2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12905562 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Deniz

Valla biliyordum bu muhabbetin çıkacağını bu yakında Günay var kaleciye gerek yoka kadar sürüklenecek bakın görün  :kop:

Günay henüz Süper ligde bile bir takımın kalesini koruyamaz dillendirmeyib başkanın ekmeğine yağ sürmeyin  :evillol:
Valla ben kaleci alacaklarını düşünmediğim için ümidimi günaya bağladım.tolgadan zaten artık kaleci olmaz.cenk de öyle.Kalan maçlarda günay kaleyi korursa bir casillas olmaması için hiçbir neden yok  :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Kemal

Hemen renkli medyanın ağzına geliyorsunuz
aynı renkliler devre arası da serdar taş gibi gazını verdiler 1 devre boyunca sağ kanadimizdan gelen sagbek bindirmelerinden gelen orta sayısı 2 dir ...

Şimdide kalemizde Gunay koydurmaya calisiyorlar uyanık olun. Cenk tolga satilsin p.Cech alınsın yedeği Gunay olsun derseniz anlarım

Çevrimdışı TØLGA

günaydın millet
kloopun gittigini söyledigimizde tuchel gelecek başa demiştik ne dediysek o  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Atkar

Tolga ve Cenk satılmalıdır.Tolga 1.3M,Cenk 0.9M yıllık ücret alıyor.2.2M maaş bütçemiz oluşuyor yani.2,5M yıllığa Cech veya o ayar bid kaleci alınıp,Günay yedeğe çekilmeli.Bütçeden de sapmamış oluruz

Çevrimdışı TØLGA

Tolga ve Cenk satılmalıdır.Tolga 1.3M,Cenk 0.9M yıllık ücret alıyor.2.2M maaş bütçemiz oluşuyor yani.2,5M yıllığa Cech veya o ayar bid kaleci alınıp,Günay yedeğe çekilmeli.Bütçeden de sapmamış oluruz
sıkıntı şurda kim alırki  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Samet Ç

sıkıntı şurda kim alırki  :bandit:
Tolga'yı 2'ye trabzona geri yollarsın. Cenk'i de 500'e 1'e bir anadolu kulübüne satarsın

Çevrimdışı TØLGA

Tolga'yı 2'ye trabzona geri yollarsın. Cenk'i de 500'e 1'e bir anadolu kulübüne satarsın
valla öyle bir imkan varsa hemen 2.5 3 milyon koy üstüne para al düzgün bir kaleci  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

Trabzon, Tolga'yı para vererek geri almaz bence o iş zor yani :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

Trabzon, Tolga'yı para vererek geri almaz bence o iş zor yani :)
alır.

Çevrimdışı Tolga

alır.
Ben alacaklarını düşünmüyorum biz Tolga'yı gönderdik dersek onlar gider boşta olan Tolga'yı alırlar bence :D

Çevrimdışı Serkan P.

Baskanin Chelsea ile iliski kurmasi cok iyi oldu. Ajax'dan da bir loca alsa super olur :D
Ayrica kim ne derse desin ben F.O yu cok seviyorum. Iyi isler yapacagini dusunuyorum. Akilli biri bence. Y.d den kalan pislikleri temizliyor hala..

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Nisan 2015, 13:04:01
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Baskanin Chelsea ile iliski kurmasi cok iyi oldu. Ajax'dan da bir loca alsa super olur :D
Ayrica kim ne derse desin ben F.O yu cok seviyorum. Iyi isler yapacagini dusunuyorum. Akilli biri bence. Y.d den kalan pislikleri temizliyor hala..

Fikret Orman iyi bir başkan değil. Ama istikrar dönemi ve toparlanma için iyi bir başkan.

Yoksa şuan borçsuz önü açık Beşiktaş olsa Fikret Orman iyi yönetemez kulübü çok büyük zaafları var çünkü.

Ama şu 3 yıl ve önümüzdeki 2 yıl için daha en ideal başkan. Ondan sonra çok daha hırslı agresif kararlı ama aynı zamanda zaafları olmayan biri olmalı.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Fikret Orman iyi bir başkan değil. Ama istikrar dönemi ve toparlanma için iyi bir başkan.

Yoksa şuan borçsuz önü açık Beşiktaş olsa Fikret Orman iyi yönetemez kulübü çok büyük zaafları var çünkü.

Ama şu 3 yıl ve önümüzdeki 2 yıl için daha en ideal başkan. Ondan sonra çok daha hırslı agresif kararlı ama aynı zamanda zaafları olmayan biri olmalı.
:claps: :claps:

Çevrimdışı TØLGA

benim 2019'daki başkan adayım @ZEKI abi
yönetim kurulu çalışmalarına başlıyacak yakında inşallah  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Serkan P.

benim 2019'daki başkan adayım @ZEKI abi
yönetim kurulu çalışmalarına başlıyacak yakında inşallah  :bandit:
Rahmi Koc uyemi?

Çevrimdışı TØLGA

Rahmi Koc uyemi?
üyedir heralde :D
onca katkısı oluyor klübe
başkan adayı olmasını beklemeyin ama
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Serkan P.

üyedir heralde :D
onca katkısı oluyor klübe
başkan adayı olmasını beklemeyin ama
Neden olmasin? Hem malum kisilerin en cok cekindigi kiside o.. Parasida var baglantilarida..

Çevrimdışı Deniz

Hemen renkli medyanın ağzına geliyorsunuz
aynı renkliler devre arası da serdar taş gibi gazını verdiler 1 devre boyunca sağ kanadimizdan gelen sagbek bindirmelerinden gelen orta sayısı 2 dir ...

Şimdide kalemizde Gunay koydurmaya calisiyorlar uyanık olun. Cenk tolga satilsin p.Cech alınsın yedeği Gunay olsun derseniz anlarım
Abi ben bizim yönetimi biliyorum cenk ve tolgayı satma ihtimalleri %0.1 bile değil.Cenkle yeni sözleşme yenilediler zam da yaptılar daha gider mi cenk?
En iyi ihtimal tolga yollanır başka biri alınır.
Bence tek ümit günayın tutması,yoksa kale yine cenk ve tolgaya kalacak.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı TØLGA

Neden olmasin? Hem malum kisilerin en cok cekindigi kiside o.. Parasida var baglantilarida..
ben öyle bir ihtimalin bile olduğuna inanmıyorum
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Nisan 2015, 13:24:48
  • Beşiktaş / Bodrum
Rahmi Koc uyemi?

Divan kurulu üyesi hem de mükemmel tüzüğümüzle geçen aylarda divan üyeliğinden attık adamı.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Nisan 2015, 13:25:13
  • Beşiktaş / Bodrum

Mümkün değil hiç uzatmayın bile konuyu gerek yok  :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TØLGA

Mümkün değil hiç uzatmayın bile konuyu gerek yok  :D
hasan arat inşallah ya sıkıntı yok  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Nisan 2015, 13:29:23
  • Beşiktaş / Bodrum
hasan arat inşallah ya sıkıntı yok  :bandit:

Bir dönem daha Orman olacak o kesin.

2019'da Arat, Altınsay, Adalı kim varsa aday olur muhtemelen o zaman çıkacak ak kara  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Nisan 2015, 13:31:35
  • Beşiktaş / Bodrum
Biz en çok Tadic'i kaçırdığımıza yanalım.

Efsane olurdu adam burada.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı murat

Biz en çok Tadic'i kaçırdığımıza yanalım.

Efsane olurdu adam burada.
benimde beğendiğim bir oyuncuydu.efektif bir oyuncu