2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12915613 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Mechul Haberci ‏@mechulhaberci  6 dk.6 dakika önce
7 yabancı 1 yerli transferi yapılacak.Yabancılardan 2'si gelecek vaad ediyor. 3'ü üst düzey,diğer 2'si ise görev adamı. (Şampiyonluk olursa)
Mechul Haberci ‏@mechulhaberci  1 dk.1 dakika önce
Ertuğrul Sağlam'ın listesinde bizim görüştüğümüz 2 Arjantin'li var. Bu nedenle Trabzon ile Tolgay transferindeki gerilimi tekrar yaşayacağız
Mechul Haberci ‏@mechulhaberci  4 dk.4 dakika önce
Aldığım bir habere göre ise Sivok ile transfer görüşmeleri her an başlayabilir.Yönetim kalmasına sıcak bakmaya başladı.
Mechul Haberci ‏@mechulhaberci  5 dk.5 dakika önce
Şampiyonluk kaçarsa transferde rota tamamen kendi milli takımlarında sürekli oynayan 24 yaş altı potansiyeli olan oyunculara dönecek.Mechul Haberci ‏@mechulhaberci  9 sn.9 saniye önce
Beşiktaş 3. olursa Bilic ile yollar ayrılabilir. 2. ve Şampiyon olması durumunda 3 yıllık yeni sözleşme imzalanacak. Luce haberleri yalan.
:kop: :kop:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı GÖRKEM

2 Stoper, 1 Sag Bek, 1 Sol Bek, 2 orta saha, 1 acik. en iyi ihtimal bunlar alinir.

yabanci siniri kalkti. Kadroyu cok para harcamadan güclendirebiliriz. bu 7 Transferi yapalim.

Çevrimdışı ozan062

yabancı sınırı kalktı ama lisans ücretleri dana gibi kocaman
işte o buyuk sorun bide atibalar sivoklar kalacagı için hayli zorlucaklar bizi...
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı GÖRKEM

yabancı sınırı kalktı ama lisans ücretleri dana gibi kocaman
işte o buyuk sorun bide atibalar sivoklar kalacagı için hayli zorlucaklar bizi...

lisans ücretlerini bilmem. bizi zorlayacak kadar yüksek degildir herhalde.

Atiba kalabilir ama en fazla 1 sezon daha oynar bu seviyede. 2-3 senelik sözlesme yapilmamali.

Çevrimdışı GÖRKEM

Ismail kalirsa sol Bek alinmaz.

Opare alinirsa baska sag Bek alinmaz.

Sivok kalirsa en fazla 1 Stoper alinir.

Atiba kalirsa ve Veli Takima katilirsa ön Libero alinmaz.

Acik alinir mi bilmem.

Çevrimdışı Yusuf

2 Stoper, 1 Sag Bek, 1 Sol Bek, 2 orta saha, 1 acik. en iyi ihtimal bunlar alinir.

yabanci siniri kalkti. Kadroyu cok para harcamadan güclendirebiliriz. bu 7 Transferi yapalim.

7 transfer çok fazla olur mali açıdan zor duruma düşeriz. Büyük ihtimalle 4 transfer yapılacak,ben bunların  stoper,orta saha,sol kanat ve sağ bek olmasından yanayım. Zaten elimizde oturmuş bir kadro ve takımı tanıyan bir hoca hoca varken fazla transfer yapmak gereksiz olur.

Çevrimdışı Çağatay

düşünsenize bizimkiler sivok ve atiba ile tekrar anlaşıp bide oparenin bonservisini alıp transferi kapatıyorlarmış  :D
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Tolga

düşünsenize bizimkiler sivok ve atiba ile tekrar anlaşıp bide oparenin bonservisini alıp transferi kapatıyorlarmış  :D
Şaşırmam :)

Çevrimdışı GÖRKEM

7 transfer çok fazla olur mali açıdan zor duruma düşeriz. Büyük ihtimalle 4 transfer yapılacak,ben bunların  stoper,orta saha,sol kanat ve sağ bek olmasından yanayım. Zaten elimizde oturmuş bir kadro ve takımı tanıyan bir hoca hoca varken fazla transfer yapmak gereksiz olur.

7 Transferi uygun fiyata yapabilirsin ama Takimdaki dengelerin bozulmamasi da önemli. bunu düsünürsek evet biraz fazla olabilir.

4 Transfer yapilacaksa dedigin gibi bunlar stoper, sag bek, orta saha ve kanat olmasi gerekir.

Çevrimdışı ozan062

o ihtimal cok yuksek cnk simdiden imzalamazlar ve uzatırlarsa süreci zaten sonu oyle biter:)

Çevrimdışı GÖRKEM

Çevrimdışı ozan062

opareyle anlasırlarsa hakkımı helal etmem
bu nasıl bir cocuktur
maç içinde sıfır ciddi alma ve motivasyon konsantrasyon
sonrasında maçtan cıkarkende direk soyunma odasına
tamamen kopmus o gunu hiç yasamamıs gibi...
iyi birsey değil işi yok bizde
oyun içindeki hatalara deginmiyorum o ayrı konu
[ Son Düzenleme: 06 Mayıs 2015, 17:33:32 ozan062 ]

Çevrimdışı TØLGA

kendi ayaklarına sıkarlar derim o yüzden öyle bir hareket beklemiyorum
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

kendi ayaklarına sıkarlar derim o yüzden öyle bir hareket beklemiyorum
Emin olma derim :biggrinking:

Çevrimdışı TØLGA

Emin olma derim :biggrinking:
:bandit: oraya +1 yıldız yazalım vodafone arena için
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

:bandit: oraya +1 yıldız yazalım vodafone arena için
Hele yıldız falan hiç beklemeyin derim ben eksik yerlere 4-5 transfer yapılsın ben razıyım da bakacağız artık :icool: :D

Çevrimdışı TØLGA

Hele yıldız falan hiç beklemeyin derim ben eksik yerlere 4-5 transfer yapılsın ben razıyım da bakacağız artık :icool: :D
benim için yıldız takıma katkı veren adamdır zaten o yüzden öle uçuk kaçık adamlarla işim yok :D işini yapsın yiter
maxı pereria mesela
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

benim için yıldız takıma katkı veren adamdır zaten o yüzden öle uçuk kaçık adamlarla işim yok :D işini yapsın yiter
maxı pereria mesela
Maxi ve Danny için umutluyum özellikle de Danny için :icool:

Çevrimdışı talha

Maxi ve Danny için umutluyum özellikle de Danny için :icool:

Maxi ve Danny yıldızın yıldızdır daha ne olsun bir de funch çektin mi oraya yeter seneye valla 3 isim ya fazla değil
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Tolga

Maxi ve Danny yıldızın yıldızdır daha ne olsun bir de funch çektin mi oraya yeter seneye valla 3 isim ya fazla değil
1 tane de iyi bir stoper alınsın zaten yeterlidir fazlasında gözüm yok en azından şimdilik :icool:

Çevrimdışı Türkay

1 tane de iyi bir stoper alınsın zaten yeterlidir fazlasında gözüm yok en azından şimdilik :icool:

Bi de 4-5 milyon'a taksitle Cech'i çeksek kaleye. Zaten bu adamların çoğu bonservissiz çok şey mi istiyoruz yani  :bandit:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Tolga

Bi de 4-5 milyon'a taksitle Cech'i çeksek kaleye. Zaten bu adamların çoğu bonservissiz çok şey mi istiyoruz yani  :bandit:
Kaleci lazım da Günay iyi oynadığı için artık kaleci transferi gündeme gelmeyecektir diye düşünüyorum eskiden az da olsa umudum vardı :)

Çevrimdışı Türkay

Kaleci lazım da Günay iyi oynadığı için artık kaleci transferi gündeme gelmeyecektir diye düşünüyorum eskiden az da olsa umudum vardı :)

Cech gerçekten zor gibi kaleci olursa Romero olur belki
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı talha

Cech gerçekten zor gibi kaleci olursa Romero olur belki

Romero olacaksa o kadar maaşı ona vereceğimize Günay güvenelim kalan parayla da 2 tane genç alırım
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı ozan062

zor kisileri severiz biz
ama bize neden gelsin bosverin:))

transfer işlerine yine ara verdi bizimkiler galiba hiç sızma olmuyor takım iyi gidiyor haber sızmıyor
demekki bazıları bilincli yapılıyor yonetimdeki kişilerden
boyle bi cıkarımda yaptım bilmiyorum siz nedersiniz...
yoklama da diyebiliriz