Sizin engin bilginizle yaptığınız kinayeye istinaden kapatalım gitsin. Önder Özen olarak Kasımpaşa da başarılar.
Ziya Doğan'ın futbol bilgisini beğenmezsin anlarım ama yabancı oyuncu isimlerini yanlış söyledi diye dalga geçemezsin. Saygıyı hak eden bir Beşiktaş oyuncusudur. Biraz saygı, lütfen
Engin bilgi benim degil, Ziya hocanin. Ziya hocanin futbol bilgisini degil, tavirlarini begenmiyorum. Gidip Bilic'i harcamasini, "bu kadro Avrupa sampiyonu olacak kadro" deyip, Bilic'i taraftarin onune atmasini, Onder Ozen icin de "ekranda cok konusuyor ama sahada ne yapacak gorecegiz" deyip, daha ilk mactan sanki adam birsey yapabilecekmis gibi onu da Kasimpasa taraftarlarinin onune atip, kendisine piyasa yapmaya calismasini, ancak bunlari yaparken de, futbolcularimizin isimlerini bile bilmeyisiyle dalga geciyorum.
24 saatini futbol piyasisinda gecirip, ekmegini bu isten kazanan, baskalari icin atip tutarken, kendi defosunu gormeyen bir adamla bal gibi de dalga gecerim. Sana soracak falan da degilim. Ayrica biraz saygi falan diye milleti gaza getirme cabasi icine girmissin de, Ziya hocanin kendisi saygisiz. Bilmem anlatabildim mi?