2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12921204 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Dost acı söyler aynen öyle her şeyden biraz hiçbir şeyden tam yok  :bandit:
:boom: :alsaa:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı GÖRKEM

Astori eşittir Sivok beyler.

Çare Samba  :bandit:

Britos da olabilir.

Çevrimdışı ozan062

bu olay ne harbiden ya bende gördüm astori zu beşiktaş diolaaaaaaa  :biggrinking:

hedefi sasırtmıslar gs almayua calıstı parası yetmedi bizimde bi defans için o paraları dokmemiz zor bence gereksiz hatta bu isme
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Mayıs 2015, 21:12:03
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Britos da olabilir.

O da düşündüğümün 1 altında. Bunlar hep c kalite stoper.

Bize a alamıyorsak da b kalite stoper lazım.

Dede A Kaliteyse olmuyorsa Samba'yı ne yapıp ne edip ikna etsinler. Papa Gueye'yi kaçırdık boşu boşuna.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

[ Son Düzenleme: 05 Mayıs 2015, 21:15:32 Yusuf Tekeli ]
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ulan nasıl bi espri yaptıysak herkes sustu :bandit: :lol: :lol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Samet Ç

Ulan nasıl bi espri yaptıysak herkes sustu :bandit: :lol: :lol:
Bunu birinden bekliyordum.  :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Çevrimdışı Deniz

gelen gideni aratıyor bizde genelde.Atibada inşallah böyle olmaz.Muhtemelen birileriyle anlaşmıştır ya da anlaşmak üzeredir.1+1 e ikna edilse çok iyi olur..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ozan062

hahaha
en yaslısı bizimki:D

bruma engenci ama bizimkilerden farkı yok:))

Çevrimdışı Serkan P.

http://www.transfermarkt.com.tr/luka-jovic/profil/spieler/257462

bucocugun takıma alınması için gerekli yerlere işlemler yapılmasını arz ediyorum
benficada teklif sunmus kapılmalı

Twitterdan takip ettigim bjk uyelerine iceriye onerirmisiniz diye gonderdim. Bir tanesi dediki cok ilgilenen var bu adamla biliyorum dedi yinede oneririm dedi kongre uyesi galiba yagiz adi.

Çevrimdışı mellfred

seneye takım bu olacak bence
           tolga
maxi -sivok-ersan -motta
    tolgay-transfer
transfer-sosa -gökhan
         demba

fazlasını beklemeyin arkadaşlar. bu takım hala batık. üstüne bir de stat yaptı.inşallah şampiyon oluruz ve cl kalırız. on rağmen beklentiye girmeyin.

Çevrimiçi Necmi

twtten bizim cihan diyorki ffp muhabbetinden dolayı bonservis odenemeceğidir
anca oyuncu satılırsa alınır
ama tabi free topcu alabiliyoruz
ben simdi bu yonetimi neden destekleyim simdi?
hala bu sorunu cozemiyorlarsa nasıl basarı beklenir nasıl avrupada top kosturabiliriz
vallahi garip işler hiçbir güven yok
bide cakallar malikongreyi gs macı oncesi yapmıslar
harbi cakallar cnk biliyorlar az kişi gelecek ve konulara cok derin girmeyin derler cnk sampiyonluga gidiyoruz diye frenlerler

ve ben bu zihniyeti savunayım yok yaa
...imkansız...
şimdi ben 50 M€ transfere ayrılmış diye twit atsam yönetimi destekliyecekmisin
birileri yazdı dye desteklemediğine göre ben yazıncada desteklemen gerekir :bandit:
madem twitlere göre haraket ediyorsun :D  @ozan062

Çevrimdışı TØLGA

demba 'nın toplamda kaç golü oldu yaa belli bi sayıdan sonra bırakmıştım ben bilen varmı  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

demba 'nın toplamda kaç golü oldu yaa belli bi sayıdan sonra bırakmıştım ben bilen varmı  :biggrinking:
40 maç 26 gol :icool:

Çevrimdışı TØLGA

40 maç 26 gol :icool:
yiter daha ne atsın beee :D
gitsin gs maçında atsın yeter 2 3 kaçtane bulursa artık
bu arada sarı kart sınırında gaziantep maçında görsün sarı bence
akhisar maçını hallederiz
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

yiter daha ne atsın beee :D
gitsin gs maçında atsın yeter 2 3 kaçtane bulursa artık
bu arada sarı kart sınırında gaziantep maçında görsün sarı bence
akhisar maçını hallederiz
Hiç görmesin abi adam forvet :D

Çevrimdışı TØLGA

Hiç görmesin abi adam forvet :D
korkum şudurki gs maçından önce yemesinler adamı işimizi garantiye alalım
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

korkum şudurki gs maçından önce yemesinler adamı işimizi garantiye alalım
Bak orda haklısın hava topunda falan bi sakatluh çıkmasın :D

O değilde Jones iyi oyuncuydu be :bandit:

Atiba-Kuzey Amerika

Jones-Amerika

Sosa-Güney Amerika :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı tomannie

1-kale
2-defans>genç olmayacak, acaba bugün günündemi değil mi diye düşünmeyeceğimiz; pedronun da oyununu geliştirebilecek, uyumlu, ne oynadıgı belli olan, belli bir performansın hep üzerinde olan mümkünse  italya-ingiltere patentli 25 yaş üstü oyuncu olacak.
3-sağ bek->maxi
4-sol bek>rahman baba
5-merkez orta saha>atiba kalsa bile daha iyisi lazım.necip, aslar sakatlandıgında 2.tercih olmamalı
6-sol kanat>danny

bu mevkiler eksik oldugumuz yerler.oyuncuların emeklerine saygım sonsuz ama bu mevkilerimizde vasat oyuncularla öyle böyle idare ediyoruz şuan

Çevrimdışı JoseDemba

Mechul Haberci ‏@mechulhaberci  6 dk.6 dakika önce
7 yabancı 1 yerli transferi yapılacak.Yabancılardan 2'si gelecek vaad ediyor. 3'ü üst düzey,diğer 2'si ise görev adamı. (Şampiyonluk olursa)
Mechul Haberci ‏@mechulhaberci  1 dk.1 dakika önce
Ertuğrul Sağlam'ın listesinde bizim görüştüğümüz 2 Arjantin'li var. Bu nedenle Trabzon ile Tolgay transferindeki gerilimi tekrar yaşayacağız
Mechul Haberci ‏@mechulhaberci  4 dk.4 dakika önce
Aldığım bir habere göre ise Sivok ile transfer görüşmeleri her an başlayabilir.Yönetim kalmasına sıcak bakmaya başladı.
Mechul Haberci ‏@mechulhaberci  5 dk.5 dakika önce
Şampiyonluk kaçarsa transferde rota tamamen kendi milli takımlarında sürekli oynayan 24 yaş altı potansiyeli olan oyunculara dönecek.Mechul Haberci ‏@mechulhaberci  9 sn.9 saniye önce
Beşiktaş 3. olursa Bilic ile yollar ayrılabilir. 2. ve Şampiyon olması durumunda 3 yıllık yeni sözleşme imzalanacak. Luce haberleri yalan.
Ölene Kadar SİYAH BEYAZ!

Çevrimdışı talha

Mechul Haberci ‏@mechulhaberci  6 dk.6 dakika önce
7 yabancı 1 yerli transferi yapılacak.Yabancılardan 2'si gelecek vaad ediyor. 3'ü üst düzey,diğer 2'si ise görev adamı. (Şampiyonluk olursa)
Mechul Haberci ‏@mechulhaberci  1 dk.1 dakika önce
Ertuğrul Sağlam'ın listesinde bizim görüştüğümüz 2 Arjantin'li var. Bu nedenle Trabzon ile Tolgay transferindeki gerilimi tekrar yaşayacağız
Mechul Haberci ‏@mechulhaberci  4 dk.4 dakika önce
Aldığım bir habere göre ise Sivok ile transfer görüşmeleri her an başlayabilir.Yönetim kalmasına sıcak bakmaya başladı.
Mechul Haberci ‏@mechulhaberci  5 dk.5 dakika önce
Şampiyonluk kaçarsa transferde rota tamamen kendi milli takımlarında sürekli oynayan 24 yaş altı potansiyeli olan oyunculara dönecek.Mechul Haberci ‏@mechulhaberci  9 sn.9 saniye önce
Beşiktaş 3. olursa Bilic ile yollar ayrılabilir. 2. ve Şampiyon olması durumunda 3 yıllık yeni sözleşme imzalanacak. Luce haberleri yalan.

Bu çocukta bıkmadı ha 3 yıldır paso sallıyor. Beyin dayanmaz bu kadar sallamaya. :lol:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı ozan062

şimdi ben 50 M€ transfere ayrılmış diye twit atsam yönetimi destekliyecekmisin
birileri yazdı dye desteklemediğine göre ben yazıncada desteklemen gerekir :bandit:
madem twitlere göre haraket ediyorsun :D  @ozan062

ama işte @Necmi abi mantıga ters seninki yoksa neden desteklemeyim :lol:  :kuserim

[ Son Düzenleme: 06 Mayıs 2015, 16:42:47 ozan062 ]

Çevrimdışı ozan062

Twitterdan takip ettigim bjk uyelerine iceriye onerirmisiniz diye gonderdim. Bir tanesi dediki cok ilgilenen var bu adamla biliyorum dedi yinede oneririm dedi kongre uyesi galiba yagiz adi.

@Serkan P.  sagol dostum valla cok iyi oldu :ok:

Çevrimdışı ALI RIZA

50 m € Mu Olsa desteklerim  :kop: :kop: :kop: :sevinc :sevinc