak sol kanat oynuyor, transfermarkt sitesindeki değeri 1.5 milyon euro gözüküyor. Yabancı kuralının etkisi bu tür isimleri bolca duyarız.

Çevrimdışı talha

Yanlız Danny'de geldiğinde 3 hucüm arkası da oyun kurucu niteliğinde olacak. Buna çok gerek var mı?
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Yanlız Danny'de geldiğinde 3 hucüm arkası da oyun kurucu niteliğinde olacak. Buna çok gerek var mı?
Büyük maçlarda mükemmel bir artı olur bence :)

Ama Töre de Danny de hızlı oyuncular, küçük takımlara karşı da gayet başarılı olurlar ve sırıtıcanı sanmam :)

Çevrimdışı atalay

İleride ikna edebilirsek Unai Emery de tam bizim kalemimiz bir menajer.
Geçti o fırsat. Valencia'dan şutlanırken alacaktık. Sevilla ile muhtemelen arka arkaya iki sene final oynayan adamın burada işi ne?