2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12918524 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Kadir G.

Maxi nin hala gelme ihtimali var mıdır?

Birde izleyenler cevaplayabilir danny gelirse olcaydan daha fazla katkı vereceğini düşünüyor musunuz? Özellikle defansif yönde.

Çevrimdışı TØLGA

badem'den inciler programı ile bu gece karşınızddayızzzzzzzzz  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Deniz

Birde izleyenler cevaplayabilir danny gelirse olcaydan daha fazla katkı vereceğini düşünüyor musunuz? Özellikle defansif yönde.
danny mükemmel bir oyuncu.gelirse takımda en çok konuşulan oyunculardan biri olur..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı TØLGA

defansif yönde hayır ofansif yönde evet
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Uğur Boral beyefendi aziz yıldırımla düet yapıyor.Adamı futbol sahasından çok düğünde,dernek açılışında,doğum günü pastası yerken,kareoke oynarken görüyoruz.Şuna kazandırdığımız paraya yazık

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Mayıs 2015, 00:57:55
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

Defansif yönde veremez kesinlikle onun kadar.

Ama bu katkı bize büyük maçlarda lazım oluyor Olcay'dan.

Danny küçük maçları kayıpsız geçmemizi sağlayacağı için çok önemli tam anahtar.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

badem'den inciler programı ile bu gece karşınızddayızzzzzzzzz  :evillol: :evillol:
sallıyor yine
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Uğur Boral beyefendi aziz yıldırımla düet yapıyor.Adamı futbol sahasından çok düğünde,dernek açılışında,doğum günü pastası yerken,kareoke oynarken görüyoruz.Şuna kazandırdığımız paraya yazık
yüzsüz işte.Bu nedenle bu tip heriflere uzun soluklu sözleşmeler yapmayacaksın.Çatır çatıyor yiyorlar paranı katkı vermeden.

Çevrimdışı Attila

Tolgay'in sozlesmesinde "5 milyon euroya serbest kalir" diye bir madde var mi?
Senol Gunes

Çevrimdışı Deniz

Tolgay'in sozlesmesinde "5 milyon euroya serbest kalir" diye bir madde var mi?
hayırdır hocam kasımpaşaya mı alacan?  :kop: :kop:

Çevrimdışı TØLGA

hayırdır hocam kasımpaşaya mı alacan?  :kop: :kop:
haykırdım lannnnn iyiydi bu  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı talha

u-14 u-15 u-16 maçlarını periyodik olarak izlerim u-13 ve u-12'yi de buldukça takip ederim. Valla pek iç açıçı değil durum. u-14'de 2 isim var u-12 fena bir takım değil ama gerisi pek ışık yok be. En az 4-5 sene altyapıdan adam akıllı yarar getirmez. Sabırlı olmalı.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Deniz

u-14 u-15 u-16 maçlarını periyodik olarak izlerim u-13 ve u-12'yi de buldukça takip ederim. Valla pek iç açıçı değil durum. u-14'de 2 isim var u-12 fena bir takım değil ama gerisi pek ışık yok be. En az 4-5 sene altyapıdan adam akıllı yarar getirmez. Sabırlı olmalı.
son yıllarda altyapıdan kimi çıkarabidik ki?Atınçtan başka çıkan adam yok.Onlardan sonra çıkan en iyi adamlar Necip muhammed demirci batuhan karadeniz düşün durumun vehametini..

Çevrimdışı talha

son yıllarda altyapıdan kimi çıkarabidik ki?Atınçtan başka çıkan adam yok.Onlardan sonra çıkan en iyi adamlar Necip muhammed demirci batuhan karadeniz düşün durumun vehametini..

O YD'nin marifetleri. Adam tesis bile yapmamış. Yeni yapılanmaya gittik altyapıda. Bu arada 3 isim var belki bizde oynayabileceğini düşündüğüm biri M.Raşit ikincisi V.Sapan 3.sü de Ümit Karaal Oğuz Aksoy ve diğerinin ismini unuttum bir orta saha daha vardı onlarda belki

Çevrimdışı TØLGA

O YD'nin marifetleri. Adam tesis bile yapmamış. Yeni yapılanmaya gittik altyapıda. Bu arada 3 isim var belki bizde oynayabileceğini düşündüğüm biri M.Raşit ikincisi V.Sapan 3.sü de Ümit Karaal Oğuz Aksoy ve diğerinin ismini unuttum bir orta saha daha vardı onlarda belki
ya aslında yetenekli oyuncular var bunların arasına eslemide koyabiliriz bu adamlar altyapıdan çıktımı direk takımda oynayamıyo
kendilerini geliştirmek için oynayabilieceği bir klübe göndermek gerek adanaspor ile anlaşıldı bakalım kaç oyuncu gidecek
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı talha

ya aslında yetenekli oyuncular var bunların arasına eslemide koyabiliriz bu adamlar altyapıdan çıktımı direk takımda oynayamıyo
kendilerini geliştirmek için oynayabilieceği bir klübe göndermek gerek adanaspor ile anlaşıldı bakalım kaç oyuncu gidecek

Eslem'in oyun şekline bakınca biraz zor,

Ya klüb diyoruz da Elazığ'a iki eleman gönderdik biz Ümit ile Oğuz ikisinin de maşallahı var. Allah razı olsun yine Ümit hoca oynatıyordu adam istifa etti. Tesislerden yana yakıla ki o zaman eyvah dedim zaten nereye yolladık bu çocukları diye.

Yeni gelen adamın ilk işi Ümit'i kesmek olmuş aha da yerine oynattığı adam

http://www.transfermarkt.com.tr/onur-guney/profil/spieler/114421

al bunlara oyuncu yolla şimdi. mantaliteye baksana. yazık gençlere oralarda heba oluyorlar. bu işe takımın çözüm bulması lazım şöyle liglerde oynayacak 3 tane takım kurması lazım trabzon'un yaptığı gibi yoksa şu çocukları anadolu yöneticilerinin elinde çürütüyoruz.

Çevrimdışı TØLGA

Eslem'in oyun şekline bakınca biraz zor,

Ya klüb diyoruz da Elazığ'a iki eleman gönderdik biz Ümit ile Oğuz ikisinin de maşallahı var. Allah razı olsun yine Ümit hoca oynatıyordu adam istifa etti. Tesislerden yana yakıla ki o zaman eyvah dedim zaten nereye yolladık bu çocukları diye.

Yeni gelen adamın ilk işi Ümit'i kesmek olmuş aha da yerine oynattığı adam

http://www.transfermarkt.com.tr/onur-guney/profil/spieler/114421

al bunlara oyuncu yolla şimdi. mantaliteye baksana. yazık gençlere oralarda heba oluyorlar. bu işe takımın çözüm bulması lazım şöyle liglerde oynayacak 3 tane takım kurması lazım trabzon'un yaptığı gibi yoksa şu çocukları anadolu yöneticilerinin elinde çürütüyoruz.
yabana atma o elemanı derim  en çok ondan ümitliyim :)
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Gündemdeki isimlerin bir kısmı:

Dany Miguel (menajeriyle görüşüldü)
Kaboul (Tothenham, düşük bonservis bekleniyor, alternatifi Davide Astori)
Prodl (prensip anlaşması var, geri planda)
Yoann Gourcuff(sakatlık problemi olabilir)
Emre Kılınç (Boluspor)
Yunus Mallı (Mainz, talibi çok)
Rio Mavuba (Lille, ücrette anlaşıldı)

Şampiyonlar ligine katılım durumuna göre şekillenecek.

Kaynak: Fırat Günayer twitter(TRT muhabiri)

Çevrimdışı ahmetx

Altınordunun alt yapısı çok iyi onlarla uzun vadeli anlaşmakta fayda var.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ozan062

danny mükemmel bir oyuncu.gelirse takımda en çok konuşulan oyunculardan biri olur..

bence kesinlikle gelmemeli bize 1 en fazla 1.5 sezon fayda saglayacak oyuncunun gelmesi demek gereksiz heyecandır
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Deniz

bence kesinlikle gelmemeli bize 1 en fazla 1.5 sezon fayda saglayacak oyuncunun gelmesi demek gereksiz heyecandır
Başkan seni pıçahlarım  :evillol: :evillol: .Dannynin ölüsü 3 sezon oynar  :icool:

Çevrimdışı ozan062

Başkan seni pıçahlarım  :evillol: :evillol: .Dannynin ölüsü 3 sezon oynar  :icool:

maasına aynı sosa paketi olursa eyv ama bir kurus fazla ve 3 senelik anlasma olursa yandık demektir
en azından yasından dolayı dinamik olmayacaktır...diyorum en basit ornegi hemen vereyim
avrupada orda burda  iyi oynarlar cnk disiplin var bizde yok,, geldiği ilk sene faydası olur sonrasında olmaz
onu yapabilmesi için alman veya hollandalı olmalı tecrübeyle sabittir maalesef gereksiz hamle olarka goruyorum
farkındaysanız performansı kotu demiyorum:D

Çevrimdışı Deniz

maasına aynı sosa paketi olursa eyv ama bir kurus fazla ve 3 senelik anlasma olursa yandık demektir
en azından yasından dolayı dinamik olmayacaktır...diyorum en basit ornegi hemen vereyim
avrupada orda burda  iyi oynarlar cnk disiplin var bizde yok,, geldiği ilk sene faydası olur sonrasında olmaz
onu yapabilmesi için alman veya hollandalı olmalı tecrübeyle sabittir maalesef gereksiz hamle olarka goruyorum
farkındaysanız performansı kotu demiyorum:D

Danny çok profesyonel oyuncu.Yaş konusuna hiç girme adam bu sene 20 liklerden fazla maçta oynadı.Kuyt hesabı düşün o adamı da.
2+1 sözleşme iyidir.3. sene duruma bakılır ona göre karar verilir  :icool:

Çevrimdışı ozan062

Danny çok profesyonel oyuncu.Yaş konusuna hiç girme adam bu sene 20 liklerden fazla maçta oynadı.Kuyt hesabı düşün o adamı da.
2+1 sözleşme iyidir.3. sene duruma bakılır ona göre karar verilir  :icool:

yok yok dicem inatla:D
yoksa ernst de cıkabilir içinden ama zor
nedeni buraya gelip sürekliliği saglayanlar ya ingiltereden gelmiş ya almanyadan yada hollandadan
bu adam hem sizin sevmediğin portekiz cıkıslı hemde rusya macerası var bu sebeble
inan bana burda bu adam bozulur:)) bu adamada biz kahraman muamelesi yapıcaz sinecek herif sonrasında:))
neyse canım alırız zaten bu adamı onun için fazla ben kafa yormayım cnk topcumuz olacak bi sekilde durum onu gosteriyor

Çevrimdışı Deniz

yok yok dicem inatla:D
yoksa ernst de cıkabilir içinden ama zor
nedeni buraya gelip sürekliliği saglayanlar ya ingiltereden gelmiş ya almanyadan yada hollandadan
bu adam hem sizin sevmediğin portekiz cıkıslı hemde rusya macerası var bu sebeble
inan bana burda bu adam bozulur:)) bu adamada biz kahraman muamelesi yapıcaz sinecek herif sonrasında:))
neyse canım alırız zaten bu adamı onun için fazla ben kafa yormayım cnk topcumuz olacak bi sekilde durum onu gosteriyor

2 senede birşey olmaz.3 senelik kontrata ben de karşıyım.2+1 sene iyidir.
Portekizli olması sıkıntı değil yanına başka portekizli koymadık mı sorun yok  :evillol: