Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Mechul Haberci @mechulhaberci 6 dk.6 dakika önce7 yabancı 1 yerli transferi yapılacak.Yabancılardan 2'si gelecek vaad ediyor. 3'ü üst düzey,diğer 2'si ise görev adamı. (Şampiyonluk olursa)Mechul Haberci @mechulhaberci 1 dk.1 dakika önceErtuğrul Sağlam'ın listesinde bizim görüştüğümüz 2 Arjantin'li var. Bu nedenle Trabzon ile Tolgay transferindeki gerilimi tekrar yaşayacağızMechul Haberci @mechulhaberci 4 dk.4 dakika önceAldığım bir habere göre ise Sivok ile transfer görüşmeleri her an başlayabilir.Yönetim kalmasına sıcak bakmaya başladı.Mechul Haberci @mechulhaberci 5 dk.5 dakika önceŞampiyonluk kaçarsa transferde rota tamamen kendi milli takımlarında sürekli oynayan 24 yaş altı potansiyeli olan oyunculara dönecek.Mechul Haberci @mechulhaberci 9 sn.9 saniye önceBeşiktaş 3. olursa Bilic ile yollar ayrılabilir. 2. ve Şampiyon olması durumunda 3 yıllık yeni sözleşme imzalanacak. Luce haberleri yalan.
yabancı sınırı kalktı ama lisans ücretleri dana gibi kocamanişte o buyuk sorun bide atibalar sivoklar kalacagı için hayli zorlucaklar bizi...
2 Stoper, 1 Sag Bek, 1 Sol Bek, 2 orta saha, 1 acik. en iyi ihtimal bunlar alinir.yabanci siniri kalkti. Kadroyu cok para harcamadan güclendirebiliriz. bu 7 Transferi yapalim.
düşünsenize bizimkiler sivok ve atiba ile tekrar anlaşıp bide oparenin bonservisini alıp transferi kapatıyorlarmış
7 transfer çok fazla olur mali açıdan zor duruma düşeriz. Büyük ihtimalle 4 transfer yapılacak,ben bunların stoper,orta saha,sol kanat ve sağ bek olmasından yanayım. Zaten elimizde oturmuş bir kadro ve takımı tanıyan bir hoca hoca varken fazla transfer yapmak gereksiz olur.
Şaşırmam
kendi ayaklarına sıkarlar derim o yüzden öyle bir hareket beklemiyorum
Emin olma derim
oraya +1 yıldız yazalım vodafone arena için
Hele yıldız falan hiç beklemeyin derim ben eksik yerlere 4-5 transfer yapılsın ben razıyım da bakacağız artık
benim için yıldız takıma katkı veren adamdır zaten o yüzden öle uçuk kaçık adamlarla işim yok işini yapsın yiter maxı pereria mesela
Maxi ve Danny için umutluyum özellikle de Danny için
Maxi ve Danny yıldızın yıldızdır daha ne olsun bir de funch çektin mi oraya yeter seneye valla 3 isim ya fazla değil
1 tane de iyi bir stoper alınsın zaten yeterlidir fazlasında gözüm yok en azından şimdilik
Bi de 4-5 milyon'a taksitle Cech'i çeksek kaleye. Zaten bu adamların çoğu bonservissiz çok şey mi istiyoruz yani
Kaleci lazım da Günay iyi oynadığı için artık kaleci transferi gündeme gelmeyecektir diye düşünüyorum eskiden az da olsa umudum vardı
Cech gerçekten zor gibi kaleci olursa Romero olur belki