Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Valla biliyordum bu muhabbetin çıkacağını bu yakında Günay var kaleciye gerek yoka kadar sürüklenecek bakın görün Günay henüz Süper ligde bile bir takımın kalesini koruyamaz dillendirmeyib başkanın ekmeğine yağ sürmeyin
Tolga ve Cenk satılmalıdır.Tolga 1.3M,Cenk 0.9M yıllık ücret alıyor.2.2M maaş bütçemiz oluşuyor yani.2,5M yıllığa Cech veya o ayar bid kaleci alınıp,Günay yedeğe çekilmeli.Bütçeden de sapmamış oluruz
sıkıntı şurda kim alırki
Tolga'yı 2'ye trabzona geri yollarsın. Cenk'i de 500'e 1'e bir anadolu kulübüne satarsın
Trabzon, Tolga'yı para vererek geri almaz bence o iş zor yani
alır.
Baskanin Chelsea ile iliski kurmasi cok iyi oldu. Ajax'dan da bir loca alsa super olur Ayrica kim ne derse desin ben F.O yu cok seviyorum. Iyi isler yapacagini dusunuyorum. Akilli biri bence. Y.d den kalan pislikleri temizliyor hala..
Fikret Orman iyi bir başkan değil. Ama istikrar dönemi ve toparlanma için iyi bir başkan.Yoksa şuan borçsuz önü açık Beşiktaş olsa Fikret Orman iyi yönetemez kulübü çok büyük zaafları var çünkü.Ama şu 3 yıl ve önümüzdeki 2 yıl için daha en ideal başkan. Ondan sonra çok daha hırslı agresif kararlı ama aynı zamanda zaafları olmayan biri olmalı.
benim 2019'daki başkan adayım @ZEKI abi yönetim kurulu çalışmalarına başlıyacak yakında inşallah
Rahmi Koc uyemi?
üyedir heralde onca katkısı oluyor klübe başkan adayı olmasını beklemeyin ama
Hemen renkli medyanın ağzına geliyorsunuz aynı renkliler devre arası da serdar taş gibi gazını verdiler 1 devre boyunca sağ kanadimizdan gelen sagbek bindirmelerinden gelen orta sayısı 2 dir ...Şimdide kalemizde Gunay koydurmaya calisiyorlar uyanık olun. Cenk tolga satilsin p.Cech alınsın yedeği Gunay olsun derseniz anlarım
Neden olmasin? Hem malum kisilerin en cok cekindigi kiside o.. Parasida var baglantilarida..
Mümkün değil hiç uzatmayın bile konuyu gerek yok
hasan arat inşallah ya sıkıntı yok
Biz en çok Tadic'i kaçırdığımıza yanalım.Efsane olurdu adam burada.