Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Leroy Fer ön libero mu yoksa çift yönlü mü ? Fizik gücü çok yüksek keşke kiralayabilsek
Atiba gibi olmaya @Çağrı sonra Hava sahamızda havamızı almayalım
Kariyeri boyunca 24 sarı 0 kırmızı kart
Meireles te kariyerinde kırmızı yoktu türk hakemler sagolsun....!
Meirelesin kendisi cirkef.yedigi kadar yemedigi de kart var.az bile ona.
Bir Leroy Fer Profili Atayım da Canlansın Buralar
Leroy Fer'i alamayız biz.Muhtemelen Everton alacak.Dön bu sevdadan.
isteyelim biz onlar zenci olsun twittledim gerekli yerlere @SDemirsoy unda iyi takipcisi var catal merdivenlerle ugrasacagina bununla da ugrasssin
Bu arada en son 2013'te haber çıkmış Eveton ile ilgili nereden çıktı Everton?
2014 Aralık'ta İngiliz medyasında devre arası transfer döneminde gündeme gelmişti.Everton özelini geçtim;Leroy Fer'i yine alamayız.Piyasası var.1 yıl kiralanır QPR yükselince takımında oynamaya devam eder.Geçen sene gördük aynı senaryoyu.Ya da minumum 6-7 milyon sterline elden çıkarırlar.
Abi onu diyorum ya işte kiralayan biz olalım.Koyalım opsiyonu da satmazlarsa satmasınlar bir dahaki sene.1 milyon euroya kiralarız 10 milyon da opisyon koyarlar muhtemelen.
Ben de onu diyorum:Bize kiralamazlar.Keşke dediğin olsa biri ilgilense bizim kulüpten oyuncuyla.Leroy-Tolga-Sosa | Harika olur.
Töre Danny Ba üçlüsü ile 2 de hücumcu bek ile neler neler olur seneye İnönü'de.
?Maxi Samba Moisander Fuchs Leroy Tolgay SosaTöre Danny DembaFena değil sanki.
Bu kadar değişim olacağını sanmıyorum Moisander silip kaleye bizimkilerden birini yazarsak çok da hayali bir kadro olmaz
6 transfer sadece.5'i free,1'i kiralık.Anormal bir durum Beşiktaş'ın en durgun transfer döneminde bile daha fazla oyuncu gelmiştir.Yedek kulübesine transfer lazım değil artık.Olcay-Kerim-Cenk-Pektemek-Veli-Serdar gibi back up yapabileceğin isimler var.